کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی:دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی:دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرعامل بیمه دی، با تأکید بر دانش فنی و تخصصی کارکنان بیمه دی، خواست و تمایل یکایک ایشان به رشد و تعالی و نیز تلاش و توفیق آن‌ها در تحقق اهداف سال گذشته، سه عامل دانستن، خواستن و توانستن را شعار و رمز موفقیت این شرکت در تحقق برنامه‌ها و اهداف تعیین شده دانست.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس طاهر موهبتی در اختتامیه‌ همایش سراسری مدیران این شرکت با عنوان «جهش فروش و یکپارچگی سازمانی" که روز پنجشنبه در شهر شیراز برگزار شد، با تأکید بر توجه و اهتمام تمامی ارکان و اجزای شرکت نسبت به برنامه‌ عملیاتی تدوین شده در سال 1403 بیان داشت: تحقق اهداف سال گذشته، نشانه‌ای از عزم جدی تمامی مدیران و کارکنان ستادی، استانی و شعب سراسر کشور برای رشد و تعالی شرکت است.وی در ادامه اظهار داشت: بی تردید اشتیاق به دانستن، تمایل به تلاش و جدیت در خواستن، هر مشکل و مانعی را از سر راه برداشته و مسیر تعالی را در حوزه‌ فردی و سازمانی هموار می‌کند، چنانکه بیمه دی آن را به عنوان شعار و رمز موفیقت خود تعریف کرده و برگزیده است.
* تاکید مهندس موهبتی بر تحقق برنامه عملیاتی شرکت
مهندس موهبتی ضمن تأکید بر جذب پرتفوهای کلان، تحقق برنامه‌ عملیاتی شرکت در حوزه‌ خُرده فروشی را مورد توجه قرار داد و خواستار تداوم اهتمام مدیران ستادی و شعب سراسری در این حوزه شد.
وی حرکت در این مسیر را، بدون یاری و همراهی شبکه‌ فروش مقدور ندانست و افزود: گرچه اقدامات خوبی در حوزه‌ تقویت شبکه‌ فروش بیمه دی صورت گرفته است، اما توجه به امر آموزش و دیگر راه های توانمندسازی نمایندگان، می‌تواند در ثمربخشی اهداف ترسیم شده مؤثر باشد.
تأکید مدیرعامل بیمه دی بر آموزه‌های اخلاقی
مهندس موهبتی در ادامه با اشاره به توصیه‌های اسلامی و موکدات اخلاقی، مواردی چون دروغ‌گویی و بزرگ‌نمایی، عدم وفای به عهد، بد خُلقی و عدم تکریم، تکبر و همچنین، جدایی و افتراق را از جمله مواردی برشمردند که موجب خسران در کسب و کار و زندگی شده و برای یک بنگاه اقتصادی مانند بیمه دی ممنوع است.
مدیر عامل بیمه دی همچنین به آفاتی اشاره کرد که در صورت غفلت از آن‌ها، ممکن است حیات هر سازمان اقتصادی را به مخاطره اندازند و از آن جمله، به مواردی چون نا امیدی، ترس، عدم اعتماد به نفس، اصرار بر روش‌های قدیمی و ابتلا به روزمرگی اشاره کرده و بیان داشت: هریک از این موارد می‌تواند منجر به فرصت‌سوزی‌ و عقب‌ماندگی سازمان از زمانه، جامعه و رقبا شود.
* تاکید مدیرعامل بیمه دی بر تکریم خانواده ایثار و شهادت
مهندس موهبتی با تأکید بر تکریم خانواده‌ ایثار و شهادت، آن را وظیفه‌ شرعی و میهنی هر ایرانی برشمرد و تصریح کرد: گرچه بخش بزرگی از مشتریان و بیمه‌شدگان این شرکت را خانواده‌ بزرگ ایثار و شهادت تشکیل می‌دهند، اما این قشر معزز و معظم، سهام‌داران اصلی این شرکت نیز هستند و بیمه دی تلاش می‌کند تا در هر دو جنبه‌ مشتری‌مداری و امانت‌داری نسبت به حفظ ارزش سهام سهام‌داران خود، کوشا بوده و خدمتگزاری صادق برای این عزیزان باشد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/624489/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری اپرای رستم و سهراب اثر استاد لوریس چکناواریان در ایروان

خاطره جالب محمد اصفهانی با یک پاکبان در شهر اصفهان

نقشه آلمان برای خاورمیانه

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

باند سارقان فرا استانی جواهرات در کرمان منهدم شد

گلایه پسر محمد اصفهانی از پدرش: در تابستان پدرم کولر را خاموش می کند!

زمزمه‌های موسیقی میرطاهر مظلومی در برنامه علی ضیا

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

مس رفسنجان؛ از نایب‌ قهرمانی جام حذفی تا رتبه چهاردهم لیگ

پایش هوایی جاده‌های استان کرمان توسط استاندار

پیش بینی هواشناسی کرمان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کرمان فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای کرمان در روز چهارده بدر

بازگشت سرمربی سابق به مس رفسنجان!

اجرای موسیقی «ایرج رحمانپور» در جمع مردم و مسافران نوروزی

اجرای زنده محمد اصفهانی در برنامه 1001

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

رفع تصرف اراضی ملی 25 میلیارد ریالی در دیزکوه رودبار

دعوت از 15 ورزشکار به اردوی تیم ملی تفنگ

توقف دختران تنیسور کمتر از 14 سال ایران برابر استرالیا

لژیونر ایرانی در صربستان تیمش را نجات داد

اعلام اسامی داوران هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر

رئیس فدراسیون پاسخ نامه آمریکا را داد

سمفونی که برای نوروز خلق شد

بغض محمد اصفهانی در برنامه هزار و یک شکست

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

افزایش وزش باد وگرد و خاک در استان کرمان

دستگیری قاتل شهید درینی

مرکز بازپروری خرس سیاه آسیایی در کرمان راه‌اندازی می‌شود

پذیرش و اسکان 57 هزار و 116 نفر در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش استان کرمان تا روز دوشنبه 12 فروردین 1404

پرسه در طولانی‌ترین راسته بازار ایران

بازدید هوایی از جاده‌های کرمان و تدابیر ویژه پلیس راه برای روز طبیعت

خوانندگی محسن کیایی در برنامه 1001 مورد تمجید محمد اصفهانی قرار گرفت

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟

جوی آرام بر آسمان کرمان

چرا پرسپولیس به تیم های پایین جدول می بازد؟

علیرضا منصوریان در آستانه بازگشت به لیگ برتر؟

این تیم بدون سرمربی تمرین کرد!

شروع گام اول ساماندهی موتورهای شارژی با برخورد و پلمب مراکز متخلف

فعالیت 80گروه جهادی در استان کرمان

پیش‌بینی افزایش ابر و وزش باد برای روز طبیعت در کرمان

کی‌روش خیال تراکتوری‌ها را راحت کرد

آغاز اردوی تیم ملی تپانچه با دعوت از 14 تیرانداز

استارت ملی‌پوشان والیبال ساحلی با شکست ازبکستان

محمد اصفهانی از خواننده شدنش می گوید

اجرای زنده آهنگ «ساری گلین» توسط محمد علیزاده در برنامه صداتو

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

شکوه و زیبایی طبیعت استان کرمان + تصاویر

درگذشت هافبک سابق استقلال و پرسپولیس بر اثر سانحه رانندگی