کرمان رصد

آخرين مطالب

کیهان نوشت: عقده‌گشایی علیه رئیسی به نیابت از مفسدان دانه‌درشت سياسي

کیهان نوشت: عقده‌گشایی علیه رئیسی به نیابت از مفسدان دانه‌درشت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روزنامه ‌آلوده به بخشش‌های شهرام جزایری (مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات) به بهانه پرونده چای دبش، علیه شهید رئیسی و اقدامات ضد فساد وی عقده‌گشایی کرد.

روزنامه اعتماد نوشت: «فساد 3/7 میلیارد دلاری چای دبش در دوره دولت آقای رئیسی در ذهن نمی‌گنجید. اول به این دلیل که اقتصاد ایران و ارزهای دولتی در یک تنگنای عجیبی قرار داشت، پس دستور پرداخت ارز باید خیلی سختگیرانه می‌بود. برای نمونه در مقطعی از آن دولت، شیرخشک کمیاب شد، چون 60 میلیون دلار ارز برای واردات آن تخصیص نیافته بود. در چنین فضایی نه 2 و 3 برابر بلکه 62 برابر این رقم را برای واردات چای و ماشین‌آلات آن اختصاص دادند که باورکردنی نیست. آن هم وارداتی متقلبانه که در عمل چیز مهمی وارد نمی‌شود. دوم؛ آقای رئیسی برای رسیدن به پاستور، برنامه مبارزه با فسادی را در قوه قضاییه آغاز کرده بود که در قالب دادگاه‌های ویژه مبارزه با فساد اقتصادی و فراتر از قوانین جاری عمل کرده و چند نفر را با سر و صدای فراوان اعدام و بقیه را به زندان‌های طولانی‌مدت محکوم کردند. البته بعداً و در رسیدگی‌های دقیق و قانونی تعدادی از این احکام نقض شدند. بنابراین تصور می‌رفت که چنین شخصی در دولت خود ریشه‌های فساد را نیز خشک کند، نه آنکه بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را در همان ابتدای دولت شاهد باشیم. در دوره ریاست قضایی رئیسی کلی افراد اعدام و زندانی شدند ولی نوبت مدیریت خودش که شد زیردستان و حتی وزیرش، تره هم برای امکان اعدام شدن خرد نکردند. گویی آن اعدام‌ها و زندان‌ها هیچ تأثیر بازدانده‌ای در وقوع این فساد نداشته است.»
درباره این نوشته اعتماد گفتنی است که شروع تخلف و فساد واقع شده در پرونده چای دبش در دولت آقای روحانی بوده و در دولت آقای رئیسی ادامه یافته است. موضوع مهم در این میان این است که تخلف و فساد رخ داده، از سوی خود دولت شهید رئیسی کشف شد و متهمان به دستگاه قضائی معرفی شدند. در همین حال وزیر جهاد کشاورزی از سمت خود برکنار شد، درست بر خلاف برخورد قبیله‌ای که مدعیان اصلاحات با متهمان و مقصران مشابه در دولت‌های خاتمی و روحانی انجام دادند و از پشت متخلفان و مقصران و متهمان در آمدند. نویسنده اعتماد که خود یک‌بار اطلاعات محرمانه را به بیگانگان فروخته، عمداً این تفاوت را کتمان می‌کند.
گفتنی است که با موضوع مبارزه با فساد دو گونه می‌توان روبه‌رو شد. «جناحی و قبیله‌ای»، یا «عدالت خواهانه». رویکرد قبیله‌ای، فساد را قرمز و آبی می‌کند تا اگر متهم از قبیله خودش بود، به هر قیمت پشتیبانی کند و دست محکمه و قانون به او نرسد؛ اما اگر از دیگران بود، هیجانی شود و هو کند. در رویکرد دوم، باید با متخلف -هر که هست- با رعایت تمام حدود شرعی و قانونی برخورد شود.
باید به یاد گردانندگان روزنامه اعتماد آورد که وقتی کرباسچی شهردار تهران به دادگاه احضار شد، پنج ساعت از جلسه رسمی دولت خاتمی به حمایت علنی از او اختصاص یافت و در وزارت کشور، «ستاد حمایت از کرباسچی» تشکیل دادند! یا هنگامی که پرونده اختلاس 14 هزار میلیاردی صندوق فرهنگیان به جریان افتاد، رئیس دولت متبوع‌شان (روحانی) آبان‌ماه 95 گفت: «بعضی‌ها بالا و پایین کردن فساد برای‌شان لذت‌‌بخش است! اگر دستگاهی وامی داده و آن پول شده بدهی معوق، نمی‌دانم چرا خوش‌شان می‌آید بدهی معوق را بگویند اختلاس»!
اگر دولت رئیسی در مبارزه با فساد چای دبش پیشقدم شد، قبل از آن، رئیس دولتی داشتیم که تهدید می‌کرد اگر دست به برادرم بزنید، جنگ می‌شود(!) آقای محسنی اژه‌ای (معاون اول وقت قوه قضائیه)، 
24 اردیبهشت 1396 درباره احضار حسین فریدون (دستیار رئیس‌جمهور وقت) و فشار رئیس دولت خبر داده بود: «کسانی گفتند اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ می‌کنیم. ولی ما تسلیم نشدیم‎. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرف‌های دیگری را مطرح می‌کنند».
پس از آن هم که حکم دادگاه فریدون، در تاریخ 9 مهر 1398 صادر، و او 24 مهر راهی زندان شد، آقای روحانی بشدت عصبانی شد. او در سخنرانی‌های عمومی در یزد و کرمان، به قوه قضائیه حمله کرد. چند روز بعد هم، بلوای آبان با سه برابر کردن قیمت بنزین برپا شد؛ بلوایی که سردبیر فعلی هم میهن درباره‌اش گفت گران کردن بنزین و حمله به رئیس قوه قضائیه، برای عصبانی کردن بیشتر مردم و قمار برای مذاکره دوباره با آمریکا بود.
اما آقای محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه (که خط قرمزی در مبارزه با فساد نمی‌شناسد) خرداد ماه امسال، در جمع دانشجویان دانشگاه یاسوج و درباره پرونده تخلفات چای دبش شهادت داد: «شاید برخی از مطالب به گوش شما نرسیده باشد. در مورد چای دبش آن کسی که مسئله را از روز اول پیگیری و مطرح کرد، خود دولت بود. معاون اول به محض شنیدن خبر موضوع را پیگیری و دنبال کرد و بعضی از افراد را جابه‌جا کردند. بازرسی ویژه دولت هم موضوع را پیگیری کرد. وزارت اطلاعات تمام قد وارد این موضوع شد سازمان بازرسی کل کشو هم موضوع را دنبال می‌کرد».
موضوع بعدی، اتهام روزنامه زنجیره‌ای به شهید رئیسی است با این ادغای دروغین و ناجوانمردانه که «آقای رئیسی برای رسیدن به پاستور، برنامه مبارزه با فسادی را در قوه قضاییه آغاز کرده بود که در قالب دادگاه‌های ویژه مبارزه با فساد اقتصادی و فراتر از قوانین جاری عمل کرده و چند نفر را با سر و صدای فراوان اعدام و بقیه را به زندان‌های طولانی ‌مدت محکوم کردند. البته بعداً و در رسیدگی‌های دقیق و قانونی تعدادی از این احکام نقض شدند».
سابقه 40 ساله آقای رئیسی در بخش‌های مختلف دستگاه قضائی و در مبارزه با مفسدان دانه درشت کاملاً روشن است و باید بررسی کرد که چرا اعتماد به نیابت از مفسدان زالو صفت و مجازات شده علیه دستگاه قضائی و شهید رئیسی عقده‌گشایی می‌کند. نفس اینکه شهید رئیسی تخلف و فساد رخ داده در ذیل وزارت جهاد کشاورزی دولت خود را به دستگاه قضائی گزارش داده و وزیر را برکنار کرده، نشان می‌دهد که نگاه آن شهید به موضوع مبارزه با فساد، برخلاف سیاست‌بازان مدعی اعتدال و اصلاحات، نگاه اصولی بوده است. در دادگاه‌های برگزار شده نیز ابتدا اصل بر رعایت دقت و ضوابط قانونی بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/696381/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری دیدار مس رفسنجان – فولاد

باشگاه گل‌گهر سیرجان مهاجم جذب کرد | اخبار ورزشی

مس رفسنجان و خرید دو بازیکن جدید

ویدئوی زیبای حزب الله برای «آزادسازی جنوب لبنان» (زیرنویس فارسی)

سجاد بازگیر به مس رفسنجان پیوست

جانملکی به مس رفسنجان پیوست

جدول| پرسپولیس صدر را به سپاهان داد

حمله عارف به روحانی

انتظارات ایران از حاکمان کابل

هشدار درباره عیار خرید طلای اینترنتی

روی اعصاب اروپا

اعتراض به سفر عراقچی: «سفری نابهنگام و پرهزینه برای ایران»

حماسه تاریخی جنوب لبنان؛ حامیان مقاومت با دست خالی اسرائیل را عقب راندند

اروپا نگران مذاکره مستقیم شده است؟

نقشه محمل مخفی برای حذف ظریف

اتباع افغان فقط می توانند در این 7 شهر بمانند

بازگشت جواد نکونام به لیگ برتر؟

کارشناسی داوری دیدار تراکتور – مس رفسنجان

خرید مهم باشگاه گل‌گهر سیرجان

حماسه جنوب لبنان؛ حامیان مقاومت با دست خالی اسرائیل را عقب راندند

سیستم ستاره‌ای Eta Carinae

مقایسه‌ی جالب خورشید و زمین

باشگاه گل‌گهر سیرجان مهاجم جذب کرد

تکذیب بازگشت نکونام به لیگ برتر

بازگشت نکونام به لیگ برتر تکذیب شد؛ هیچ تیمی سرمربی سابق استقلال را گردن نگرفت!

شفافیت و عدالت، محور اطلاع‌رسانی در کیش

پلیس فتا به کابوس‌های دختر نوجوان قلعه‌گنجی پایان داد

گذار از دموکراسی به الیگارشی

تایم‌لپسی زیبا از گذر دنباله دارِ C/2024 G3 ATLAS

فیلم منتشر شده از دوربین کناری بوستر14 هنگام فرود

تعطیلی ادارات کرمان چهارشنبه 10 بهمن ماه 1403 | اخبار تعطیلی ادارات کرمان فردا چهارشنبه 10 بهمن 1403

باخت غیرمنتظره کراپ مقابل نماینده کرمان

تیم کراپ الوند در خانه زانو زد

سلام سیرجانی‌ها به جایگاه سوم لیگ برتر فوتسال با برد فولاد

افزایش وام مسکن در راه است + مبلغ نهایی

فولاد مبارکه یکی از افتخارات صنعتی و معدنی ایران است

ناگفته‌هایی از پشت‌پرده اجلاس داووس!

روایت «مهر» از اولین معترض به اجرای قرارداد کرسنت

هشدار درباره خطر فدرالیسم: ایران حق دارد از تجزیه‌طلبی نگران باشد

ترامپ، پوتین را به میز مذاکره می‌کشاند

انتخاب گزارش داد: انتقام دبش؛ حمله تیم رسانه‌ای دولت رئیسی به اژه‌ای

دهه فجر فرصتی مغتنم برای تبیین اندیشه مهدوی است

جایگاه رهبر معظم انقلاب در اندیشه علامه مصباح یزدی

یک نانوموتور با سرعتی نزدیک به موتورهای زیستی طبیعی ساخته شد!

جشنواره‌های شعر «سرو و سروقامتان» در کرمان برگزار می شود

خلاصه فوتسال فولاد زرند ایرانیان 3 – سفیر گفتمان 1

نخستین مزرعه سکو‌های پردازشگر گرافیکی کرمان راه‌اندازی می‌شود

لیگ برتر فوتسال| گیتی‌پسند اوج گرفت

اتباع افغانستانی فقط اجازه حضور در 7 شهرستان استان کرمان را دارند

جزئیات بیشتر از پرونده قاچاق سوخت در جنوب کرمان