کرمان رصد

آخرين مطالب

بشار اسد در سایه کرملین / زندگی لاکچری دور از چشم رسانه‌ها اجتماعي

بشار اسد در سایه کرملین / زندگی لاکچری دور از چشم رسانه‌ها
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش نبض بازار آریل بولشتاین روزنامه‌نگار گفت: «غیرممکن نیست که هرکسی که به اسد پناهندگی داده است، روزی تصمیم بگیرد که این تبعیدی سوری را در مقابل خبرنگاران مورد تایید بیاورد و پیامی در دهان او بگذارد؛ شاید داستانی تکان‌دهنده درباره اینکه چقدر زندگی در روسیه خوب است.» اما در حال حاضر، مقامات روسیه چیزی از چنین افشاگری عایدشان نمی‌شود و اگر چیزی برای به دست آوردن ندارند، پس چرا اجازه چنین کاری می‌دهند؟ اگر چنین شود، چیزهای زیادی برای از دست دادن وجود دارد: ظاهر کردن اسد می‌تواند مقامات جدید سوریه را عصبانی کند و در مقابل، کرملین می‌تواند رویای حفظ پایگاه‌های نظامی خود در سوریه را برای همیشه فراموش کند.
اسد قوانین بازی را یاد گرفته است عدم تبلیغات مانع از آن نشده است که محافل جمعی نخبگان مسکو مملو از شایعات درباره تجربیات خانواده اسد در مکان جدید خود نباشد. کانال‌های تلگرام، ابزاری نسبتا موثر در فضای رسانه‌ای خفقان‌آور روسیه، نیز سکوت نمی‌کنند و گهگاه اطلاعات مختلفی را به دست می‌دهند. کسانی که قطعات این اطلاعات را با هم جمع می‌کنند، همان‌طور که روزنامه‌نگار مستقر در مسکو انجام می‌دهد، می‌توانند تصویر قابل‌اعتمادی از زندگی حاکم مخلوع سوریه جمع‌آوری کنند. ثروتی که اسد پیشاپیش به روسیه منتقل کرد، مهم‌ترین مولفه‌ این ماجرا را تشکیل می‌دهد.
این روزنامه‌نگار روس که نخواست نامش فاش شود، چنین تحلیل می‌کند: «بسیار ساده است: پس از دریافت پناهندگی، یا یک گدایی هستید که در معرض هوا و هوس کشور میزبان هستید یا ثروتمند و در نهایت رئیس هستید. می‌توانید نفوذ را بخرید، آژانس‌های مجری قانون را رام کنید و غیره؛ همه اینها تا زمانی است که زیاده‌روی نکنید، قوانین بازی را رعایت کنید و اشتهای زیادی نداشته باشید. بشار اسد قوانین بازی را یاد خواهد گرفت. در واقع، ممکن است از قبل آنها را فراگرفته باشد.»
این روزنامه‌نگار در این فکر که اسد قواعد روسیه را آموخته است، تنها نیست. اسد درحالی‌که هنوز حاکم سوریه بود (مدت‌ها قبل از اینکه نیروهای اپوزیسیون، کشور را درنوردند و او مجبور به فرار شود) قوانین روسیه را آموخته بود. «دی» که سابقه‌ای طولانی در املاک مسکو داشته است، به یاد می‌آورد که حدود یک دهه پیش چگونه اسد در بازاریابی املاک در برج‌های شهر مسکو که در آن زمان در حال ساخت بودند، مشارکت داشت. «دی» که نخواست نامش فاش شود، گفت: «نمایندگان یک «شخصیت ارشد سوری» به ما مراجعه کردند و گفتند که علاقه‌مند به خرید آپارتمان‌های لوکس هستند. آنها به این پروژه علاقه‌ زیادی داشتند و مراعات چیزی را نمی‌کردند. آنها چندین آپارتمان به نام وابستگان خاندان اسد یا به نام شرکت‌های کنترل‌شده خریداری کردند و بدون هیچ‌گونه چانی‌زنی، خرید کردند و رفتند.» به گفته‌ این روزنامه‌نگار مستقر در مسکو، خانواده اسد در طول سال‌ها حدود 19آپارتمان مختلف در سراسر شهر مسکو خریداری کردند. قیمت یک آپارتمان معمولی در این مجتمع در آن زمان حدود 2میلیون دلار بود؛ اما نمایندگان اسد واحدهای بالاتر از استانداردهای معمول را ترجیح دادند. «دی» افزود که این خریدها به اعضای خانواده‌ بزرگ اسد چیزی بیش از یک کانال سرمایه‌گذاری جذاب داده است؛ این خریدها چیزی کمتر از یک بلیت ورود به باشگاه نخبگان مسکو بودند. شهر مسکو نمادی از شأن و منزلت است و با این نماد، امتیازات مربوط به آن نیز همراه می‌آید. یکی از این موارد، مشارکت در زندگی اجتماعی غنی در مسکو است؛ اما این روزنامه‌نگار اطمینان داد که اسد تاکنون به‌طور کامل از آن اجتناب کرده است. او می‌گوید: «شاید توضیح در بیماری جدی همسرش اسما نهفته باشد، شاید خود اسد پس از واگذاری قدرت افسرده شده باشد یا شاید از سوی سازمان‌های امنیتی روسیه به او دستور داده‌شده که به‌دلیل خطر ترور احتمالی بیرون نرود.» 
این روزنامه‌نگار افزود: «من توضیح صحیح را نمی‌دانم، اما یک چیز غیرقابل‌انکار است: هیچ‌کس اسد را در مراسم معرفی، ‌میهمانی یا دیگر رویدادهای درخشانی که نخبگان مسکو به آن افتخار می‌کنند، ندیده است.»
شاید تمام توضیحات این روزنامه‌نگار معتبر باشد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که سرطان خون «اسما اسد» بدتر شده است و او در انزوای کامل در یکی از مراکز پزشکی برتر مسکو بستری‌ شده است تا خطر عفونت به حداقل برسد. علاوه بر این، اینکه آیا اسد با وضعیت جدید خود به‌عنوان یک تبعیدی ثروتمند که روزهای خود را در ‌میهمانی‌ها می‌گذراند، سازگار شده است یا خیر، جای سوال دارد. در نهایت، چه او بخواهد یا نه، نگرانی‌های امنیتی شخصی همچنان او را در پایتخت روسیه دنبال می‌کند. این روزنامه‌نگار فاش می‌کند که منابع او در سرویس‌های امنیتی روسیه گزارش می‌دهند که «نیمی از نیروهای FSB وظیفه حفاظت از اسد را بر عهده‌ دارند»؛ حتی اگر این اغراق باشد، واضح است که روس‌ها امنیت اسد و اعضای خانواده‌اش را جدی می‌گیرند. چه کسی می‌تواند او را در مسکو، هزاران مایل دورتر از سوریه تهدید کند؟ این روزنامه‌نگار مستقر در مسکو پاسخ داد: «همان جهادگرانی که علیه رژیم او جنگیدند. فراموش نکنید که شهروندان کشورهای آسیای مرکزی که زمانی بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بودند -مثلا ازبک‌ها و تاجیک‌ها- می‌توانند بدون ویزا وارد روسیه شوند. شهروندان این کشور در کنار گروه‌های جهادی در عراق و سوریه جنگیدند، به عضویت داعش درآمدند، افراط‌گرایی رادیکال را تجربه کردند و برخی به کشورهای محل سکونت خود بازگشتند. آنها می‌توانند در انتقام از مردی که رفقای جهادی آنها را سرکوب کرد به مسکو بیایند» و کار را تمام کنند.
منبع دنیای اقتصاد

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/712766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بلوک هبلکس اردکان و سود آوری بیشتر در پروژه‌ های ساختمانی

زمین به خانواده‌های معلولان واگذار می‌شود

ساکت در نساجی ماندنی شد

تحقق شعار سال اولویت مدیران استان کرمان قرار گیرد

امضای تفاهم نامه اجرای برنامه های حوزه تربیت بدنی و سلامت

نفس راه‌های روستایی رفسنجان تازه می‌شود

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

حمید حامی: در سال 88 صدای خودم رو از دست دادم و دوباره بعد از 5 سال تونستم بخونم

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

افتتاح تالار احسان در سفر رئیس سازمان اوقاف به کرمان

صادق: واگذاری زمین و تکمیل واحد‌های مسکونی سرعت می‌یابد

شناسایی 45 هزار پلاک تاریخی در اصفهان

وعده وزیر راه بر تسریع روند واگذاری زمین و تکمیل واحدهای مسکونی

واگذاری زمین به خانواده‌های معلولان؛ تحویل 230 واحد در آستانه تابستان

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

حکمی برای «تتلو» که ممکن است فراتر از مرزها صدا کند!

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

نشانه‌های حیات در فراسوی منظومه / کشفی تازه از سیاره K2-18b

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

آشنایی با مواد غذایی که نباید در فریزر نگه ‌داری شوند

صادق: سیاست وزارت راه افزایش محدوده شهری نیست

تیم منتخب هفته بیست و هفتم لیگ برتر؛ زنده باد تراکتور، زنده باد سپاهان

واگذاری زمین و تکمیل واحدهای مسکونی سرعت پیدا می‌کند/سیاست وزارت راه بازآفرینی شهری است

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

درگذشت ابراهیم سپهری زنگنه نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

آیا هوش مصنوعی نژادپرست است؟

اگر سلامتی تان برایتان مهم است این موادغذایی را فریزری نکنید