کرمان رصد
کلنگ‌ کارخانه سیمان عنبرآباد به زمین زده شد
شنبه 16 فروردين 1404 - 22:41:32
کرمان رصد - _ آیین کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه سیمان عنبرآباد 
در ادامه سفر امروز دکتر محمدعلی طالبی استاندار کرمان به جنوب استان کرمان عملیات اجرایی احداث کارخانه سیمان نصر جنوب شهرستان عنبرآباد با سرمایه ثابت 120 هزار میلیارد ریال و با ظرفیت اسمی تولید 3 میلیون تن سیمان پرتلند در سال با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و جمعی از مسئولان شهرستانی، آغاز شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
محمدعلی طالبی در این مراسم، با ابراز خرسندی از حضور در آئین آغاز به کار عملیات اجرایی احداث کارخانه سیمان جنوب کرمان گفت: شروع این اتفاق را در اولین روز‌های سال 1404 که سال «سرمایه گذاری برای تولید» است، مغتنم می‌شماریم.
وی با بیان اینکه کلنگ زنی دو پروژه بزرگ صنعتی در شهر‌های جیرفت و عنبرآباد می‌تواند آغاز بسیار خوبی برای توسعه جنوب استان کرمان قلمداد کرد، افزود: اجرای پروژه سیمان عنبرآباد یکی از طرح‌های پیشران اقتصادی این منطقه خواهد بود که می‌تواند به توسعه سرمایه گذاری و باز کردن راه‌های حضور سرمایه‌گذاران به جنوب استان کمک شایانی کند.
طالبی با اشاره به نقش موثر پیمانکاری و کارفرمایی خوب شرکت جهاد نصر بیان داشت: جهاد نصر از افتخارات استان کرمان بوده که در دست مدیران با کفایت و توانمند و از حضور بچه‌های جنگ و جهاد و کسانی که تجربه‌های بسیار بزرگی در عرصه میدان دارند؛ تشکیل شده که توانسته‌اند این مجموعه را به یکی از بزرگ ترین شرکت‌ها در حوزه اقتصادی و عمرانی تبدیل کنند و اطمینان داریم که این پروژه با دستان با کفایت مجموعه جهاد نصر می‌تواند خیلی زود و در یک زمان‌بندی سریع، اجرایی شود.
استاندار کرمان در رابطه با بحث تامین مالی این پروژه که یکی از دغدغه‌های مجموعه جهاد نصر بوده است، گفت: به هر حال روش‌های مختلفی برای تامین مالی این پروژه وجود دارد و ما برای کمک و تسریع به این موضوع در کنار مجموعه جهاد نصر خواهیم بود.
وی این پروژه را یکی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری مردم در مجموعه‌های اقتصادی جنوب استان کرمان عنوان کرد و از مدیران مجموعه جهاد نصر درخواست کرد که فرصت حضور مردم و علاقه مندان به سرمایه گذاری در این پروژه را فراهم کنند.
راه برای سرمایه‌گذاری مردم در بسیاری از فرصت‌های اقتصادی استان فراهم خواهد شد
طالبی با بیان اینکه اجرای پروژه‌های موفق همچون پروژه کارخانه سیمان جنوب می‌تواند زمینه مشارکت و سرمایه گذاری مردم در پروژه‌های دیگر در سطح استان را فراهم کند تصریح کرد: مطمئنا راه برای سرمایه‌گذاری مردم در بسیاری از فرصت‌های اقتصادی دیگر در حوزه معدن و صنعت جنوب استان فراهم خواهد شد.
وی گفت: امروز و با همراهی و همدلی تمام مسئولین استانی، قضایی و شهرستانی؛ فرصت بی نظیری برای گره گشایی مسائل سرمایه گذاری در استان کرمان به‌وجود آمده و این همراهی و جدیت در رفع مشکلات و موانع فرا روی سرمایه گذاران، بسیار ارزشمند است.
طالبی با اشاره به شعار سال با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: از پارسال موضوع سرمایه گذاری را به عنوان اولویت اول استان کرمان در دولت وفاق ملی دنبال کردیم و بدین منظور نیز راه اندازی و تشکیل اتاق مشترک سرمایه گذاری استان در تهران، مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در مرکز استان و ستاد شتاب دهی به سرمایه گذاری استان را دنبال و راه‌اندازی کردیم 
کرمان در بحث تحقق شعار سال از سایر استان‌های کشور جلوتر است
طالبی با بیان این مطلب که استان کرمان در بحث تحقق شعار سال از سایر استان‌های کشور جلوتر است، بیان داشت: این اتفاقات ظرفیت بسیار ارزشمندی بوده که با تعاملات و هماهنگی‌هایی که بین مدیران ارشد استان و نمایندگان استان و ائمه جمعه در استان؛ فراهم شده است.
وی با تاکید بر اینکه شعار اصلی ما در استان «حمایت از سرمایه گذاری» است، گفت: با وجود چنین اتحاد و همدلی در استان، توجیهی ندارد که سرمایه گذار در پیچ و خم اداری گرفتار شود و در پاسخ به استعلامات معطل بماند.
استاندار کرمان خطاب به فرماندار سرپرستان فرمانداری‌های عنبرآباد و جیرفت گفت: ما باید در خدمت سرمایه گذاران به منظور پیشبرد برنامه‌ها و اهدافی که در نظر گرفته‌ایم باشیم و برای سر خط آوردن همه دستگاه‌ها برای تکریم سرمایه‌گذاران و تسریع در صدور مجوزها؛ مرکز خدمات سرمایه گذاری و توسعه کارآفرینی را راه اندازی کرده‌ایم که باید به زودی در سایر شهرستان‌های استان نیز اجرایی شود.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/711576/کلنگ‌-کارخانه-سیمان-عنبرآباد-به-زمین-زده-شد
بستن   چاپ