کرمان رصد

آخرين مطالب

دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهید مطهری با حجت الاسلام موسی‌پور فرهنگي

دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهید مطهری با حجت الاسلام موسی‌پور
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه سالروز شهادت استاد فرزانه، علامه شهید مرتضی مطهری و روز معلم، اعضای ستاد بزرگداشت این مناسبت با نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دیدار کردند.
در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور در سخنانی، با اشاره به جنایات فجیع و دلخراش رژیم صهیونیستی در غزه، که دل هر انسان آزاده‌ای را جریحه‌دار می‌سازد، اظهار داشت سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی و بی عملی دولت‌های اسلامی گناهی نابخشودنی است و صحنه هولناک و جنایات فجیع باند تبهکار صهیونیستی در غزه، تصویر گویا و روشنی است از نظام حاکم بر دنیا و حقوق بشر آمریکایی و غربی.
وی در ادامه ضمن گرامیداشت ایام سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، از ایشان به‌عنوان شخصیتی کم‌نظیر با افکاری بلند، نوآور و جهان‌شمول یاد کرد که اندیشه‌هایش برای همه اقشار و طبقات جامعه الهام‌بخش و قابل استفاده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به کلامی از مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره شهید مطهری خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب، آن شهید والامقام را «زرادخانه‌ای عظیم از اندیشه‌های ناب اسلامی و فرهنگی» توصیف کرده‌اند؛ تعبیر عمیقی که گویای عمق تأثیرگذاری این اندیشمند بزرگ در حیات فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی و مواجهه با تهاجم فکری و فرهنگی دشمن و پاسخگویی به ابهامات و شبهات است.
نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: شهید مطهری نقشی بنیادین در تبیین و شکل‌گیری ایدئولوژی نهضت اسلامی ایفا کرد و میراث علمی و معنوی او، همچنان زنده و پویا در خدمت تعالی جامعه اسلامی قرار دارد و اندیشه‌های او پاسخگوی نیاز نسل امروز و فردای جامعه است.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور در ادامه با قدردانی از تلاش‌های ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد مطهری، توصیه کرد: لازم است مجموعه آثار این استاد شهید به شکلی منسجم گردآوری شده و توسط دانشگاهیان، حوزویان و اندیشمندان مورد بازخوانی و تبیین قرار گیرد. همچنین دستگاه‌ها و نهادهای عضو موظف‌اند با جدیت و اهتمامی بیش از گذشته، نسبت به معرفی، تبیین و ترویج اندیشه‌ها و آرای شهید مطهری، به‌ویژه در میان نسل جوان، اقدام نمایند.
وی آثار شهید مطهری را راهنمایی جامع در عرصه اندیشه اسلامی دانست و افزود: استاد مطهری، معلم بزرگ انقلاب است و اندیشه‌های ژرف او می‌تواند در پاسخ به شبهات و روشن ساختن اذهان جامعه، نسبت به مبانی و اصول انقلاب اسلامی، نقش‌آفرین و راهگشا باشد.
پیش از سخنان حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور تعدادی از دست‌اندرکاران ستاد بزرگداشت شهید مطهری، به بیان دیدگاه‌ها و گزارشی از فعالیت‌های انجام شده پرداختند.
علی مطهری مسئول ستاد بزرگداشت شهید مطهری در این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از سابقه فعالیت این ستاد طی دهه‌های گذشته، برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سالروز شهادت شهید مطهری در سال 1404 را تشریح کرد.
وی با اشاره به تعبیرات به کار رفته از سوی امام راحل و مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری، اظهار کرد: استفاده از توصیفات و تعبیرات عمیق و شیوا توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص شهید مطهری، صرفاً ناشی از علایق قلبی این دو شخصیت بزرگوار نسبت به شهید مطهری نیست بلکه مقصود اصلی از به کارگیری این عبارات و تاکید بر آنها، این است که مبادا افکار و اندیشه‌های این شهید والامقام به ورطه فراموشی سپرده شود.
علی مطهری در ادامه با اشاره به ترکیب چندوجهی ستاد بزرگداشت شهید مطهری که متشکل از 25 نهاد و دستگاه مختلف فرهنگی و اجرایی کشور است، اظهار داشت: با عنایت به جایگاه ممتاز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در عرصه سیاست‌گذاری و ساماندهی مراسم و مناسبت‌های ملی و انقلابی، شایسته است که این شورا به‌عنوان نهاد محوری و مرجع، عهده‌دار مسئولیت برگزاری مراسم سالگرد استاد شهید مطهری گردد؛ چرا که این اقدام می‌تواند به ایجاد انسجام، هماهنگی و تمرکز هرچه بیشتر میان دستگاه‌های ذی‌ربط بینجامد و موجب برگزاری باشکوه‌تر و هدفمندتر این مناسبت گردد.
در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مطهری با اشاره به یکی از خلاءهای فرهنگی مهم در فضای اجتماعی امروز کشور، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از ناکامی طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی در سال‌های اخیر، ناشی از غفلت نسبت به قشر متوسط جامعه است؛ قشری که اکثریت بدنه اجتماعی را تشکیل می‌دهد اما به‌تدریج از دایره مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی و انقلابی خارج شده است.
وی با تأکید بر لزوم بازگشت به این ظرفیت عظیم اجتماعی، افزود: این مهم جز با رویکردی هوشمندانه، مردمی و اعتماد ساز ممکن نیست؛ رویکردی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با پیشینه درخشان خود، به‌خوبی از عهده آن برمی‌آید.
محمد مطهری با اشاره به جایگاه ماندگار و اعتمادآفرین استاد شهید مرتضی مطهری نزد اقشار مختلف مردم به‌ویژه طبقه متوسط، اظهار داشت: امروز شرایط جامعه تغییر کرده و بیش از هر زمان دیگری نیازمند احیای یاد و اندیشه شهید مطهری به‌عنوان سرمایه‌ای گران‌سنگ برای پیوند مجدد قشر متوسط با آرمان‌های انقلاب اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه اگرچه بزرگداشت این شهید والامقام در سالیان گذشته به‌طور رسمی در اساسنامه شورا نیامده، پیشنهاد می‌شود شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با اتکا به رسالت تمدن‌ساز خود، برگزاری مراسم سالگرد استاد شهید مطهری را در زمره مأموریت‌های رسمی و راهبردی خود قرار دهد و از این طریق، سنگر فرهنگی دیگری برای جذب نسل‌های نو فراهم گردد.
کد خبر 6428348

کرمان رصد

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/712197/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید کنشگران فرهنگی از ارگ بم در روز جهانی محوطه ها و بناهای تاریخی

محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند/ عکس

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

علی اکبر صالحی: زمان آن رسیده که ذهنیت جهان را نسبت به ایران با جدیت بیشتری تغییر دهیم/ ایران‌شناسی باید «بین‌المللی» شود؛ ما نیاز داریم که این حوزه را از انزوا درآوریم و به عرصه جهانی بیاوریم/ ما در جهانی به‌سر می‌بریم که مسابقه روایت‌ها در جریان است

جزئیات جدید از اختلاس برنجی در کرمان (+عکس)

مانور آمادگی و مدیریت بحران در بافت تاریخی بوشهر برگزار می شود

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

ساکت به نساجی برگشت!

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

چهره تیم‌های فینالیست جام حذفی هندبال مشخص شد

قهرمانی محمدصالح کمره در دوومیدانی نوجوانان آسیا

لیگ برتر بسکتبال؛ پیروزی قاطع شهرداری گرگان مقابل کاله

تورنمنت بوکس ارمنستان؛ پایان کار تیم امید با کسب 2 مدال برنز

صعود رون و خاچانوف به نیمه نهایی ATP-500 بارسلونا

کاراته وان مصر؛ حذف عسگری و برزویی

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله

چراغ قهرمانی برای سرخ‌ها خاموش شد؛ پرسپولیس، سپاهان را در کورس نگه داشت

تصاویر/رژه صلابت و اقتدار نیروهای مسلح در کرمان

سند افتخار ارتش، شهدای گلگون کفن آن هستند

برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

موزیک «ناز شستم» با صدای آرمین زارعی

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

ادعای یک سپاهانی: پرسپولیس شانسی برای قهرمانی ندارد

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

رژه باشکوه نیروهای مسلح در کرمان

عملیات نجات؛ رهایی 5 نفر از مرگ حتمی

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

اجرای دلی و عاشقانه با خوانندگی حمید هیراد

زهره، خواهر خشن زمین

نجات 5 کوهنورد گرفتار در کوه‌های کوهپایه

استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

برگزاری راهپیمایی مردمی در کرمان / فریاد بلند مردم دیار حاج قاسم در دفاع از مردم غزه

اجرای قطعه "اندک اندک" از آثار «شهرام ناظری»، توسط نوازندگان ژاپنی در توکیو

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

پویش ملی حال خوب در قلعه گنج

سرنوشت کشور را نباید به مذاکرات گره زد

نمازگزاران کرمانی در حمایت از غزه شعار «مرگ بر اسرائیل» را فریاد زدند

تلاش 24 ساعته امدادگران برای نجات جان 5 نفر در ارتفاعات کوهپایه کرمان

عملیات نجات 24ساعته درکوه‌های کوهپایه؛رهایی 5نفر از مرگ حتمی