خوشمزه ترین بال با سس انار | بال کبابی و اینطوری مزه دار کن
پنجشنبه 14 فروردين 1404 - 18:56:58
|
|
کرمان رصد - طرز تهیه بال با سس انار را در این مطلب میخوانید .در اینجا طرز تهیه بال مرغ با سس انار به همراه نکات و توضیحات بیشتر آورده شده است: مواد لازم بال مرغ: 1 کیلوگرم نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم پیاز متوسط: 3 عدد سس انار بالزامیک کاله: به مقدار لازم آب لیمو: 1 فنجان جعفری تازه خرد شده: کمی برای تزئین سیر: 2 حبه (اختیاری) طرز تهیه : بالهای مرغ را به خوبی بشویید و خشک کنید. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به بالها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام قسمتهای بالها مزهدار شوند. تهیه سس انار : پیازها را به صورت خلالی خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب، پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سس انار بالزامیک را به پیازها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آب لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود. پخت بالها : بالهای مرغ مزهدار شده را به سس انار اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام قسمتهای بالها به سس آغشته شوند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بالها به مدت 30-40 دقیقه بپزند تا نرم و طعمدار شوند. در صورت تمایل می توانید بالها را در فر بگذارید تا طلایی و ترد شود. سرو : بالهای مرغ را در ظرف سرو بچینید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید. میتوانید این غذا را با نان، برنج یا سبزیجات تازه سرو کنید.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/711111/خوشمزه-ترین-بال-با-سس-انار-|-بال-کبابی-و-اینطوری-مزه-دار-کن
|