کرمان رصد

آخرين مطالب

یورش به یک تذکر مقالات

یورش به یک تذکر
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - شرق /متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
وحیده کریمی| ابلاغ‌نشدن قانون حجاب به تشخیص نهاد بالادستی یعنی شورای‌عالی امنیت ملی، همچنان مورد نقد چهره‌های رادیکال مجلس است و همان‌طور که هفته‌ها همه هم‌وغم خود را برای حذف ظریف از دولت گذاشته بودند، اکنون با فراغ بال بهتری به دنبال به کرسی نشاندن هدف دوم خود یعنی ابلاغ قانون حجابی هستند که حتی اصولگرایان میانه‌رو هم موافق این ابلاغ نیستند و می‌دانند اجرای این قانون، حاصلی جز افزایش تنش در کشور در پی ندارد و خواستار توقف ابلاغ این قانون پرحاشیه هستند. این قانون حاصل عملکرد کمتر از 20 نفر از نمایندگان رادیکال مجلس است که با هشتادوپنجی شدن آن توانستند با تغییرات گسترده در متن اولیه لایحه ارسالی از طرف دولت، افزایش آن به 74 ماده با جرم‌انگاری گسترده و تعیین مجازات‌هایی به مراتب سنگین‌تر از آدم‌ربایی و... قانونی را نهایی کنند که به جای اصلاح، تبعات امنیتی با خود خواهد داشت.
از‌این‌رو رئیس‌جمهور حاضر به ابلاغ این قانون نشده و برای این امر هم مجوز شورای امنیت ملی را کسب کرده است. اما رادیکال‌ها عادت ندارند برخلاف میل‌شان رفتار شود و برای رسیدن به اهدافی که به‌وضوح می‌دانند خلاف امنیت ملی است، باز هم سروصدای بسیار به راه می‌اندازند تا شاید از این رهگذر و گل‌آلودشدن فضا ماهی خود را صید کنند. در همین راستا شاهد تجمعات حامیان حجاب در یک سال اخیر هم بوده‌ایم که روز پلاس در گزارشی که سال گذشته از تجمعات مقابل ساختمان دفتر ارتباطات مردمی قوه قضائیه برگزار شده بود، از درخواست پرداخت پول برای کمک به «تحصن‌کنندگان» پرده برداشت؛ در کانال‌های حامی این تجمع غیرقانونی، با ارائه شماره حساب از مردم خواسته شده بود برای برپایی آن پول واریز کنند! در همین زمینه، نماینده کاشمر در مجلس درباره قانون عفاف و حجاب در صحن علنی مجلس گفته است: من شنیده‌ام افرادی که جلوی مجلس برای ابلاغ قانون حجاب تجمع کرده‌اند، پول می‌گیرند!
وزارت اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی بررسی کنند این پول‌ها از کجا می‌آید. او همچنین گفته است: وقتی دبیرخانه شورای‌عالی امنیت چیزی را مصوب کرد، آن قانون لازم‌الاجراست و مجلس هم به این قانون عمل می‌کند، بنابراین بیش‌از‌این مجلس را به حاشیه نبریم. جواد نیک‌بین، نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی دیروز مجلس در تذکری گفت: دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی درباره موضوع ابلاغ قانون عفاف و حجاب مصوبه دارد و مصوبه آن این است که این قانون عفاف و حجاب نباید ابلاغ شود و مصوبه کلی هم وجود دارد. عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: وقتی همچنین مصوبه‌ای هست چرا به مجلس فشار می‌آوریم؟ باید دوستان ما در مجلس و در دولت و در بدنه خدمتگزاران نظام، اصرارهای بیخودی نداشته باشند. نیک‌بین با بیان اینکه «بنده خودم جزء کسانی هستم که در اغتشاشات سال 1402 وسط خیابان کتک خوردم»، افزود: اما عرض من این است که وقتی دبیرخانه شورای‌عالی امنیت چیزی را مصوب کرد، آن قانون لازم‌الاجراست و مجلس هم به این قانون عمل می‌کند، بنابراین بیش‌از‌این مجلس را به حاشیه نبریم.
هرچند این سخنان نیک‌بین، با واکنش تند حمید رسایی، نماینده تهران، روبه‌رو شد که در کانال تلگرامی خود نوشت: «بیجا می‌کنی شنیده را بازگو می‌کنی، آن‌هم از تریبون مقدس مجلس!».
احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، هم در حمله به نیک‌بین گفت: «حجاب از واجبات است و نمی‌توان از آن گذشت که برخی بخواهند با پول یا هر چیز دیگری آن را معامله کنند. من فکر می‌کنم کسانی که چند وقت است جلوی در مجلس بیتوته کرده‌اند، کارشان بیشتر اعتقادی است و ربطی به مسائل دیگری ندارد. به این نکته هم باید توجه کرد که هرکسی نمی‌تواند این‌گونه محکم بیاید بایستد و خواسته‌اش را پیگیری کند».
بیگدلی وجود مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی در مسئله حجاب را هم به کل زیر سؤال برد و بیان کرد: «من این مصوبه را ندیدم، نه جایی آمده است و نه کسی دیده است. حالا ایشان فرمودند برای دبیرخانه است و خود شورا هم نیست، حداقل من که پیگیری کردم، چیزی ندیدم. شاید هم باشد، شاید هم نباشد. من اطلاعی از آن ندارم».
 هرچند درنهایت نیک‌بین عصر دیروز در مصاحبه‌ای با تأیید دوباره دریافت پول برای تجمعات حجاب، تأکید کرد: مستندات دریافت پول برای تحصن حجاب موجود است. به گزارش همشهری، او گفته است: دستگاه‌های امنیتی در نامه‌ای به مجلس دریافت پول برای تجمع مقابل مجلس را تأیید کرده‌اند.
البته واکنش جریان رادیکال مجلس به هر سخن و تذکری که باب میل‌شان نباشد، از همین دست‌فرمان پیروی می‌کند. در این زمینه هم آنها نمی‌خواهند بپذیرند ابلاغ‌نشدن قانون حجاب یک تصمیم با همراهی سران قواست. در همین راستا احمد انارکی، نماینده رفسنجان و انار، هم تأکید کرده: «در مجلس حجاب مسئله مهمی است، اما تصمیم سران قوا مبنی بر اجرانشدن این قانون در شرایط فعلی باید مورد احترام قرار گیرد تا از تنش‌های اجتماعی جلوگیری شود».
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/705315/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی معاون استاندار کرمان از مدیرکلی تعزیرات فارس دل نمی‌کند!

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

17 و 18 فروردین ماه؛ برگزاری انتخابی کاراته آقایان و بانوان

برگزاری مسابقات کشتی پهلوانک‌ها در تهران

آهنگ جدید/ «الحمدلله» با صدای احسان یاسین

نماهنگ قطعه «چرا خدا را دوست دارم» از احسان یاسین

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

سرمقاله قدس/ هشدارهای سریال «معاویه» برای سیما و سینمای ما

ترامپ حریف همسویی ایران و شیخ‌نشین‌ها می‌شود؟

سرمقاله وطن امروز/ عبور از وضعیت زرد

حفاری در دل جهنم زمین برای رسیدن به انرژی پاک!

یک سال محافظت در برابر HIV تنها با تزریق یک دوز واکسن

معرفی مدیران جدید بیمه دی

کاشت چند اصله نهال به یاد دانش‌آموزان جان‌باخته فرزانگان کرمان

بیشترین باران کرمان در بافت ثبت شد

انهدام باند اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان؛ 8 مدیر بازداشت شدند

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

کمانچه‌نوازی مارک الیاهو؛ صدایی که با روح آمیخته شد

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

اگر سال کبیسه نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟

کهکشان کمانچه‌سر !

تراشه جدید بدون سیلیکون چین، «اینتل» را مغلوب کرد

هشدار زودهنگام ابتلا به آلزایمر در چشم نمایان شد

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

تخفیف 50 درصدی هتل‌های کرمان برای نوروز

روند دمای هوا در کرمان کاهشی است

یک جای خالی بزرگ در پلی‌آف والیبال ایران

برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران تیراندازی با کمان

آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران فدراسیون تیراندازی با کمان

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

لیگ قهرمانان والیبال آسیا قرعه‌کشی شد

آهنگ جدید/ «دل آرا» با صدای نامی عبداللهی منتشر شد

تیزر آهنگ جدید ایوان بند را اینجا ببینید

«معاویه»ی لامنس!

سرمقاله کیهان/ رئیسی چرا خار چشمِ جریان تحریم و تحریف شد؟

سرمقاله همشهری/ مهمل و پوچ

بزرگترین راکتور هسته‌ای اروپا دچار نشت مواد رادیواکتیو شد

گره‌گشایی از درهم‌تنیدگی کوانتومی با کمک فرمول‌های جدید