کرمان رصد
282 زندانی جرائم غیرعمد در استان؛ عبور ستاد دیه کرمان از برنامه کشور
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 15:43:12
کرمان رصد - ایسنا / مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: در حال حاضر 282 نفر زندانی واجد شرایط جرائم غیرعمد در استان کرمان داریم که یک نفر بدهکار دیه، 152 نفر مالی، 119 نفر مهریه و 10 نفر بابت عدم پرداخت نفقه در زندان هستند. 
سیدحجت‌الله موسوی قوام، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان در نشست هیئت امنای ستاد دیه استان کرمان با اشاره به روند رو به رشد فعالیت ستاد در سال گذشته اظهار کرد: سال بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و در همه آیتم‌های مورد نظر ستاد دیه کشور، استان کرمان درخشید.
وی بیان کرد: امروز 21 زندانی جرائم غیرعمد در استان آزاد خواهند شد که 16 نفر از محل اعتبار ستاد اجرایی فرمان امام به مبلغ یک میلیارد و 120 میلیون تومان آزاد می‌شوند.
موسوی با اشاره به اینکه بدهی این افراد بیش از 52 میلیارد بوده، افزود: بیش از 37 میلیارد تومان از کل مبلغ بدهی رضایت شاکیان اخذ شده و دو میلیارد و 360 میلیون تومان بلاعوض توسط ستاد دیه استان کرمان پرداخت شده است.
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان بیان کرد: در حال حاضر 282 نفر زندانی واجد شرایط جرائم غیرعمد در استان کرمان داریم که یک نفر بدهکار دیه، 152 نفر مالی، 119 نفر مهریه و 10 نفر بابت عدم پرداخت نفقه در زندان هستند.
وی با اشاره به ورود 53 نفر به زندان در فروردین امسال، در ادامه گریزی به برگزاری جشن‌های گلریزان استان در ماه رمضان زد و افزود: این جشن‌ها به منظور جمع‌آوری کمک برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در 24 شهرستان استان کرمان، دو بخش(صفائیه رفسنجان و روداب بم) و همچنین یک جشن ویژه بنگاه‌های اقتصادی برگزار شد و تا امروز، 27 میلیارد تومان جذب کمک‌ها را داشتیم.
موسوی تصریح کرد: از این مبلغ، 9 میلیارد و 750 میلیون تومان مربوط به بنگاه‌های اقتصادی بوده و حدود 18 میلیارد تومان از تعهد بنگاه‌ها باقی مانده است. ضمن اینکه از کمک مقام معظم رهبری به ستاد دیه کشور(چهار میلیارد تومان)، 100 میلیون تومان سهم استان کرمان شد.
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان اظهار کرد: رشد قابل توجهی در کمک‌های مردمی و خیران در جشن‌های گلریزان داشتیم به ویژه در شهرستان‌هایی که زندان نداریم از جمله عنبرآباد، رودبار جنوب، جازموریان، کوهبنان و راور.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه پنج ساله ستاد دیه کشور که برای استان مشخص کرده، افزود: در سال گذشته باید براساس آمار زندانیان و ظرفیت‌های استان، 277 زندانی جرائم غیرعمد آزاد می‌شدند که هدفگذاری استان 400 نفر بود و رسما 391 نفر تا پایان اسفند آزاد شدند.
موسوی ادامه داد: آزادی 19 نفر به دلایلی به سال جدید موکول شد که در فروردین ماه آزاد شدند و در استان کرمان در مجموع 40 درصد بیش از برنامه تعیینی، عمل کردیم.
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: در زمینه جذب کمک‌های مردمی و خیران، طبق برنامه کشوری باید 21 میلیارد و 500 میلیون تومان جذب داشته باشیم که بحمدالله در این زمینه نیز 20 درصد رشد را شاهد بودیم.
وی با اشاره به رشد قابل توجه عملکرد ستاد دیه استان کرمان در زمینه در صلح و سازش، اخذ رضایت شاکیان و تخفیف بدهی زندانیان جرائم غیرعمد، اظهار کرد: طی سال گذشته 53 میلیارد و 405 میلیون تومان کمک بلاعوض برای آزادی زندانیان پرداخت کرده‌ایم.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/717449/282-زندانی-جرائم-غیرعمد-در-استان؛-عبور-ستاد-دیه-کرمان-از-برنامه-کشور
بستن   چاپ