کرمان رصد

آخرين مطالب

ورود سامانه بارشی جدید به کرمان؛ باران و برف در راه است اجتماعي

ورود سامانه بارشی جدید به کرمان؛ باران و برف در راه است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - کارشناس هواشناسی استان کرمان از ورود یک سامانه بارشی جدید به استان از اواخر روز یکشنبه خبر داد و گفت: بارش باران و برف و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. - اخبار استانها -
مریم سلاجقه، کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان اظهار داشت: بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی حاکی از ورود یک سامانه بارشی جدید به استان از اواخر روز یکشنبه است و طی روز دوشنبه، بارش باران و برف را در مناطق مختلف استان به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه اگر الگوهای هواشناسی تغییری نکنند، انتظار داریم که بارش‌های نسبتاً خوبی را در مناطق شمالی، مرکز و نیمه غربی استان شاهد باشیم، گفت: در مناطق سردسیر از جمله سیرجان، شهر بابک، بافت و لاله‌زار، بارش خفیف برف در روز دوشنبه پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان، عنوان کرد: در مناطق جنوبی استان، این سامانه بارش چندانی را به همراه نخواهد داشت و تنها بارش‌های پراکنده‌ای در برخی نقاط جنوبی رخ خواهد داد.
بارش 46 میلی‌متری در شهربابک
وی با اشاره به اینکه در روزهای گذشته نیز فعالیت یک سامانه بارشی را در سطح استان داشتیم، عنوان کرد: این سامانه از روز سه‌شنبه تا روز گذشته در استان کرمان فعال بود و بیشترین بارش ثبت‌شده در شهر بابک با 46 میلیمتر بود. همچنین، در کوهپایه کرمان 42 میلیمتر و در داوران رفسنجان 40 میلیمتر بارش ثبت شد.
سلاجقه همچنین به گزارش‌های غیررسمی از بارندگی‌های سنگین در برخی مناطق اشاره کرد و گفت: در مناطقی مانند مس سرچشمه، بارش بیش از 80 میلیمتر نیز گزارش شده که در آمار رسمی ایستگاه‌های هواشناسی ثبت نشده است.
وی با بیان اینکه از شب گذشته میزان ناپایداری‌ها در استان کاهش یافته البته تا روز دوشنبه، بارش‌های پراکنده‌ای در برخی مناطق جنوب غربی، شمال غربی و مرکزی کرمان پیش‌بینی می‌شود، ادامه داد: برای امروز و فردا، شاهد ناپایداری‌هایی در استان خواهیم بود، اما شدت این ناپایداری‌ها کمتر از روزهای گذشته است و بارش‌های ضعیف عمدتاً در نیمه غربی و ارتفاعات شمالی و مرکزی استان رخ خواهد داد.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان، با اشاره به وضعیت دمایی استان کرمان، افزود: امروز صبح حداقل دمای شهر کرمان یک درجه سانتیگراد ثبت شد و پیش‌بینی می‌کنیم که در گرم‌ترین ساعات دمای این شهر حداکثر به 16 درجه سانتیگراد خواهد رسید. لاله‌زار با 3 درجه سانتیگراد زیر صفر، سردترین نقطه استان بود.
وزش باد شدید و افزایش گرد و غبار در برخی مناطق کرمان
سلاجقه از وزش باد نسبتاً شدید در برخی نقاط استان خبر داد و گفت: امروز و فردا، همچنین طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، وزش باد شدید به‌ویژه در مناطق شمال غربی، جنوبی و نوار شرقی استان رخ خواهد داد که می‌تواند باعث خیزش گردوخاک و افزایش غلظت غبار در این مناطق شود.
احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها
کارشناس هواشناسی کرمان با اشاره به شدت بارش‌ها در برخی مناطق، نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها هشدار داد و گفت: بارندگی‌ها در مناطق سردسیر به‌صورت برف خواهد بود و احتمال آبگرفتگی معابر وجود دارد. به‌ویژه در مناطق کوهستانی مانند سیرجان، شهر بابک، بافت و لاله‌زار، توصیه می‌شود که ساکنان از تردد غیرضروری در حاشیه رودخانه‌ها و ارتفاعات خودداری کنند.
انتهای پیام/511/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/702628/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاشت چند اصله نهال به یاد دانش‌آموزان جان‌باخته فرزانگان کرمان

بیشترین باران کرمان در بافت ثبت شد

انهدام باند اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان؛ 8 مدیر بازداشت شدند

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

کمانچه‌نوازی مارک الیاهو؛ صدایی که با روح آمیخته شد

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

اگر سال کبیسه نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟

کهکشان کمانچه‌سر !

تراشه جدید بدون سیلیکون چین، «اینتل» را مغلوب کرد

هشدار زودهنگام ابتلا به آلزایمر در چشم نمایان شد

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

تخفیف 50 درصدی هتل‌های کرمان برای نوروز

روند دمای هوا در کرمان کاهشی است

یک جای خالی بزرگ در پلی‌آف والیبال ایران

برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران تیراندازی با کمان

آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران فدراسیون تیراندازی با کمان

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

لیگ قهرمانان والیبال آسیا قرعه‌کشی شد

آهنگ جدید/ «دل آرا» با صدای نامی عبداللهی منتشر شد

تیزر آهنگ جدید ایوان بند را اینجا ببینید

«معاویه»ی لامنس!

سرمقاله کیهان/ رئیسی چرا خار چشمِ جریان تحریم و تحریف شد؟

سرمقاله همشهری/ مهمل و پوچ

بزرگترین راکتور هسته‌ای اروپا دچار نشت مواد رادیواکتیو شد

گره‌گشایی از درهم‌تنیدگی کوانتومی با کمک فرمول‌های جدید

رقابت با غول‌های خارجی؛ ارتقای نرم افزاری ابزار اندازه گیری در صنعت

تأثیر متفاوت زمان استرس در بارداری بر فرزندان دختر و پسر

پلاسما پزشکی؛ انقلاب در استریلیزاسیون و درمان عفونت‌های مقاوم

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

بازدید بامدادی نماینده دادستان کرمان از میدان تره‌بار

اینفوگرافی/ پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

تمجید سرمربی تیم ملی هندبال از رفتار کاستیلو

اظهارات مفصل و جالب نادال درباره رقابت با فدرر و جوکوویچ

خبیری جانشین نصیرزاده در باشگاه فولاد شد

مناجات‌خوانی که در 83 سالگی هنوز صدای خوش سابق را دارد

صداوسیما ربنای شجریان را به نام اصفهانی زد!

سرمقاله آرمان ملی/ سناریوی جدید علیه ایران

کلاه آمریکایی بر سر اوکراین