کرمان رصد

آخرين مطالب

غیبت قهرمان پرتاب وزنه آسیا در مسابقات قاره‌ای ورزشي

غیبت قهرمان پرتاب وزنه آسیا در مسابقات قاره‌ای
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر/ ملی‌پوش پرتاب وزنه دوومیدانی گفت: با توجه به جراحی که انجام دادم مسابقات قهرمانی آسیا را از دست می‌دهم ولی تلاش خواهم کرد در بازی‌های کشورهای اسلامی با کسب مدال این دوری را جبران کنم.
مهدی صابری عضو تیم ملی دوومیدانی در خصوص آخرین وضعیت خود برای حضور در مسابقات پیش رو اظهار کرد: از ناحیه مچ دست آسیب دیدگی داشتم که اسفند 1403 جراحی کردم. فعلاً دوران نقاهت را پشت سر می‌گذارم و طبق گفته پزشک هم نباید تا 2 ماه تمرین خاصی انجام بدهم. فصل مسابقات فرا رسیده و کم کم باید آماده حضور در رقابت‌های داخلی و بین المللی شویم ولی با توجه به شرایطی که دارم فعلاً از میادین دور خواهم بود.
دارنده مدال طلای پرتاب وزنه آسیا ادامه داد: نخستین رویداد بین المللی ما که دوست داشتم حتماً حضور موفقی در آن داشته باشم؛ مسابقات جام امام رضا (ع)بود که اردیبهشت امسال در مشهد برگزار خواهد شد و پس از آن هم باید خودم را برای موفقیت در رقابت‌های قهرمانی آسیا مهیا می‌کردم که با ادامه این روند بعید به نظر می‌رسد که بتوانم در این مسابقات هم برای ایران به میدان بروم.
وی با اشاره به حمایت فدراسیون برای جراحی‌اش گفت: عمل خوبی را پشت سر گذاشتم. پزشک تیم هم از شرایط من راضی است. همه امیدوار هستیم خیلی زود بتوانم دوباره تمریناتم را از سر بگیرم و در مسابقات حاضر شوم ولی به احتمال زیاد مسابقات قهرمانی آسیا را نیز از دست خواهم داد. دوست داشتم بتوانم در این رقابت‌ها شرکت کنم و رکورد خوبی را ثبت کنم.
صابری در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید دقیقاً از چه زمانی دوباره بتوانی مسابقه بدهید؟ عنوان کرد: هدف من قهرمانی آسیا بود که از دست رفت اما با توجه به وضعیت فعلی تلاش من است است که خودم را برای حضور موفق در بازی‌های کشورهای اسلامی آماده کنم. این بازی‌ها نیمه دوم سال برگزار خواهد شد و میزبان هم کشور عربستان است. سعی خواهم کرد بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورم.
پرتابگر وزنه کشورمان در واکنش به اینکه در دوره گذشته بازی‌های کشورهای اسلامی عنوان پنجمی را به دست آوردید، چقدر امیدوار هستید که این بار صاحب مدال شوید؟ گفت: بازی‌های کشورهای اسلامی قونیه از نظر فنی در کیفیت بالایی برگزار شد و بخاطر دارم که 2 نفر پرتابی بالای 20 متر داشتند. البته من در آن بازی‌ها کمی بدشانس و البته بی تجربه بودم که همین موارد هم باعث شد که مدال را از دست بدهم. شرایط حالا فرق کرده و قطعاً از تجربیاتی که دارم استفاده خواهم کرد تا نتیجه خوبی را کسب کنم.
بازار
وی با بیان اینکه در نیمه اول سال شاید بتوانم در چند مرحله از مسابقات لیگ حاضر شوم، توضیح داد: خوبی رقابت‌های لیگ امسال این است که مقرر شده در پنچ مرحله برگزار شود. از تیرماه تقریباً استارت این مسابقات زده خواهد شد. دوست دارم با پشت سر گذاشتن دوران نقاهتم خودم را برای شرکت در مسابقات لیگ آماده کنم. سال گذشته لیگ خوبی داشتیم و اسپانسر مناسبی هم در کنار ملی‌پوشان بود که امیدوارم این روند این فصل هم ادامه داشته باشد و بتوانم حداقل در 2 هفته پایانی در این رقابت‌ها حضور داشته باشم.
ملی پوش پرتاب وزنه در پاسخ به این سوال که گفته شد قرارداد ملی‌پوشان را پرداخت نشده است؟ گفت: نه این‌طور نیست. من به شخصه تمام قراردادم را گرفتم و هیچ طلبی ندارم. زمانی که ما قرارداد بستیم به ما اعلام نشد که از این مبلغ‌ها قرار است مالیات کسر شود به همین خاطر وقتی ما دستمزدمان را دریافت کردیم مبلغ قابل توجهی بابت مالیات از قرارداد کم شده بود که باعث اعتراض برخی از ورزشکاران شد. در این میان کسی مقصر نیست آنها با قانون عمل کردند و ما هم در جریان نبودیم. از قرارداد من 60 میلیون بابت مالیات کم شد که عدد قابل توجهی برای من بود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/712097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید کنشگران فرهنگی از ارگ بم در روز جهانی محوطه ها و بناهای تاریخی

محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند/ عکس

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

علی اکبر صالحی: زمان آن رسیده که ذهنیت جهان را نسبت به ایران با جدیت بیشتری تغییر دهیم/ ایران‌شناسی باید «بین‌المللی» شود؛ ما نیاز داریم که این حوزه را از انزوا درآوریم و به عرصه جهانی بیاوریم/ ما در جهانی به‌سر می‌بریم که مسابقه روایت‌ها در جریان است

جزئیات جدید از اختلاس برنجی در کرمان (+عکس)

مانور آمادگی و مدیریت بحران در بافت تاریخی بوشهر برگزار می شود

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

ساکت به نساجی برگشت!

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

چهره تیم‌های فینالیست جام حذفی هندبال مشخص شد

قهرمانی محمدصالح کمره در دوومیدانی نوجوانان آسیا

لیگ برتر بسکتبال؛ پیروزی قاطع شهرداری گرگان مقابل کاله

تورنمنت بوکس ارمنستان؛ پایان کار تیم امید با کسب 2 مدال برنز

صعود رون و خاچانوف به نیمه نهایی ATP-500 بارسلونا

کاراته وان مصر؛ حذف عسگری و برزویی

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله

چراغ قهرمانی برای سرخ‌ها خاموش شد؛ پرسپولیس، سپاهان را در کورس نگه داشت

تصاویر/رژه صلابت و اقتدار نیروهای مسلح در کرمان

سند افتخار ارتش، شهدای گلگون کفن آن هستند

برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

موزیک «ناز شستم» با صدای آرمین زارعی

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

ادعای یک سپاهانی: پرسپولیس شانسی برای قهرمانی ندارد

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

رژه باشکوه نیروهای مسلح در کرمان

عملیات نجات؛ رهایی 5 نفر از مرگ حتمی

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

اجرای دلی و عاشقانه با خوانندگی حمید هیراد

زهره، خواهر خشن زمین

نجات 5 کوهنورد گرفتار در کوه‌های کوهپایه

استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

برگزاری راهپیمایی مردمی در کرمان / فریاد بلند مردم دیار حاج قاسم در دفاع از مردم غزه

اجرای قطعه "اندک اندک" از آثار «شهرام ناظری»، توسط نوازندگان ژاپنی در توکیو

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

پویش ملی حال خوب در قلعه گنج

سرنوشت کشور را نباید به مذاکرات گره زد

نمازگزاران کرمانی در حمایت از غزه شعار «مرگ بر اسرائیل» را فریاد زدند

تلاش 24 ساعته امدادگران برای نجات جان 5 نفر در ارتفاعات کوهپایه کرمان

عملیات نجات 24ساعته درکوه‌های کوهپایه؛رهایی 5نفر از مرگ حتمی