کرمان رصد

آخرين مطالب

کرمان بر قله آثار تاریخی ثبت شده جهانی/ اختصاص 20 میلیارد برای موزه جیرفت اجتماعي

کرمان بر قله آثار تاریخی ثبت شده جهانی/ اختصاص 20 میلیارد برای موزه جیرفت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا/کرمان معاون وزیر میراث فرهنگی گفت: کاروانسرای تاریخی ایران در شهریورماه در جلسه یونسکو در ریاض برای ثبت مطرح می شود که دو کاروانسرای آن متعلق به کرمان است بنابراین کرمان همچنان بر قله تعداد آثار تاریخی ثبت جهانی، ایستاده است.
علی دارابی امروز پنجم خردادماه در حاشیه بازدید از باغ موزه هرندی کرمان در جمع خبرنگاران درباره موزه منطقه‌ای جیرفت اظهار کرد: موزه منطقه‌ای جیرفت، مهم است که تقریبا 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مقرر شد نمایندگان استان در مجلس همکاری‌هایی برای تکمیل آن با وزارت میراث فرهنگی داشته باشند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او ادامه داد: پیش بینی کرده ایم که فاز اول این موزه در بازه زمانی سه ساله به اتمام برسد و امسال برای تکمیل موزه منطقه ای جیرفت 20 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است.
معاون میراث فرهنگی کشور با بیان این مطلب که در سفر بعدی به استان، به جیرفت خواهم رفت و در ادامه با اشاره به کاوش هایی که در جیرفت صورت گرفته، اظهار کرد: جیرفت تمیز دهنده مرز تمدنی در دنیا شد و این منطقه فقط به ایران تعلق ندارد بلکه به کل بشریت متعلق است.
او تاکید کرد: دو میلیارد تومان برای ساماندهی کنار صندل و همچنین اعتباراتی برای راه اندازی خانه خلاق صنایع دستی در شهر جیرفت در نظر گرفته شده است
دارابی در ادامه گفت: باغ موزه هرندی کرمان واگذار نمی شود و به کار خود ادامه می دهد و بنای توسعه آن را داریم.
او با اشاره به آثار تاریخی بی شمار استان کرمان، گفت: هفت اثر ثبت جهانی در این خطه وجود دارد ضمن آنکه 56 کاروانسرای تاریخی ایران در شهریورماه در جلسه یونسکو در ریاض برای ثبت مطرح می شود که دو کاروانسرای آن متعلق به کرمان است بنابراین کرمان همچنان بر قله تعداد آثار تاریخی ثبت جهانی، ایستاده است.
به گزارش ایسنا، از کتاب الکترونیک موزه های استان کرمان که زیر مجموعه پنجره واحد الکترونیک دل عالم و به هشت زبان زنده دنیا تالیف شده، با حضور قائم مقام وزیر میراث فرهنگی و رئیس کمیسیون اقتصاد مجلس رونمایی شد.
همچنین از بخش کویر لوت موزه باستان‌شناسی هرندی که اشیاء آن از سوی احمد مستوفی کویرشناس معروف کشور اهداء شده، رونمایی شد.
به گزارش ایسنا، علی دارابی روز جمعه در آیین رونمایی از دو کاسه تاریخی در موزه سیم و زر کرمان نیز گفت: کرمان، شهری تاریخی و میراثی است که جاذبه‌های تاریخی و صنایع دستی متنوعی دارد، به طور مثال فرش کرمان همچنان در جهان می ‌درخشد.
او خبر داد: توزیع منطقی مسافرت‌ها برای گردشگران داخلی و خارجی یکی از کارهای در حال انجام وزارت میراث فرهنگی است تا به دنبال آن مقاصد گردشگری متعدد و متنوع شود و بسته‌ای برای توریسم در حال طراحی است تا با این بسته گردشگران بتوانند همه جای ایران را ببینند و فقط چند استان خاص مدنظر گردشگران نباشد.
معاون میراث فرهنگی کشور از امنیت فوق العاده برای گردشگران در استان کرمان سخن گفت و افزود: متاسفانه ایران هراسی در جهان ایجاد کرده اند که برنامه هایی برای مقابله با این موضوع داریم به همین منظور ردیف بودجه‌ ای را از مجلس گرفته ‌ایم.
قائم‌ مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه چین، ایران را جزء چهار کشور مقصد اصلی گردشگری انتخاب کرده، بیان کرد: یکی از دلایل اصلی آمدن گردشگران به کرمان، تور زیارت مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است.
به گزارش ایسنا، امروز از دو کاسه تاریخی با حضور قائم ‌مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در موزه سیم و زر کرمان رونمایی شد، یکی از کاسه ها با عنوان ظرف ابراهیم خانی مربوط به 1287 هجری قمری و دوران قاجار و دومین کاسه با عنوان ظرف حاج آقا علی ساخت کشور چین مربوط 1297 هجری قمری است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/556774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینفوگرافی/ عوارض پوشیدن کفش تنگ و باریک به بهانه روز جهانی کفش

وعده مدیرعامل جدید ذوب‌آهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنه‌برداری

پرسپولیس با 5 ملی‌پوش در فیفادی

واکنش رسانه‌های ترکیه‌ای به صدرنشینی پرسپولیس

وقتی محمد علیزاده از «شهر باران» خواند

سرمقاله سازندگی/ اوج تنش، نزدیک است

آمریکایی‌ها روی اصلاح‌طلبان حساب می‌کنند

سرمقاله هم میهن/ رتبه صعودی فساد

چرا نامه ترامپ در حال بررسی است؟

ترکیب دارویی جدید، راهی برای کنترل بهتر حملات میگرنی

155 زندانی مهریه در استان کرمان

جشن تکلیف پسران؛آغاز بندگی درآستانه میلاد کریم اهل‌بیت

هافبک آلبانیایی مس رفسنجان در یک قدمی فسخ قرارداد

فراستی: بین تتلو و ساسی مانکن مانده‌ام کدام مبتذل‌تر است!

دف نوازی با لباس محلی اقوام ایرانی در مراسم آیین جهانی نوروز

چرا مذاکره با آمریکا منتفی است؟!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ آیا برای ایران رابطه متعارف با آمریکا ضرورتی دارد؟

ابداع سوختی که می‌تواند جایگزین سوخت‌های فسیلی شود

برپایی میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

تأکید استاندار کرمان بر رانندگی ایمن در ایام نوروز

مناسبت روز/ شنبه، 25 اسفندماه

قطعه «اهل راز» با کمانچه نوازی آرش زحمتی

چرا به نامه ترامپ نمی توان خوشبین بود؟

سرمقاله خراسان/ پایان سرایش شاهنامه، آغاز پاسداری از زبان ملی

عطارد؛ کوچک‌ترین و شگفت‌انگیزترین سیاره منظومه شمسی

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، وظیفه همگان است

واسعی: مس یک ماه درگیر یک ویروس عجیب است!

اتحاد بلوک شرق در برابر یکجانبه‌گرایی غرب

برزیلی خوزستان یک اسم مخصوص دارد!

خلیفه اصل عنوان کرد تساوی عادلانه بود اما از نتیجه راضی نیستم

تخصیص 950 میلیارد تومان اعتبار برای ارتقای وضعیت محلات شهر اصفهان

هافبک آلبانیایی مس رفسنجان در آستانه فسخ قرارداد

تساوی بی فایده مس رفسنجان و استقلال خوزستان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

هافبک آلبانیایی این تیم در یک قدمی فسخ قرارداد

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از معدن و کارخانه تغلیظ مجتمع مس سرچشمه

حمایت از هنر، نشاط اجتماعی را افزون می‌کند

دیدار و گفتگوی مدیرعامل شرکت ملی مس و استاندار کرمان

دیدار و گفت‌و‌گوی مدیرعامل شرکت ملی مس و استاندار کرمان

مدیرعامل شرکت ملی مس از بیمارستان در حال احداث تسکین رفسنجان بازدید کرد

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌ سنگ کرمان

خلیفه اصل: تساوی عادلانه بود اما از نتیجه راضی نیستم

شرکت ملی مس در خط مقدم جبهه مقاومت اقتصادی کشور است

پورموسوی: اگر هوادار حمایت نکند، تا دو هفته دیگر می‌روم!

اعلام لیست اولیه تیم ملی برای دیدارهای فروردین

استفاده از اندیشه نخبگان برای حل مشکلات گلستان ضروری است

پورموسوی: هواداران اگر به ورزشگاه بیایند به ما کمک می‌کنند

هشدار پورموسوی: نهایت دو هفته دیگر تحمل می‌کنم!

خلیفه‌اصل: از نتیجه مسابقه راضی نیستم

آهنگ «بهار» با صدای مصطفی راغب