کرمان رصد
تکمیل فازهای 3 و 4 تغلیظ مس سرچشمه در مسیر پیشرفت؛ نگرانی‌ها رفع شد
شنبه 23 فروردين 1404 - 14:36:36
کرمان رصد - به گزارش می‌متالز، در پی نگرانی‌ها و شایعات منتشر شده در فضای مجازی پیرامون وضعیت پروژه توسعه فاز‌های 3 و 4 تغلیظ مجتمع مس سرچشمه، «سیدحمیدرضا توحیدی» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، به سهامداران و ذی‌نفعان اطمینان داد که این پروژه کلیدی با جدیت در حال پیگیری است و فعالیت‌ها در مسیر پیشرفت قرار دارند.
این شفاف‌سازی پس از مکاتبات و بررسی‌های تخصصی با شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران (مجری طرح) صورت گرفته است. بر اساس این بررسی‌ها، شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه اعلام کرده که همکاری با شرکت STAL، پیمانکار تامین تجهیزات مدار خردایش، طبق قرارداد و ضوابط تعیین‌شده، بلامانع است.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، با اشاره به اهمیت این پروژه در توسعه صنعت مس کشور، تاکید کرد که فاز‌های 3 و 4 تغلیظ مس سرچشمه، طبق برنامه و با رفع موانع موجود، به عنوان پروژه‌ای EPC (مهندسی، تدارکات و ساخت) در حال اجرا است.
وی همچنین به تاییدیه شرکت مجری طرح (مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران) استناد کرده است که ضمن تاکید بر تسریع فعالیت‌های مربوط به تامین تجهیزات پروژه، بر لزوم رعایت شرایط قراردادی و استفاده از لیست تامین‌کنندگان مورد تایید کارفرما و مشاور (Approved Vendor List) تاکید دارد.
بر اساس این گزارش، با هدف تسریع در تکمیل پروژه‌های فاز 3 و 4 تغلیظ مجتمع مس سرچشمه، موانع مربوط به تامین تجهیزات مورد نیاز این پروژه‌ها در حال رفع شدن است.
پیش از این، «محمد سلیمانی‌پور» مجری پروژه فاز 3 و 4 تغلیظ سرچشمه شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران، از مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، خواستار از سرگیری فوری فعالیت‌های مربوط به تامین تجهیزات این پروژه‌ها شده بود.
وی با اشاره به مصوبه هیات مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران و جلسات اخیر در خصوص رفع موانع، بر لزوم اقدام سریع برای دستیابی به اهداف پروژه تاکید کرده بود. سلیمانی‌پور با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده، خواستار ارزیابی دقیق و تایید صلاحیت شرکت‌های خارجی و داخلی به عنوان تامین‌کننده تجهیزات شده بود.
وی همچنین با تاکید بر لزوم رعایت الزامات قرارداد و نظارت کارفرما و مشاور بر انتخاب پیمانکاران و تامین‌کنندگان تجهیزات، تصریح کرده بود که هرگونه تغییر در این زمینه باید با تایید کارفرما و مشاور صورت گیرد. در نهایت، سلیمانی‌پور بر تسریع فعالیت‌های مهندسی و تامین نواحی دیگر پروژه مانند فلوتاسیون، آبگیری، باطله و مولیبدن نیز تاکید کرده بود.
شایان ذکر است که پیش‌تر، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، از معاونت توسعه صنعتی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع مس ایران خواستار ارائه رهنمود‌هایی در خصوص قرارداد تأمین تجهیزات مدار خردایش شده بود.
سیدحمیدرضا توحیدی با اشاره به مهلت تعیین شده توسط sub-vendor مهندسی و ساخت سیستم درایو آسیاها، تأکید کرده بود که در صورت تأخیر بیشتر امکان تغییر قیمت‌ها وجود دارد و لذا از معاونت ذی‌ربط درخواست کرد تا راهکار‌هایی برای حفظ صرفه و صلاح پروژه ارائه دهد. این پروژه در راستای راه‌اندازی فاز‌های 3 و 4 کارخانه تغلیظ مس سرچشمه، دارای اهمیت بالایی است.
منبع: بورس امروز

http://www.kerman-online.ir/fa/News/713444/تکمیل-فازهای-3-و-4-تغلیظ-مس-سرچشمه-در-مسیر-پیشرفت؛-نگرانی‌ها-رفع-شد
بستن   چاپ