کرمان رصد
امام جمعه کرمان: سرنوشت کشور را به مذاکرات گره نزنید
جمعه 29 فروردين 1404 - 15:00:37
کرمان رصد - امام جمعه کرمان گفت: نباید سرنوشت کشور را به مذاکرات گره بزنیم؛ اعتماد به توان داخلی شرط پیشرفت واقعی بوده و مسیر پیشرفت کشور، تکیه بر توان داخلی است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی، امام جمعه کرمان ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرمان در مصلی بزرگ امام علی(ع) با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی با تأکید بر تربیت دینی، صبر و استقامت، ضرورت مبارزه با طغیان در جامعه اظهار کرد: مهاجران واقعی کسانی‌اند که از گناه و معصیت فاصله می‌گیرند و دیگر به آن بازنمی‌گردند.
وی هجرت از دروغ، ریا، ظلم، و گناه را مقدمه‌ای بر رسیدن به نورانیت معنوی دانست و گفت: باید از تاریکی‌ها و ظلمت‌ها به سمت نور و ایمان هجرت کنیم؛ این هجرت، هجرتی است درونی، اما سرنوشت‌ساز.
هجرت از گناه مقدمه تربیت حقیقی انسان
امام جمعه کرمان با اشاره به معنای مهاجرت از منظر دینی، بیان کرد: مهاجران واقعی کسانی هستند که برای همیشه از گناه و معصیت توبه می‌کنند و به سوی نور و طاعت هجرت می‌کنند.
امام جمعه کرمان: ایران از ارزش‌هایش عقب‌نشینی نمی‌کند وی با بیان اینکه مهاجران واقعی کسانی‌اند که از گناه و معصیت فاصله می‌گیرند و دیگر به آن بازنمی‌گردند، افزود: حضرت علی علیه‌السلام نیز فرمودند که مهاجر واقعی کسی است که از گناه فاصله بگیرد و بازگشتی به آن نداشته باشد.
طغیان، ریشه همه انحرافات اجتماعی و فردی
علیدادی‌سلیمانی با تفسیر داستان حضرت موسی(ع) و فرعون، خاطرنشان کرد: خداوند در میان تمامی گناهان فرعون، طغیان را برجسته می‌کند؛ زیرا طغیان دربرگیرنده بسیاری از مفاسد دیگر چون ظلم، کفر و بت‌پرستی است و اگر بخواهیم جامعه‌ای تربیت‌یافته داشته باشیم، باید روحیه مبارزه با طغیان را در افراد و ساختارها تقویت کنیم.
صبر، رکن پیروزی در مبارزه با طغیان
وی با اشاره به ضرورت صبر و استقامت در مسیر تربیت و مسئولیت‌پذیری گفت: صبر و استقامت ابزارهای اصلی مقابله با طغیان هستند و خدای متعال به پیامبران اولوالعزم نیز دستور صبر داد «فَٱصۡبِرۡ کَمَا صَبَرَ أُوْلُواْ ٱلۡعَزۡمِ مِنَ ٱلرُّسُلِ» و همه پیامبران در مسیر دعوت و هدایت با صبر پیش رفتند.
امام جمعه کرمان صبر را یکی از اصول حیاتی برای مسئولان دانست و گفت: هر کسی که مسئولیت می‌پذیرد باید صبر داشته باشد؛ از میدان خارج نشود و در مقابل سختی‌ها، تهمت‌ها و ناملایمات ایستادگی کند.
ارتش و سپاه؛ دو بازوی توانمند انقلاب اسلامی
امام جمعه کرمان در خطبه دوم نماز جمعه کرمان با تبریک روز ارتش و سالروز شهادت سپهبد قرنی، بر نقش بی‌بدیل نیروهای مسلح در دوران انقلاب، دفاع مقدس و شرایط امروز کشور، اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران، از جنگ تا میدان‌های خدمت، افتخارآفرینی کرده است و امروز گوشه‌ای از اقتدار آن را در رژه‌های سراسری می‌بینیم.
وی با بیان اینکه از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در صحنه‌های مختلف، حضوری فداکارانه و مؤثر داشته و در لحظات حساس تاریخ این ملت، کارنامه‌ای درخشان از ایثار، تعهد و دلاوری از خود به جای گذاشته است، افزود: چه در دوران سخت و طاقت‌فرسای دفاع مقدس، چه در میادین خدمت‌رسانی به مردم در حوادث طبیعی و بحران‌های ملی، ارتش نشان داده است که نیرویی مأموریت‌شناس، تکلیف‌محور، ولایی و مقتدر است.
علیدادی‌سلیمانی ادامه داد: امروز نیز، اقتدار ارتش در جای‌جای این سرزمین اسلامی مایه دلگرمی ملت بزرگ ایران و یکی از افتخارات تاریخی این کشور شهیدپرور است؛ نام و یاد شهدای گرانقدر ارتش، که جان خویش را در راه عزت، استقلال و امنیت میهن اسلامی فدا کردند، سندی زنده بر افتخارآفرینی این نهاد انقلابی و مردمی است.
وی همچنین با گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این فرزند وفادار انقلاب، گفت: باید به دشمنان هشدار دهیم که جمهوری اسلامی ایران، به پشتوانه ارتش مقتدر و سپاه هوشیار و جان‌برکف، هرگز اجازه نخواهد داد کوچک‌ترین تعرضی به مرزها و حریم این سرزمین صورت گیرد و هرگونه دست‌درازی به این آب‌وخاک با واکنشی قاطع، کوبنده و پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد.
امام جمعه کرمان با بیان اینکه امروز ارتش و سپاه، در سایه ولایت و با وحدت و هم‌افزایی، پشتوانه امنیت و اقتدار ملی و دو بازوی توانمند و حافظ مرزهای کشور هستند، افزود: سپاه و ارتش دو بازوی قدرتمند نظام اسلامی هستند و هر دست نامحرم و ناامنی که بخواهد به مرزهای این کشور دست‌درازی کند را قطع خواهند کرد.
وی با تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) ، نقش آن حضرت را در ترویج علم، مبارزه با طاغوت و انحرافات دوران بنی‌امیه و بنی‌عباس بسیار مهم خواند و گفت: امام صادق(ع) با تأسیس کرسی‌های علمی متعدد، پایه‌گذار تمدن علمی شیعه شد؛ پس از شهادت ایشان، دو جریان اسماعیلیه و امامیه شکل گرفت که تشیع اصیل، راه خود را با پیروی از امام کاظم(ع) ادامه داد.
قانون داریم، مشکل پیگیری داریم
علیدادی‌سلیمانی در بخش‌هایی دیگر از خطبه نماز جمعه کرمان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، گفت: مشکل کشور قانون نیست، مشکل پیگیری و اجراست. مسئولان باید مأموریت‌های خود را کامل انجام دهند.
وی با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف حامل‌های انرژی، افزود: اگر هرکس به سهم خود در مصرف آب، برق، گاز و سوخت صرفه‌جویی کند، تأثیر بزرگی در اقتصاد کشور خواهد داشت و ادارات و نهادهای دولتی باید در این زمینه پیشگام باشند.
سرنوشت کشور به مذاکرات گره نخورده است
امام جمعه کرمان با نقل سخنان مقام معظم رهبری، تأکید کرد: نباید سرنوشت کشور را به مذاکرات غیرمستقیم با دشمن گره بزنیم و باید بدانیم که اعتماد به توان داخلی شرط پیشرفت واقعی است و مسیر پیشرفت کشور، تکیه بر توان داخلی است.
وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: بیش از 60 هزار شهید، که حدود 20 هزار تن از آنها کودک‌اند، حاصل سکوت جهانی در برابر نسل‌کشی در غزه است؛ حداقل وظیفه ما شرکت در راهپیمایی‌های اعتراضی به این نسل‌کشی‌هاست ما باید با حضور فعال در راهپیمایی‌ها اعتراض خود را اعلام کنیم.
هشدار درباره اقدامات هنجارشکنانه
علیدادی‌سلیمانی پایان خطبه، امام جمعه کرمان با قدردانی از واکنش انقلابی مردم متدین نسبت به برخی اقدامات هنجارشکنانه اخیر، گفت: جمهوری اسلامی ایران که پرچم‌دار ارزش‌های اسلامی است، جای چنین رفتارهایی نیست. مسئولان باید با حساسیت و قاطعیت با چنین اقدامات هنجارشکنانه‌ای برخورد کنند؛ مردم این مطالبه را دارند.
انتهای پیام/511/

http://www.kerman-online.ir/fa/News/716122/امام-جمعه-کرمان--سرنوشت-کشور-را-به-مذاکرات-گره-نزنید
بستن   چاپ