کرمان رصد
گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 20:58:12
کرمان رصد - فارس / کمبود حداقل 100 هزار معلم در سال جاری باعث شده است که آموزش‌وپرورش امسال هم استخدام جدید داشته باشد اما فرصت برای گزینش حدود یک ماه است.
زمان گزینش پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی امسال نسبت به سال گذشته نصف شده است حتی رضا روستایی، مدیرکل گزینش وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید که «وقتی فرایند استخدام کوتاه است فشار بیشتری به همکاران گزینش وارد می‌شود و دوران سختی را می‌گذرانند».
وزارت آموزش‌وپرورش باتوجه‌به تعداد بالای ردیف استخدامی باید حداقل 6 ماه برای ارزیابی تکمیلی و گزینش و یک سال نیز برای دوره مهارت‌آموزی پذیرفته‌شدگان زمان پیش‌بینی کند و این در شرایطی است که آزمون استخدامی جدید قرار است خرداد برگزار شود و پذیرفته‌شدگان مهر امسال به مدارس بروند البته سال‌های گذشته نیز زمان اندک فرایند گزینش منجر به اعتراضاتی به این بخش شده بود.
گزینش وزارت آموزش‌وپرورش یک سری افراد را که در پست‌های گزینش شاغل نیستند مانند مدیر و معلم را به‌عنوان مصاحبه‌گر و محقق آموزش داده است که آن‌ها در ساعت‌های خالی روز به گزینش کمک می‌کنند البته مدیرکل گزینش وزارت آموزش‌وپرورش رضا روستایی می‌گوید که اشتباه یک چیز بدیهی است و ممکن است همکاران گزینش اشتباه کنند اما قابل‌جبران است زیرا اعتراض اول در هسته بررسی می‌شود.
بازار

http://www.kerman-online.ir/fa/News/715950/گزینش-نفس‌گیر-در-آزمون-هول‌هولکی-استخدام-معلم
بستن   چاپ