کرمان رصد

آخرين مطالب

انهدام باند اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان؛ 8 مدیر بازداشت شدند اجتماعي

انهدام باند اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان؛ 8 مدیر بازداشت شدند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فارس / در پی بررسی پرونده فساد مالی در یکی از معادن وابسته به شرکت زغال سنگ کرمان، بازرس‌کل قضایی استان اعلام کرد که 9 نفر از مدیران این شرکت تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند. تاکنون 8 نفر از این مدیران بازداشت شده‌اند. این اقدام در همکاری مشترک با اداره کل اطلاعات استان انجام شده است.
دادخدا سالاری، مدیرکل بازرسی استان کرمان ضمن اشاره به ابعاد مختلف این پرونده، علت بازداشت این افراد را اخذ رشوه، اختلاس و تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ ده‌ها میلیارد ریال تنها در خصوص یک مورد از قراردادهای بررسی و رصد شده بیان کرد و اظهار داشت: پرونده از سوی دستگاه قضایی استان به بازپرس ویژه ارجاع و با دستور بازپرس این افراد بازداشت شده‌اند.
بازار
وی از جمله دلایل ورود بازرسی استان به این مسئله را دستورات ریاست عالی سازمان بازرسی مبنی بر مقابله با گلوگاه‌های فساد و مقابله جدی با سوء‌جریان ها، همچنین رفع دغدغه مردم به خصوص کارگران زحمت‌کش و شریف برشمرد.
سالاری ضمن تشکر ویژه از سربازان گمنام امام‌زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان برای جمع‌آوری اطلاعات و نیز مجموعه دستگاه قضا، دادستان و بازپرس این پرونده گفت: در پروژه‌ای مشترک با محوریت سازمان بازرسی که به طور شبانه‌روزی همه بازرسان درگیر پرونده بودند، به مساله فساد مالی در این شرکت ورود کردیم و اینک پرونده در مرحله بازپرسی در حال طی فرایندهای رسیدگی است.
مدیرکل بازرسی استان کرمان گفت: بعد از ارزیابی همه ابعاد پرونده، اهمال و نظارت ناکافی نهادهای بالادستی این شرکت در تهران محرز شده است.
سالاری با بیان اینکه استیفای بیت‌المال و برخورد با مظاهر فساد، همچنین دغدغه کارگران و ایجاد زمینه‌ای برای توسعه تولید و بهره‌وری در شرکت زغال سنگ و تشکیل پرونده قضایی از دیگر مؤلفه‌های مهم ورود بازرسی به این امر بوده تصریح کرد: صندوق بازنشستگی فولاد که به نظر می‌رسد در استان نیز نمایندگی یا نظارت کافی ندارد، باید مدیریت و نظارت لازم و کافی بر مدیران خود در ساختارهای صف و ستاد داشته باشد تا شاهد شکل گیری سوء جریانات نباشیم که در این زمینه قصور و سوءمدیریت صورت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که بخشی از عوامل شکل‌گیری نارضایتی‌های کارگری این شرکت نیز ناشی از سوءمدیریت و فساد مالی سال های اخیر این مجموعه بوده است تاکید کرد: کوتاهی مدیریتی در سال‌های قبل در اعمال نظارت، رصد کامل مجموعه و عدم انتقال دفتر نظارتی صندوق به استان در شکل‌گیری وضعیت موجود نقش داشته است.
به گفته وی کرمان از قطب‌های بزرگ و مهم زغال‌سنگ با پهنه‌های اثبات شده بالاست اما وضعیت شرکت زغال سنگ و سوددهی آن به هیچ وجه شایسته و زیبنده این جایگاه و نام آن نیست که نشان می‌دهد مدیران بالادستی آن در این زمینه نگاه فرابخشی و مدیریت مناسب نداشته‌اند.
وی با اشاره به این مطلب که سازمان بازرسی در کنار کارگران در هر بخش اقتصادی به عنوان سربازان شریف جنگ اقتصادی قرار دارد تاکید کرد: عدم نظارت کافی و کم‌کاری‌های نهادهای بالادستی در تهران که سبب‌ساز چنین سوءجریانات اداری و نیز بهره‌وری پایین عملکردی سازمان‌هایشان در استان می‌شوند با دیده‌بانی کامل، تحت رصد و نظارت سازمان بازرسی قرار دارد و بدون اغماض با متخلفان برخورد می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/705439/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اغلب افراد بازداشت شده شرکت زغال‌سنگ کرمان پیمانکار بودند

اجرای موزیک «حال چشات» از آصف آریا

قطعه《O sole mio》با اجرای اعضای گروه اپرای سه تِنور

نتانیاهو از آمریکا دُور خورد

گردن‌کشی دلاری

تجمع‌های سریالی بدون مجوز در بهارستان

شیخ نعیم قاسم و آزمون ابتلای سخت؛ سفرنامه لبنان مهاجرانی

از رفیق‌دوست تا سعید قاسمی

ضربه برکناری وزیر اقتصاد به بورس

راهکاری برای بهبود عملکرد کامپوزیت‌های کربنی

ابداع سامانه‌ای برای ارتقای امنیت ریزراکتورهای هسته‌ای

واضح ترین تصویر از کهکشان

اگر به آرمان‌های شهدا پایبند بمانیم، هیچ دشمنی نمی‌تواند ما را شکست دهد

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

موسیقی تیتراژ «متهم گریخت»؛ از شعر انقلابی یونانی تا سریال طنز ایرانی

آهنگ شنیدنی «ماه عسل» با صدای آرش و مسیح

عوارض خیابانی شدن سیاست

لشکرکشی خیابانی تندروها

تندروها از پزشکیان کینه دارند

رفیق دوست یا دشمن؟

ترامپ دست از سر کانادا بر نمی‌دارد

چشم‌انداز درمه

دسترسی به منبع عظیم انرژی هسته‌ زمین / عمیق‌ترین چاه‌های جهان حفر می‌شوند

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید

گلزار: پدل ایران حرف اول را در آسیا می‌زند

مارکو: فرستاپن در سال 2025 قهرمان خواهد شد

مدودف همچنان شماره یک روسیه

حکم تبرئه کنعانی از پرونده جنجالی

آهنگی که «مجید اخشابی» برای رمضان خواند و آهنگسازی کرد

بزرگترین جت پلاسمای جهان هستی

شبی شگفت‌انگیزی را با ورود دنباله‌دار C/2024 G3

گشایش نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی در موزه شهدا همزمان با هفته شهید

دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با نمایندگان تاکسی داران جزیره

آمادگی جزیره هندورابی برای میزبانی ازگردشگران نوروزی

هم افزایی سرمایه گذاران در مسیر توسعه کیش

هم افزایی بیمارستان کیش و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مسیر رفع موانع

تغییر زمان دیدار تراکتور - استقلال

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

وقتی میگوییم استفن کری هیچ شوتی رو از دست نمیدهد

ترانه «همسفر» با خوانندگی حجت اشرف زاده

تیزر آهنگ جدید «دل آرا» با صدای نامی عبداللهی

موشک «فالکون 9» در آستانه آغاز ماموریت «کرو-10»

رکوردشکنی مرد استرالیایی با قلب مصنوعی

بازوی رباتیک در سودای رکورد جهانی گینس

وقتی معاون استاندار کرمان از مدیرکلی تعزیرات فارس دل نمی‌کند!

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

17 و 18 فروردین ماه؛ برگزاری انتخابی کاراته آقایان و بانوان

برگزاری مسابقات کشتی پهلوانک‌ها در تهران

آهنگ جدید/ «الحمدلله» با صدای احسان یاسین

نماهنگ قطعه «چرا خدا را دوست دارم» از احسان یاسین