کرمان رصد

آخرين مطالب

بم تا مرداد 1404 بدون پرواز می‌ ماند اجتماعي

بم تا مرداد 1404 بدون پرواز می‌ ماند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تین نیوز |
بهسازی باند فرودگاه بم که از هشتم تیر امسال کلید خورد و قرار بود چهار ماهه به پایان برسد، به دلیل مشکل تأمین سوخت کارخانه آسفالت، با تأخیر مواجه شده و طبق گفته عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه ها تا پایان خرداد سال آینده به اتمام می رسد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، علی قاسم زاده عضو هیات مدیره و راهبر عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، چهارشنبه در جریان بازدید از پروژه بهسازی باند فرودگاه بم در نشستی با مسئولان این شهرستان ضمن اشاره به پیشرفت قابل توجه پروژه، مشکل اصلی را تأمین سوخت گازوئیل برای کارخانه آسفالت مستقر در فرودگاه عنوان کرد و گفت: با همکاری مسئولان شهرستان، این مشکل حل و فصل خواهد شد.
وی با بیان اینکه تلاش بر این است که آسفالت باند فرودگاه بم تا پایان خردادماه سال آینده به اتمام برسد، افزود: پس از آن، مراحل اخذ مجوز از سازمان هواپیمایی کشور حدود 30 تا 40 روز به طول می انجامد و پیش بینی می شود پروازهای فرودگاه بم از مردادماه 1404 از سر گرفته شود.
قاسم زاده، دلیل بهسازی باند فرودگاه بم را مشکلات ناشی از آسفالت قبلی عنوان کرد که بیش از 30 سال از عمر آن گذشته بود و تصریح کرد: این اقدام نه تنها برای بهبود ایمنی پروازها ضروری است، بلکه در راستای جلوگیری از بروز سوانح و حوادث برای هواپیماها نیز اهمیت دارد.
عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه ها خاطرنشان کرد: در صورت تأمین سوخت کارخانه آسفالت و تکمیل باند تا خردادماه سال آینده، فرودگاه بم در مردادماه آماده پذیرش پروازها خواهد بود.
پیشتر خبر ورود دستگاه قضا برای حل مشکل سوخت این پروژه منتشرشده بود و امروز این خبر در حالی منتشر می شود که پیش از این، مدیرکل فرودگاه های استان کرمان، مشکل تأمین سوخت را دلیل تعطیلی این پروژه اعلام کرده بود و در جلسه مورخ نهم آذرماه در محل دادگستری کل کرمان مقرر شد سوخت لازم برای کارخانه آسفالت این باند فرودگاه تأمین شود.
با وجود این، مردم شهرستان بم و مناطق اطراف، همچنان چشم انتظارند تا وعده های داده شده محقق شود و فرودگاه بم پس از ماه ها تعطیلی، بار دیگر شاهد پرواز هواپیماها باشد.
بم و شهرستان های دیگر شرق کرمان به علت ظرفیت های صنعتی ،کشاورزی و تبدیل به قطب بزرگ خودروسازی استفاده زیادی از فرودگاه دارد که بار تقاضاهای این منطقه با تعطیلی فرودگاه این شهر ، به مرکز استان و دیگر مناطق همجوار وارد آمده است.
چند ماه پیش نیز بهسازی باند فرودگاه سیرجان پس از چندماه تعطیلی، انجام و افتتاح شد که تعطیلی دو فرودگاه مهم بم و سیرجان سبب ساز فشار تقاضاها به فرودگاه مرکز استان شده بود.
بااینکه مسئولان فرودگاه استان کرمان گفته اند ظرفیت پروازها تقویت شده اما تهیه بلیت هواپیما در کرمان، استانی که فاصله زیادی به پایتخت دارد طی حدود یکسال اخیر به یکی از چالش های مهم مردم تبدیل شده است و اخیرا هم رسانه ها از فروش گران تر بلیت هواپیما توسط برخی شرکت ها و ضرورت افزایش نظارت ها خبر داده اند؛ گویا بعضی شرکت های عرضه کننده بلیت با هدف فروش گران تر، بلیت ها را در شرایط قطره چکانی و با محدودیت بیشتر عرضه می کنند.
به نظر می رسد همچنان افزایش ظرفیت پروازهای کرمان احساس می شود و از مطالبات مهم به شمار می رود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/699522/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه خدمات رایگان به جانبازان کشور توسط 20 کانون تخصصی

حسینه‌های شهید پایگاه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است

اعلام جزییات سفر رییس‌جمهور به کرمان

قدردانی فرمانده لشکر 41 ثارالله استان کرمان از مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان

آغاز فروش نقدی و اقساطی خودرو برقی کرمان موتور با امتیازهای ویژه

پرداخت معوقات پرستاران بر اساس فرمول جدید | اضافه کار پرستاران 2.5 برابر می شود؟

هفته نوزدهم لیگ برتر؛ استقلال خوزستان و شمس آذر به مصاف هم می‌روند

آغاز مرحله جدید مرمت باغ سالار کلانتر کرمان

فقط عطایی قدر این بازیکن را می‌داند

بزرگترین مجتمع گردشگری خاورمیانه در سیرجان توسط رییس جمهور افتتاح می شود

استقلال با 4 تغییر به مصاف مس رفسنجان می‌رود +عکس

اجرای 5 پروژه راهداری در شهرستان کوهبنان

آغاز بلیت فروشی مس رفسنجان و استقلال تهران + لینک خرید

4 تغییر استقلال مقابل مس رفسنجان مشخص شد

آب خلیج فارس قبل از تابستان ١٤٠٤ به شهر کرمان می‌رسد

افتتاح بزرگترین مجتمع گردشگری خاورمیانه در سیرجان با حضور رییس جمهور

یک سوم منازل روستاهای استان کرمان سنددار شده است

پزشکیان به کرمان و بوشهر می‌رود

دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر برگزاری جلسات در ساعات غیراداری

سارق گازوئیل کامیون‌های عبوری در جیرفت دستگیر شد

سرمقاله جوان/ خیال ترامپ راحت؟! این خیلی خام بود

سرمقاله فرهیختگان/ خطر ندیدن واقعیت‌های ترامپ

سرمقاله وطن امروز/ انقلاب ناتمام!

سرمقاله سازندگی/ تصمیم ترامپ

سنت‌شکنی ترامپ در برابر تهران

ستاره‌زایی در «سحابی کادینگتون»

رشته‌های شبح‌وار ستاره‌ای از یک ستاره مرده

تکذیب نقل قولی از سردار شریفی درباره طلب مرخصی آزادگان

اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به آئین معنوی میهمانی لاله‌ها

پرچمدار استقلال در مصاف با مس رفسنجان رونمایی شد! + عکس

صنعتی پاک در تامین زنجیره فولاد کشور/ در اوج تحریم‌ها این کارخانه بهره برداری شد

ارتفاعات کرمان برفی می‌شود

برگزاری مراسم گلباران و عطر افشانی گلزار شهدای کاشان

بعد از واگذاری ایران خودرو اینبار کرمان موتور به دنبال خرید سایپا

پوستر باشگاه استقلال برای دیدار مقابل مس‌رفسنجان رونمایی شد + عکس

رئیس جمهور در سفر به کرمان ٢٠ هزار میلیاردتومان پروژه افتتاح می کند

زمان پرداخت معوقات پرستاران

آماده‌سازی 20000 متر مربع بافت پیرامون مسجد جمکران برای نیمه شعبان

پیش بینی هواشناسی کرمان فردا اعلام شد | پیش بینی آب و هوا کرمان فردا 19 بهمن ماه 1403

پرداخت معوقات پرستاران بر اساس فرمول جدید

آخرین تمرین استقلال قبل از دیدار با مس رفسنجان / گزارش تصویری

– آخرین تمرین استقلال قبل از دیدار با مس رفسنجان / گزارش تصویری

2000 روستای کرمان سنددار شده است

پنالتی وحید شمسایی برای دو تیم تبریز و سیرجان

جزئیات سفر رئیس جمهوری در ایام‌الله دهه فجر به کرمان

خداحافظی بختیاری زاده از استقلال؟ تحت فشار و علی رغم میل باطنی

خبری مهم از آخرین تمرین استقلال پیش از مصاف مس

هشدار به استقلال و سهراب: مساوی با مس رفسنجان به هیچ دردی نمی‌خورد

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به آئین معنوی میهمانی لاله‌ها

مساوی با مس رفسنجان به هیچ دردی نمی‌خورد