بهترین دما برای تفت دادن سبزیجات
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، روش توصیه شده برای برشته کردن سبزیجات این است که دما را بین 350 تا 500 درجه فارنهایت تنظیم کنید. با این حال، دمای 400 درجه فارنهایت معمولا برای برشته کردن سبزیجات ایده آل است.
مهم است که فر یا تابه را از قبل گرم کنید. اگر این کار را نکنید، سبزیجات به درستی تفت داده نمی شوند.
فر را به مدت 10 دقیقه روی دمای 400 تا 450 درجه فارنهایت قرار دهید و سپس سبزیجات را اضافه کنید. به این ترتیب سبزیجات شما این شانس را دارند که به درستی کاراملی شوند و ترد شوند. مدت زمان ممکن است تغییر کند:
زیر 20 دقیقه مارچوبه فلفل دلمه ای لوبیا سبز قارچ کدو حلوایی تابستانی گوجه فرنگی کدو سبز
حدود 20 تا 30 دقیقه گل کلم کلم بروکلی رازیانه حبه سیر پیاز نخود فرنگی شلغم
30 دقیقه یا بیشتر چغندر کلم بروکسل هویج ازگیل سیب زمینی کدو تنبل سیب زمینی شیرین
قوانین رایج کباب کردن از یک تابه خوب استفاده کنید. اگر ورقه پخت لبه دار محکمی دارید، راحت تر می توانید سبزیجات را کبابی کنید. یکی را انتخاب کنید که تا حد امکان بزرگ باشد تا در فر شما جا شود. تابه را بیش از حد شلوغ نکنید. اگر سبزیجات شما روی هم قرار گیرند، بخار ایجاد می کند و این یک روش پخت کاملا متفاوت است. اگر میخواهید سبزیجاتتان را قهوهای کنید، اگر بخارپز شوند، این اتفاق نمیافتد. در صورت لزوم دو دسته درست کنید، اما سبزیجات زیادی را به یکباره در آن قرار ندهید. سبزیجات را قبل از گذاشتن روی ورقه پخت در یک کاسه یا کیسه پلاستیکی داخل روغن بریزید. این باعث می شود یک پوشش یکنواخت روغن روی تمام قسمت های سبزیجات ایجاد شود. در تلاش برای پوشاندن سبزیجات از روغن زیاد استفاده نکنید. سبزیجات (در صورت نیاز) را فقط زمانی که خوب و قهوه ای شده اند برگردانید. کاراملی کردن سبزیجات ممکن است زمان ببرد. اگر سبزیجات به تابه/فویل بچسبند، به زمان بیشتری نیاز دارند.
چرا سبزیجات کبابی؟ سبزیجات برشته سالم هستند. آنها دارای چربی کم، فیبر بالا و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند .
چند دلیل دیگر هم وجود دارد:
سبزیجات بوداده مواد مغذی خود را حفظ می کنند. برخی از ویتامین ها در سبزیجات (مانند ویتامین های B و ویتامین C ) محلول در آب هستند، به این معنی که وقتی در آب غوطه ور شوند، مواد مغذی می توانند از سبزیجات خارج شوند. سبزیجات بوداده خوش طعم هستند. تفت دادن سبزیجات در فر با چاشنی های ساده – نمک، فلفل و روغن زیتون – به کار آماده سازی کمی نیاز دارد، با این حال شما نتایج غنی و خوش طعمی خواهید داشت. از سیب زمینی های شیرین تا بادمجان ها و هویج های شیرین، تفت دادن روشی موثر برای نشان دادن طعم طبیعی سبزیجات است. سبزیجات سوخاری بافت دلپذیری دارند. تفت دادن سبزیجات در فر بافت منحصر به فردی به آنها می دهد: بافت داخلی نرم و لطیف و بیرون کمی ترد. این تضاد در بافت ها به کام مانند سبزیجات سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ شده، اما با کسری از چربی، ترد و احساس رضایت بخشی می دهد. سبزیجات برشته را می توان با چربی بسیار کمی تهیه کرد. می توانید میزان چربی داخل ظرف را کنترل کنید. سبزیجات برشته با کمی روغن زیتون طعم خوبی دارند. شما همچنین می توانید به همان میزان یا به همان اندازه که با آن راحت هستید روغن را در برنامه غذایی خود اضافه کنید.
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴:۴۶
-
۹ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/700023/