طرز تهیه مرغ اناری | سه سوته این مرغ شمالی رو بپز +ویدئو
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 19:46:28
|
|
کرمان رصد - اگر به دنبال غذایی متفاوت، خوشرنگ و لعاب و البته با طعمی خاص برای میزبانی هستید، "مرغ اناری" یکی از بهترین گزینههاست. این غذا که ترکیبی است از مرغ، رب انار، میوههای خشک و مغز گردو، علاوه بر ظاهر وسوسهانگیزش، طعمی پیچیده و دلچسب دارد. در ادامه با طرز تهیه این غذای خاص همراه باشید. مواد لازم: سینهی مرغ بدون استخوان: 2 عدد پیاز: 2 عدد ادویه: پاپریکا، پودر کاری، زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم کشمش: نصف پیمانه زرشک: نصف پیمانه آلو (ترجیحاً آلو بخارا): دو سوم پیمانه گردو خرد شده: نصف پیمانه رب انار: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری آب انار تازه: یک و نیم پیمانه زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه: سینههای مرغ را به صورت درشت خرد کرده و با نمک، فلفل، پاپریکا، پودر کاری و زردچوبه مزهدار کنید. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان اجازه دهید مرغها حدود نیم ساعت در یخچال بمانند تا خوب طعمدار شوند. پیاز را سرخ کنید: پیازها را خلالی خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس مرغهای مزهدار شده را اضافه کنید و با حرارت بالا کمی تفت دهید تا آب نیندازند. اضافه کردن میوهها و ربها: بعد از اینکه مرغها کمی سرخ شدند، زرشک، کشمش، آلو و گردو را به قابلمه اضافه کنید. سپس رب انار و رب گوجه را نیز بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. افزودن آب انار: آب انار تازه را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا غذا با درب بسته به آرامی بپزد و طعمها با هم ترکیب شوند. مرحله پایانی: بعد از حدود 45 دقیقه تا یک ساعت، وقتی آب غذا کم شد و مرغها نرم و خوشطعم شدند، زعفران دمکرده را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید. نکته: این غذا را میتوانید با برنج ساده یا زعفرانی سرو کنید. طعم ترش و شیرین مرغ اناری در کنار پلوی خوشرنگ، یک تجربه متفاوت از غذای ایرانی به شما میدهد.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/716813/طرز-تهیه-مرغ-اناری-|-سه-سوته-این-مرغ-شمالی-رو-بپز--ویدئو
|