کرمان رصد
خبر خوش استانداری کرمان / پرداخت وام با کارمزد 4 درصدی و اقساط بلندمدت آغاز شد
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 19:26:46
کرمان رصد - به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مالک اژدی امروز 19 فروردین با اعلام این خبر اظهار کرد: این میزان تسهیلات برای اولین بار در استان و به عنوان یکی از طرح‌های شاخص روستایی در کشور در حال اجراست.
وی با اشاره به اینکه پرداخت این تسهیلات ویژه در راستای درآمدزایی دهیاری‌های استان و با حمایت استاندار انجام می‌شود؛ گفت: ایجاد اشتغال و فراهم‌سازی درآمد پایدار برای دهیاری‌ها از مزایای پرداخت این تسهیلات است.
اژدری بیان کرد: تسهیلات پرداختی در قالب بیش از 306 طرح است که با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت طولانی مدت از محل میانگین اعتبار حساب دهیاری‌ها صورت می‌گیرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان تصریح کرد: بخشی از این طرح‌ها شامل صنایع تبدیلی و فرآوری تولیدات و محصولات کشاورزی است. همچنین در حوزه احداث نیروگاه‌های خورشیدی در مرحله اول 20 مگاوات نیروگاه خورشیدی کوچک‌ مقیاس در روستاهای استان ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: طرح‌های گردشگری روستایی شامل ایجاد بوم‌گردی‌ها و همچنین خرید ماشین‌آلات و ادوات نیز از دیگر طرح‌هایی است که تسهیلات درآمدزایی به آنها پرداخت خواهد شد. 
اژدری گفت: برای موفقیت طرح‌ها و اجرای صحیح تسهیلات پرداختی در جهت ایجاد اشتغال، علاوه بر نظارت از سوی دفتر روستایی، پشتیبان‌هایی نیز تعیین و معرفی شده است.
وی بیان کرد: پرداخت تسهیلات به صورت مرحله به مرحله و براساس پیشرفت طرح صورت خواهد گرفت.
اژدری خاطرنشان کرد: هیچ سقفی برای پرداخت تسهیلات درآمدزایی به دهیاری‌ها وجود ندارد و در سال جاری نیز با ارائه طرح‌های دهیاری‌ها به دفتر روستایی، پرداخت تسهیلات ادامه می‌یابد.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/712331/خبر-خوش-استانداری-کرمان---پرداخت-وام-با-کارمزد-4-درصدی-و-اقساط-بلندمدت-آغاز-شد
بستن   چاپ