کرمان رصد

آخرين مطالب

کاهش 12 درصدی سرقت‌ها در استان کرمان اجتماعي

کاهش 12 درصدی سرقت‌ها در استان کرمان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فرمانده انتظامی استان کرمان از کاهش 12 درصدی سرقت‌ها در استان خبر داد و گفت: بیش از 70 درصد سرقت‌های استان کرمان، سرقت خرد است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سردار ناصر فرشید صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان از شهدای دفاع مقدس تا شهدای جبهه مقاومت و شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای فراجا، اظهار داشت: از ابتدای امسال در سراسر کشور نیروی انتظامی 75 شهید برای تامین نظم و امنیت عمومی جامعه تقدیم نظام مقدس اسلامی کرده است که سه شهید از استان کرمان بوده است.
فرمانده انتظامی استان کرمان، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه‌داران در ماه رمضان افزود: از خداوند می‌خواهیم در شب‌های قدر ما را مورد آمرزش و مغفرت قرار داده و مقدرات ما را خوب ببیند و ادامه دهنده راه شهیدان باشیم.
وی با بیان برخی از دستاوردهای پلیس استان کرمان در سال 1403 خاطرنشان کرد: آمارهای عنوان شده صرفاً عملکرد پلیس نیست و مسئولان امر در جای جای استان باید آن را برای توسعه متوازن استان ملاک عمل خود قرار دهند.
فرشید با عنوان اینکه از ابتدای امسال بیش از 30 تن انواع مواد مخدر در استان کرمان کشف و ضبط شده است، ادامه داد: بیش از 118 باند مواد مخدر نیز در این ارتباط شناسایی و منهدم شده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 178 هزار انواع مواد محترقه غیرمجاز کشف شده و عوامل آن دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده است، گفت: با هماهنگی انجام شده صنوف دارای مواد محترقه غیرمجاز پلمب می‌شود؛ متاسفانه تا این لحظه تعداد زیادی از هموطنان در سطح کشور دچار آسیب‌دیدگی ناشی از انفجار مواد محترقه شدند.
فرمانده انتظامی استان کرمان، با تاکید بر اینکه پلیس با شادی مردم هیچ مخالفتی ندارد اما با هنجارشکنی مخالف بوده و برخورد لازم را انجام می‌دهد، افزود: اقدامات هنجارشکنانه جان مردم را به خطر می‌اندازد و پلیس اجازه انجام چنین اقداماتی را نخواهد داد.
وی با بیان اینکه از دغدغه‌های مهم جامعه تصادفات و تلفات ناشی از آن است که تبعات زیادی برای خانواده‌ها دارد، عنوان کرد: پلیس راهور و پلیس‌راه با رانندگان متخلف حادثه‌ساز برخوردی قاطع خواهد داشت و این خودرو‌ها بدون اغماض توقیف می‌شود.
فرشید با اشاره به اینکه در برخی جاده‌ها دوربین‌های هوشمند نصب شده که هم سرعت غیرمجاز و هم متوسط سرعت خودرو را کنترل کرده و تخلفات ثبت می‌شود، گفت: خودروهای متخلف اگر با سرعت غیرمجاز بالای 30 کیلومتر بالاتر از حد مجاز رانندگی داشته باشند توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شوند.
وی با بیان اینکه در سال جاری در مجموع با کاهش فوتی‌ها در معابر شهری و محورهای مواصلاتی ناشی از تصادفات روبرو بوده‌ایم، افزود: با این وجود از ابتدای امسال بیش از 21 هزار تصادف داشتیم و هزار و 230 نفر در این حوادث جان باختند و بیش از 16 هزار نفر مصدوم شدند.
فرمانده انتظامی استان کرمان، با عنوان اینکه پویش ملی نه به تصادفات در حال اجرا است که امیدواریم با همراهی مردم در سال جدید با کاهش قابل توجه تصادفات روبرو باشیم، ادامه داد: در سال 1403 بیش از دو میلیون و 357 هزار مورد خودروها توسط پلیس راهور استان کرمان اعمال قانون شدند که بیشترین آن در شهر کرمان بوده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تصادفات ما در جاده‌های شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، سیرجان، زرند، بم و بردسیر بوده است، گفت: مهمترین عامل این سوانح، خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان بوده است.
فرشید با بیان اینکه کرمان در مسیر تردد مسافران از استان‌های همجوار به مرکز کشور و مشهد مقدس برای زیارت امام رضا (ع) قرار گرفته و تردد زیادی در جاده‌های این استان وجود دارد، افزود: در مجموعه استان همدلی بسیار خوبی بین مسئولان برای کاهش تصادفات وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در جرم سرقت با کاهش 12 درصدی سرقت‌ها روبرو بودیم، عنوان کرد: با این وجود در حوزه سرقت از مغازه‌ها سه درصد افزایش داشتیم که می‌طلبد اصناف نسبت به نصب تجهیزات ضدسرقت اقدام کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمان، با بیان اینکه بالای 70 درصد سرقت‌های استان خرد است که بیشترین آن سرقت محتویات داخل خودروها است، گفت: می‌طلبد رانندگان خودرو خود را در جای مناسب و پارکینگ مناسب پارک کنند و خودرو را به سیستم‌های امنیتی هشداردهنده و قابل رصد مجهز کنند.
وی عنوان کرد: در ایام تعطیلات نوروزی می‌طلبد که مردم نسبت به اماکن خود حساسیت لازم را برای پیشگیری از سرقت داشته باشند و وسایل گران قیمت مانند طلاجات را در خانه نگهداری نکنند.
فرشید با بیان اینکه پلیس در جلسات متعدد مطالبه‌گری را انجام می‌دهند و امیدواریم با عمل به مسئولیت خود در جهت رفع مشکلات مردم موثر باشیم، گفت: بیش از 64 هزار نفر از ابتدای سال 1403 از اتباع خارجه غیرمجاز دستگیری و طرد شدند و جمع‌آوری این افراد کماکان در دستور کار پلیس است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه یکی از تهدیدات امنیتی استان کرمان حضور اتباع بیگانه غیرمجاز است، افزود: بیش از 11 هزار و 800 معتاد متجاهر در طول سال 1403 از سطح شهرها جمع‌آوری شده و تحویل مراکز نگهداری داده شده است.
سرهنگ اسماعیل خوشوقت، رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کرمان، نیز در این جلسه با عنوان اینکه حدود 900 هزار خودرو در سطح استان کرمان داریم که روزانه تردد می‌کنند، اظهار داشت: با افزایش روزانه خودروها تنها چند متر به معابر ما اضافه شده است و باید به نسبت افزایش تعداد خودروها نسبت به افزایش مقدار سطح خیابان‌ها و رفع گره‌های ترافیکی اقدام کرد که همت شهرداری‌ها را می‌طلبد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در صدور مجوز برای یک واحد صنفی نظر پلیس اخذ نمی‌شود و می‌بینیم که در بخشی از شهر کرمان مطب‌های پزشکان در یک محدوده است و همین دلیل ترافیک شدید شده است، گفت: ما در شورای ترافیک استان یک نظر و رای را داریم و باید همه اعضای شورای ترافیک استان این دغدغه را داشته باشند.
انتهای پیام/511/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/707317/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«بهار بهار چه اسم آشنایی»؛ ملودی دلچسب از تورج شعبانخانی

اجرای ترانه‌ شنیدنی "حس می‌کنم تو رو" توسط مهدی یغمایی در برنامه شب عیدی

سرمقاله خراسان/ 1404، سال شجاعت در تصمیم گیری

در سوریه چه خبر است؟

کوسه‌ای در دریای میان‌ستاره‌ای

نقش فرسودگی تحصیلی در گرایش دانشجویان به سیگار

نقش «احساس تنهایی» در هدایت دانشجویان به سوی اعتیاد به اینترنت

افتتاح تقاطع غیرهمسطح شهید زنگی‌آبادی کرمان+تصویر

لیست تیم ملی نوجوانان در سفر به عربستان اعلام شد

آغاز توزیع میوه شب عید در سیرجان

فهرست نفرات اعزامی تیم ملی نوجوانان به عربستان اعلام شد

آغاز طرح امداد نوروزی کرمان موتور از 29 اسفند

پیش بینی آب و هوای کرمان برای فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

فروش نقدی محصولات کرمان موتور با بیمه بدنه رایگان آغاز شد / فروش اقساطی خودرو با شرایط ویژه (+قیمت و جداول فروش)

سریع ترین پروژه شهری کرمان به بهره برداری رسید

افزایش 3 هزار مگاوات به هدفگذاری تولید انرژی خورشیدی در کرمان

تمرینات بازیکنان استقلال خوزستان ازسر گرفته شد

تاکید محمد کبیری بر تعامل و همکاری تمامی کمیته های ستاد نوروزی کیش برای تکریم گردشگران

"سرپرست آموزش و پرورش شهرستان شهربابک" منصوب شد

اجرای «بزن دلتو به دریا» توسط گرشا رضایی

موزیک ویدئوی «زینو زینو» با صدای امید حاجیلی

نصیر حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران شد

برج فناوری نخبگان شاهدو ایثارگر آماده بهره برداری شد

پیش بینی آب و هوای کرمان فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

ورود بازرسی کل به معضل تعویض پلاک در کرمان

کلنگ‌زنی کارخانه سیمان در جنوب استان کرمان

مراکز تعویض پلاک در کرمان باید به 2 مرکز افزایش یابد

"سرپرست آموزش و پرورش شهرستان شربابک" منصوب شد

بانوی 40 ساله کرمانی جان 2 بیمار را نجات داد

کمک 10 میلیاردی خیّران رفسنجانی برای آزادی زندانیان جرائم مالی

آمار فوتی‌ها و سرقت‌های کرمان در سالی که گذشت

سخنان راهبردی حاج‌قاسم درباره سوریه

انتقاد ولاسکو از تحریم‌های اعمال‌ شده علیه ورزش روسیه

حضور بوکسورهای ایران در مسابقات ارمنستان و تایلند

لگد جنجالی مسی روی پیراهن بارسلونا!

تاج: سریع‌ترین صعود ایران به جام جهانی رقم می‌خورد

تامین 200 میلیارد ریال اعتبار جهت طرح جمع‌آوری و نگهداری معتادان متجاهر

مساعدت وزارت نیرو برای تامین اعتبار تکمیل پروژه خط انتقال آب خلیج فارس

امضای تفاهمنامه تولید و مصرف سوخت حاصل از پسماند در صنایع استان کرمان

بازخوانی آهنگ فرامرز اصلانی توسط گرشا رضایی

آهنگ جدید/ «خبر نداره» با صدای نُوان منتشر شد

سرمقاله اطلاعات/ خودتان هر چه صلاح می‌دانید!

سرمقاله جام جم/ مرگ مغزی سازمان ملل زیر تیغ یاغی‌گری

نخستین تصویر مستقیم «جیمز وب» از کربن دی‌اکسید خارج از منظومه شمسی

درمان سرطان با استفاده از پاسخ ایمنی رد پیوند عضو!

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

دالان‌های تاریخ یا کاروانسراهای تجاری کرمان در گذر زمان

اغلب حوادث در 30 کیلومتری ورودی شهر‌ها هستند

پوسیدگی دندان‌ها با روش‌های غیرتهاجمی قابل توقف است

ثبت حدود 2 میلیون و 700هزار تردد در کرمان