کرمان رصد

آخرين مطالب

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

ورود 30 هزار میلیارد تومان خوراکی به سفره مردم با اجرای طرح فجرانه "کالابرگ" وزارت رفاه

ورود 30 هزار میلیارد تومان خوراکی به سفره مردم با اجرای طرح فجرانه "کالابرگ"
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه 220 هزار فروشگاه متصل به طرح کالابرگ هستند، گفت: با گذشت 11 روز از اجرای طرح فجرانه کالابرگ، مجموعاً 30 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم شده که چرخ تولید را نیز وادار به تحرک کرده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نقل از ایسنا ، «علیرضا عسگریان» در حاشیه بازدید از بیست‌و‌چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر همین اتفاق نیز طی دو ماه آینده رخ دهد، طی سه ماه، 100 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم می‌شود.
وی افزود: قرار است کلیه خدمات اعتباری بر روی شبکه ملّی اعتبار(شما) پیاده‌سازی شود که در حال حاضر سه مورد از مهم‌ترین طرح‌ها روی این شبکه پیاده‌سازی شده است.
عسگریان با بیان این که راهبرد دولت از ابتدا توجه ویژه به سفره مردم بوده است و به همین دلیل بود که ارز ترجیحی حذف و یارانه مردم ارتقاء یافت، گفت: از ابتدای امسال طرح کالابرگ به‌عنوان یکی از فعالیت‌های اصلی شبکه ملّی اعتبار اجرا و به مرور به کل کشور تسری یافت.
وی با اشاره به طرح فجرانه کالابرگ یادآور شد: اکنون بیش از 70 درصد مردم کشور مشمول طرح کالابرگ الکترونیک هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این طرح دارای چند مختصات است، تصریح کرد: در چند ماه گذشته میزان یارانه مضاعف تشویقی 120 هزار تومان و شرط استفاده‌اش این بود که افراد باید 200 هزار تومان از میزان یارانه خود را از میان 11 قلم استاندارد سبد غذایی خرید کنند تا 120 هزار تومان یارانه مضاعف برای آن‌ها شارژ شود و چون شرطی وجود داشت، موجب عدم استقبال مردم می‌شد؛ اکنون آن شرط 200 هزار تومان برداشته شده و میزان اعتبار تشویقی نیز از 120 هزار تومان به 220 هزار تومان افزایش یافته و همچنین استقبال مردمی به سقف 15 برابر رسیده است.
وی افزود: در 22 بهمن‌ماه امسال، در یک روز 800 میلیارد تومان یارانه پرداخت شد. اکنون 7200 میلیارد تومان طی 11 روز یارانه به مردم پرداخت شده است که این رقم به جز یارانه خودشان بوده و اعتبار تشویقی است. 23 هزار میلیارد تومان هم مردم خودشان خرید کرده‌اند؛ یعنی طی 11 روز، 30 هزار میلیارد تومان به روی سفره مردم نشسته است. کم‌ترین تأثیر آن این است که این موضوع بر روی سفره مردم نشسته و موجب امنیت غذایی می‌شود.
عسگریان با بیان اینکه 57 درصد مردم از طرح کالابرگ استقبال نشان داده‌اند، گفت: حدود 32 میلیون نفر از طرح استقبال کردند و این باعث شده 30 هزار میلیارد تومان بر روی سفره مردم بنشیند و علاوه بر اینکه ضمانتی برای تغذیه مردم باشد، موجب شده جریان تولیدی در کشور حرکت کند.
به گفته معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طی 11 روز 32 میلیون بسته غذایی توزیع شده است.
وی با بیان اینکه طرح فجرانه از 18 بهمن‌ماه شروع شده و تا 18 اردیبهشت‌ماه ادامه دارد، تأکید کرد: با گذشت 11 روز از اجرای این طرح، مجموعاً 30 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم شده که چرخ تولیدی را نیز وادار به تحرک کرده است و اگر همین اتفاق نیز طی دو ماه آینده رخ دهد، طی سه ماه، 100 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم می‌شود.
عسگریان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه از 21 بهمن‌ماه تا 23 بهمن‌ماه صف‌هایی برای خرید سبدکالای طرح فجرانه ایجاد شده بود، گفت: اکنون این صف‌ها شکسته شده است.
معاون وزیر رفاه با اشاره به اینکه 220 هزار فروشگاه طرف قرارداد داریم، گفت: طی پنج تا هفت روز از 40 هزار مغازه بازدید کردیم. اگر تخلف و اختلافی وجود داشته، آن‌ها را شناسایی کردیم. همچنین از طریق مرکز، الگوریتم‌هایی را طراحی کرده و از این طریق توانستیم تخلفات یا شبهات را در سطح مغازه‌ها شناسایی کنیم.
30 بهمن 1402 21:04
کد خبر : 335,906
کلیدواژه ها: علیرضا عسگریان،معاون رفاه و امور اقتصادی، طرح فجرانه «کالابرگ
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/613901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای زنده قطعه «هوامو نداشتی» محمد اصفهانی در برنامه 1001

آرامش پیش از طوفان؛ آیا خط قرمزهای در حال ذوب شدن هستند؟

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

آسمان تیم لیگ برتری آبی شد

اتحاد در باشگاه مس/ دیدار پورموسوی با مدیرکل حوزه ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران

اعتراض مس به داور انتخابی برای بازی حساس با نساجی

اعتراض باشگاه مس به انتخاب داور بازی با نساجی؛ همان همیشگی

خلاصه داستان سریال وحشی قسمت اول + دانلود قسمت اول سریال وحشی

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

اجرای قطعه «ای ایران» توسط مجید اخشابی

فرار به سمت حجاب به جای پاسخ درباره قطب جنوب!

پیشنهاد پوتین که اروپایی‌ها را عصبانی کرد

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

آتش‌بس در رفسنجان: سرمربی برگشت

اعتراض مس به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

اعتراض سریع به انتخاب پیام حیدری برای قضاوت!

پیش بینی آب و هوای کرمان فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

دیدار پورموسوی با مدیرکل حوزه ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران

دستمزد داوران در 1404 دو برابر شد

فیلمی از هنرنمایی ابوالفضل رحمانی در مسابقات آسیایی اردن

آهنگ محلی/ ترانه گیلانی «گولی جان» با صدای بهمن حسین زاده

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

انتخاب عجیب کمیته داوران برای دیدار مس و نساجی؛ همان همیشگی

اعتراض مس رفسنجان به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

اجرای زنده قطعه «ارمغان تاریکی» توسط محمد اصفهانی در برنامه هزار و یک

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

راننده و شرکت تعاونی، مقصران حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان

ترافیک روز سیزده به‌در در محورهای مواصلاتی کرمان مطلوب است

پایش هوایی محور‌های مواصلاتی استان کرمان

آخرین شرایط مس رفسنجان از زبان تیموری و جولانی

برگزاری اپرای رستم و سهراب اثر استاد لوریس چکناواریان در ایروان

خاطره جالب محمد اصفهانی با یک پاکبان در شهر اصفهان

نقشه آلمان برای خاورمیانه

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

باند سارقان فرا استانی جواهرات در کرمان منهدم شد

گلایه پسر محمد اصفهانی از پدرش: در تابستان پدرم کولر را خاموش می کند!

زمزمه‌های موسیقی میرطاهر مظلومی در برنامه علی ضیا

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

مس رفسنجان؛ از نایب‌ قهرمانی جام حذفی تا رتبه چهاردهم لیگ

پایش هوایی جاده‌های استان کرمان توسط استاندار

پیش بینی هواشناسی کرمان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کرمان فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای کرمان در روز چهارده بدر

بازگشت سرمربی سابق به مس رفسنجان!

اجرای موسیقی «ایرج رحمانپور» در جمع مردم و مسافران نوروزی

اجرای زنده محمد اصفهانی در برنامه 1001

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟