کرمان رصد

آخرين مطالب

حضور تروریستها در سوریه برای بر هم زدن موازنه منطقه است گفتگو

حضور تروریستها در سوریه برای بر هم زدن موازنه منطقه است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهدی خورسند کارشناس بین الملل در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره حضور مجدد تروریست‌های تکفیری در سوریه اظهار کرد: بعد از جنایاتی که صهیونیست‌ها در منطقه انجام دادند، چند موضوع را باید در کنار هم قرار دهیم تا به اتفاقاتی که در سوریه افتاده است پی ببریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد:‌ نوع چینش کابینه ترامپ و انتخاب افراد رادیکالی که معرفی کرده خیلی از قدرت‌ها و بازیگران منطقه‌ای را به این فکر انداخته که اگر می‌خواهند با آمریکای ترامپ کار کنند باید خوش رقصی را برای او داشته باشند که بتوانند نقش بگیرند و در غرب آسیا کنارشان کار کنند.
کارشناس بین الملل افزود:‌ ترکیه هم در این فضا وقتی تاثیر گذاری ما را می‌بیند که با توجه به جنایات بزرگی که صهیونیست‌ها در منطقه انجام داده قدرت نیرو‌های نیابتی جمهوری اسلامی ایران به چه شکلی رژیم منحوس صهیونیستی را مدیریت کرده و نگذاشته به اهداف خود در منطقه دست پیدا کنند ترکیه را به این وسوسه انداخته که با تحریک تروریست‌ها و نیرو‌های تحت حمایت خودش به شکلی موازنه قدرت در منطقه غرب آسیا را تغییر دهد.
خورسند تاکید کرد: احرار الشام و جبه النصره بازیگران ترکیه در تنش سوریه هستند و به راه افتادن این رقابت و تنش بین گروه‌های تروریستی و بشار اسد شاید آن موازنه را در منطقه غرب آسیا که عمق راهبردی و استراتژی ایران است را با مشکل مواجه کند.
کارشناس بین الملل گفت: مسئله دیگر آن است تاثیر گذاری ترکیه در سوریه‌ای است که در شمال آن کرد‌های مخالف اردوغان حضور دارند. آن‌ها می‌توانند به نحوی زمینه تاثیر گذاری بیشتر ترکیه در معادلات سوریه باشتد تا بتوانند کرد‌های سوریه را کنترل کند.
وی ادامه داد: از طرفی دیگر نقش آفرینی ترکیه و خوش رقصی آنها برای دولت ترامپ برای آن که بتواند نقشی در آینده منطقه بگیرد شاید یکی دیگر از دلایل این شرایط باشد.
خورسند اظهار کرد: همه بازیگران منطقه‌ای به جای آن که بخواهند تروریست‌ها را محکوم کنند ترکیه را محکوم می‌کنند و این موضوع نشان از آن دارد که همه از پشت پرده این قضیه و حضور تروریست‌ها در سوریه اطلاع دارند.
خورسند افزود: این که بخواهیم تصور کنیم صهیونیست‌ها خیلی جدی پشت قضیه هستند یک بحث است‌ و به نظر می‌رسد ترکیه‌ای‌ها بیشتر به دنبال موازنه سازی قدرت در این قضیه و منطقه باشند.
وی گفت: بر هم خوردن منطقه با تحولات سوریه دستاورد دیگری هم برای ترکیه‌ای‌ها دارد. سوریه مرز مستقیم دسترسی ایران به حزب الله لبنان است و این اتفاقات می‌تواند مسیر و بازوی دسترسی بین ایران و حزب الله را قطع کند. این موضوع هم می‌تواتند در راستای منافع ترکیه تعریف شود و برای آن‌ها اهمیت داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/680167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای زنده قطعه «هوامو نداشتی» محمد اصفهانی در برنامه 1001

آرامش پیش از طوفان؛ آیا خط قرمزهای در حال ذوب شدن هستند؟

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

آسمان تیم لیگ برتری آبی شد

اتحاد در باشگاه مس/ دیدار پورموسوی با مدیرکل حوزه ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران

اعتراض مس به داور انتخابی برای بازی حساس با نساجی

اعتراض باشگاه مس به انتخاب داور بازی با نساجی؛ همان همیشگی

خلاصه داستان سریال وحشی قسمت اول + دانلود قسمت اول سریال وحشی

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

اجرای قطعه «ای ایران» توسط مجید اخشابی

فرار به سمت حجاب به جای پاسخ درباره قطب جنوب!

پیشنهاد پوتین که اروپایی‌ها را عصبانی کرد

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

آتش‌بس در رفسنجان: سرمربی برگشت

اعتراض مس به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

اعتراض سریع به انتخاب پیام حیدری برای قضاوت!

پیش بینی آب و هوای کرمان فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

دیدار پورموسوی با مدیرکل حوزه ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران

دستمزد داوران در 1404 دو برابر شد

فیلمی از هنرنمایی ابوالفضل رحمانی در مسابقات آسیایی اردن

آهنگ محلی/ ترانه گیلانی «گولی جان» با صدای بهمن حسین زاده

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

انتخاب عجیب کمیته داوران برای دیدار مس و نساجی؛ همان همیشگی

اعتراض مس رفسنجان به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

اجرای زنده قطعه «ارمغان تاریکی» توسط محمد اصفهانی در برنامه هزار و یک

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

راننده و شرکت تعاونی، مقصران حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان

ترافیک روز سیزده به‌در در محورهای مواصلاتی کرمان مطلوب است

پایش هوایی محور‌های مواصلاتی استان کرمان

آخرین شرایط مس رفسنجان از زبان تیموری و جولانی

برگزاری اپرای رستم و سهراب اثر استاد لوریس چکناواریان در ایروان

خاطره جالب محمد اصفهانی با یک پاکبان در شهر اصفهان

نقشه آلمان برای خاورمیانه

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

باند سارقان فرا استانی جواهرات در کرمان منهدم شد

گلایه پسر محمد اصفهانی از پدرش: در تابستان پدرم کولر را خاموش می کند!

زمزمه‌های موسیقی میرطاهر مظلومی در برنامه علی ضیا

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

مس رفسنجان؛ از نایب‌ قهرمانی جام حذفی تا رتبه چهاردهم لیگ

پایش هوایی جاده‌های استان کرمان توسط استاندار

پیش بینی هواشناسی کرمان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کرمان فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای کرمان در روز چهارده بدر

بازگشت سرمربی سابق به مس رفسنجان!

اجرای موسیقی «ایرج رحمانپور» در جمع مردم و مسافران نوروزی

اجرای زنده محمد اصفهانی در برنامه 1001

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟