کرمان رصد
طرز تهیه پیتزا با سس ریحان به همراه آموزش خمیر پیتزا
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 20:40:54
کرمان رصد - خمیر پیتزا خانگی را به ساده‌ترین روش ممکن و در زمان کم می توان تهیه کرد و نیاز به مواد لازم زیادی نیز ندارد.
بیشتر بخوانید:
معرفی انواع غذاهای ایتالیایی

کرمان رصد

مواد لازم برای خمیر نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
آب 1 لیوان
شیر 2 لیوان
آرد سفید(گندم) 7 لیوان
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
مواد لازم سس ریحان پنیر پارمسان 6 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 7 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی
برگ ریحان تازه یک لیوان پر
شیر نصف لیوان
مواد سینه مرغ مرینیت شده برگ ریحان تازه کمتر از یک مشت
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
سس ریحان 3 قاشق غذاخوری
مواد پیتزا برگ ریحان، پنیر پیتزا، سس ریحان، زیتون سیاه، پنیر پارمسان، سینه مرغ مرینیت شده، روغن زیتون، آرد نخودچی.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
طرز تهیه ابتدا نمک، شکر، پودر مایه خمیر، آب و شیر را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه استراحت کند. بعد از استراحت، در دو مرحله آب را الک می کنیم و مواد را آرام هم می زنیم. روغن زیتون نیز اضافه می کنیم و خمیر را 10 دقیقه ورز می دهیم. کف کاسه ای که قرار است خمیر را در آن بگذاریم چرب می کنیم و خمیر را داخل همان کاسه قرار می دهیم و روی خمیر را روغن زیتون می زنیم و با دست تمام خمیر را روغنی می کنیم و روی آن را سلفون می پیچیم. یک دستمال روی کاسه می اندازیم و اجازه می دهیم خمیر 2 ساعت استراحت کند.
سس ریحان در مدتی که خمیر استراحت می کند سس ریحان را درست می کنیم. پنیر پارمسان را با روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک، برگ ریحان تازه و شیر ترکیب و با گوشت کوب برقی میکس می کنیم.
از طرفی سینه های مرغ را به شکل ورقی و نازک در تکه های کوچک برش می زنیم. مرغ ها را با برگ ریحان تازه، نمک، فلفل سیاه و سس ریحان مرینیت می کنیم و داخل یخچال می گذاریم تا مواد خوب به خورد سینه ها برود.
بعد از اینکه زمان استراحت خمیر به اتمام رسید آن را به چانه های کوچک تر در می آوریم با این میزان خمیر حدود 4 عدد چانه در می آید. حالا ظرفی که قرار است چانه ها را در آن قرار دهیم با روغن چرب می کنیم. چانه ها را در آن قرار می دهیم و مجدد روی خمیر پیتزا روغن زیتون می زنیم و می گذاریم تا یک ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر آماده است و می توانید هر پیتزای دلخواهی که می خواهید را با آن طبخ کنید.
پیتزای سس ریحان ابتدا کف میز کارتان را آرد نخوچی بپاشید و آرام خمیر را باز کنید و آن را برگردانید و مجددا با انگشت هایتان پهن کنید. کمی روی خمیر سس ریحان بریزید و با قاشق پهن کنید و پنیر پیتزا بپاشید. سینه های مرغ مرینیت شده را روی آن بچینید. چند عدد زیتون سیاه، کمی پنیر پارمسان و برگ ریحان تازه و روغن زیتون روی خمیر بگذارید و در فر حدود 8 دقیقه با دمای 250 دقیقه قرار دهید تا بپزد. پیتزای ما آماده است. نوش جان.

کرمان رصد

کد خبر 940138 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مواد غذایی آشپزی - دستور پخت

http://www.kerman-online.ir/fa/News/718329/طرز-تهیه-پیتزا-با-سس-ریحان-به-همراه-آموزش-خمیر-پیتزا
بستن   چاپ