کرمان رصد

آخرين مطالب

رییس اورژانس کرمان صفر تا 100 گرمازدگی را تشریح کرد اجتماعي

رییس اورژانس کرمان صفر تا 100 گرمازدگی را تشریح کرد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - سیدمحمد صابری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کودکان به ویژه سنین زیر 4 سال و سالمندان بیشتر در معرض گرمازدگی قرار دارند.
صابری افزود: همچنین مشاغلی مانند کشاورزان، نانوایان و چوپانان بیشتر دچار گرمازدگی می‌شوند.
وی تاکید کرد: آقایان نیز به دلیل تعریق بیشتر بدن نسبت به خانم‌ها، در معرض خطر بالاتری قرار دارند.
صابری بیان کرد: به علاوه افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های تنفسی هستند و کسانی که داروهای آنتی هیستامین و ضدافسردگی مصرف می‌کنند، به دلیل مکانیسم این داروها بیشتر در معرض خطر گرمازدگی خواهند بود.
رئیس اورژانس کرمان یادآور شد: سیستم بدن دارای مکانیسمی است که دمای بدن را در محدوده نرمال یعنی 37 درجه سانتی گراد تنظیم می‌کند.
وی ادامه داد: چنانچه به هر دلیلی این مکانیسم به هم خورده و بدن نتواند دمای نرمال را تنظیم کند، منجر به افزایش دمای بدن و گرمازدگی می‌شود.
صابری علائم بروز گرمازدگی را تهوع، سرگیجه، سردرد، تاری دید، بی قراری، ضعف و بی حالی و خواب آلودگی برشمرد و گفت: در مراحل اولیه گرمازدگی سطح پوست گرم و مرطوب و در مراحل نهایی گرم و خشک است.
رئیس اورژانس کرمان تاکید کرد: گرمازدگی در موارد خیلی شدید ممکن است به تشنج، کاهش سطح هوشیاری و کما نیز بیانجامد.
وی با اشاره به اقدامات پیشگیری کننده از گرمازدگی، گفت: مصرف نوشیدنی‌هایی مانند آب، دوغ، شربت خاکشیر، هندوانه و شربت آبلیمو هم در پیشگیری و هم در درمان گرمازدگی توصیه شده است.
صابری تصریح کرد: مصرف برخی مایعات گرمازدگی را تشدید می‌کند مانند نوشیدن چای، نوشیدنی‌ها و آبمیوه‌های مصنوعی و همچنین نوشیدنی‌های کافئین دار که موجب افزایش متابولیسم و گرمای بدن شده و دفع ادرار را زیاد می‌کند.
رئیس اورژانس کرمان گفت: در روزهای گرم باید حتماً در زمان‌های خنک از خانه خارج شد و چنانچه افرادی برای فعالیت مجبور به خروج در ساعات گرم هستند سعی کنند بین فعالیت چند دقیقه‌ای به محیط خنک رفته و مایعات مصرف کنند.
صابری استفاده از لباس‌های گشاد، نازک، رنگ روشن و نخی را از دیگر موارد مهم در پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد.
وی افزود: در روزهای گرم فعالیت‌هایی مانند دوچرخه سواری و دویدن ممکن است خطرناک باشد.
صابری بیان کرد: توصیه می‌شود در روزهای گرم کودکان زیر 6 ماه به طور مرتب با شیر مادر تغذیه شوند چراکه کم شدن رطوبت پوست و چشم نوزادان خطرناک و از علائم گرمازدگی است.
رئیس اورژانس کرمان تاکید کرد: به هیچ وجه نباید در روزهای گرم کودکان را از منزل خارج کرد.
وی به درمان گرمازدگی نیز اشاره کرد و افزود: ابتدا باید بیمار به محیط خنک منتقل و سطح بدنش خنک شود.
صابری ادامه داد: در موارد گرمازدگی شدید، سریع‌ترین روش درمان، غوطه ور کردن بیمار در حمام یخ است بطوریکه محفظه یا وانی از تکه‌های یخ و یا آب سرد ایجاد و فرد داخل آن گذاشته شود.
وی بهترین و مؤثرترین روش درمان گرمازدگی را خیس کردن مرتب بدن بیمار، عنوان و خاطرنشان کرد: در این روش فوراً باید بدن بیمار با آب خنک خیس و فرد در معرض جریان باد قرار گیرد.
صابری تاکید کرد: همچنین باید با پارچه مرطوب دست و پا و اندام فرد دچار گرمازدگی را خیس کرده و دمای بدن او را پایین آورد.
رئیس اورژانس کرمان در پایان گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در موارد شدید گرمازدگی که فرد از سطح هوشیاری مناسبی برخوردار نبوده و قادر به نوشیدن مایعات نیست، نیاز به اقدامات درمانی جدی تر و انتقال به مراکز درمانی یا بیمارستان است.
کد خبر 6133197

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/631679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود صادقی به رده‌بندی و حذف 4 کاراته‌کا در لیگ جهانی چین

برگزاری نشست کارگروه فنی فوتسال آسیا با حضور مربی تیم ملی

آهنگ «قشنگ شد» را از زانکو بشنوید

روندها و نوآوری‌های حوزه نانوحباب در سال 2025 چگونه است؟

مسئولان به وعده های خود در تکمیل گلزار شهدای انزلی عمل کنند

آئین تکریم از خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد

مسئولان در نظارت بر بازار جدی در صحنه باشند

شاید حسین کعبی امروز به میدان بیاید!

تخریب بخش دیگری از بافت تاریخی و ملی ابرکوه +فیلم

استاندار کرمان به رییس‌جمهور نامه نوشت

ادعای جنجالی روزنامه‌نگار برزیلی در خصوص نیمار!

علی‌نژاد: کمیته المپیک دخالتی در امور فدراسیون‌ها ندارد

شهلا بهروزی‌راد: شروع خوبی در سال جدید خواهم داشت

درخشش طباطبایی با شکست رقیب قدرتمند آمریکایی

«علی قمصری»؛ نوازنده اعجوبه ای که با تار چند ساز می زند!

واکاوی کشتار علویان در بستر منطقه‌ای

دستکاری نانولوله‌های کربنی مسیرهای تازه‌ای برای الکترونیک نسل آینده باز می‌کند

کاشت 400 اصله درخت در ورودی روستای سردر بخش چترود

خواص جامعه وظیفه سنگینی در جهاد تبیین بر عهده دارند

راز دشواری کاهش وزن کشف شد

بازسازی 60 درصد گلزار شهدای استان بوشهر

احضار فوری چهار سپاهانی به کمیته انضباطی

رکورد دست‌نیافتنی پادشاه در NBA

اجرای دلی معین زد از آهنگ جدیدش

انقلابی که ترامپ در طول پنجاه روز به پا کرد

استخراج 99.99 درصد لیتیوم از باتری‌های قدیمی با آمینواسید

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

زورگیر طلاجات بانوان سالخورده دستگیر شد

کلید فینالیست شدن ارومیه اینجاست

خواص جامعه وظیفه سنگینی در جهاد تبیین به عهده دارند

استفاده ردبول از هوش مصنوعی در اعتراضات فرمول یک

موزیک ویدئوی شاد و عیدانه ایوان بند را تماشا کنید

قابلیت «پژوهش عمیق» هوش مصنوعی گوگل در دسترس همگان قرار گرفت

261 زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان در انتظار آزادی

اولین بازیکن تاریخ NBA با 4 هزار پرتاب 3 امتیازی!

مربی مشهور والیبال از سمت خود کناره‌گیری کرد

تیم ملی والیبال برفی ایران در تور جهانی ارزروم فینالیست شد

افشاگری طارمی از دلیل عملکرد ضعیفش در اینتر

ورود ناگهانی پرسپولیس به خانه استقلال و نکونام!

پوستر فدراسیون در فاصله پنج روز تا بازی مهم

آواز شادِ «جناب خان» که تماشاگران را به وجد آورد

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

128 قمر به زحل اضافه شد!

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

ساعت کاری دفاتر پستیِ کرمان افزایش یافت

انتصاب سرپرست دانشگاه پیام نور واحد بردسیر

برگزاری مناظرات دانشجویی در استان کرمان

سفری دیدنی به فرهنگ و زیبایی‌های جنوب شرق ایران با «نوروزشو»

هومن، ستاره سرنوشت‌ساز نبردهای ته جدولی

آغاز کاهش دما و پایان بارش‌ها در کرمان