کرمان رصد
مدیرعامل موسسه خیریه نیکوکاری آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان:
کمک به رفع مشکلات بهداشتی و درمانی، به ویژه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و جراحی‌های بزرگ و هزینه‌بر از مهم‌ترین اهداف موسسه خیریه آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان است
دوشنبه 11 فروردين 1404 - 00:10:13
کرمان رصد - مدیرعامل موسسه خیریه نیکوکاری آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان در نشست با سرپرست آموزش و پرورش استان گفت: کمک به رفع مشکلات بهداشتی و درمانی، به ویژه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و جراحی‌های بزرگ و هزینه‌بر از مهم‌ترین اهداف موسسه خیریه آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان است.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان حمید رضا موذن زاده مدیرعامل موسسه خیریه آفتاب هشتم فرهنگیان استان با اشاره به اهداف خیریه آفتاب هشتم، افزود: کمک به رفع مشکلات بهداشتی و درمانی، به ویژه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و جراحی‌های بزرگ و هزینه‌بر از مهم‌ترین اهداف موسسه خیریه آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان است و توجه به بیماران سرطانی در راس اولویت‌های این موسسه قرار دارد.
وی با بیان اینکه موسسه خیریه آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان فعالیت رسمی خود را پس از اخذ مجوزهای قانونی از فروردین 97 آغاز کرد، یادآور شد: «تاکنون بیش از 16 میلیارد تومان در زمینه‌ی تسهیلات رفاهی کم‌بهره‌، اسکان بیماران فرهنگی و همراهان در یزد، مشهد مقدس و تهران در اختیار بیماران واجد شرایط قرار گرفته است.
وی از پرداخت 2 میلیارد و 500 میلیون تومان کمک هزینه درمانی به بیماران فرهنگی صعب العلاج توسط این موسسه خبر داد.
موذن زاده با اشاره به تعداد بالای متقاضیان کمک در زمینه بیماران فرهنگی صعب العلاج خواستار همکاری ویژه فرهنگیان سراسر استان در این زمینه شد.
مدیرعامل موسسه خیریه آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان با اشاره به پوشش هزینه های درمانی سرطانی ها، دیالیز، قطع نخاع، بیماری های ژنتیکی و جراحی های بزرگ توسط این موسسه گفت: با توجه به تعدد بیماری ها امیدواریم در سال جاری تعداد پوشش افزایش یابد.
حمید موذن زاده با تبریک عید سعید فطر گفت: موسسه خیریه نیکوکاری آفتاب هشتم فرهنگیان استان کرمان پذیرای کمک های مومنانه و زکات فطریه روزه داران محترم جهت تامین بخشی از هزینه درمان بیماران فرهنگی می باشد.
وی افزود: افراد می توانند کمک های مومنانه و زکات فطریه خود را به کارت شماره 5041727010028031 واریز کنند.
برپایه این گزارش: نشست سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان با جمعی از خیرین و مسئولان موسسه‌ خیریه نیکوکاری آفتاب هشتم فرهنگیان استان در شامگاه عید سعید فطر برگزار شد.

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد


http://www.kerman-online.ir/fa/News/710150/کمک-به-رفع-مشکلات-بهداشتی-و-درمانی،-به-ویژه-بیماری‌های-خاص-و-صعب‌العلاج-و-جراحی‌های-بزرگ-و-هزینه‌بر-از-مهم‌ترین-اهداف-موسسه-خیریه-آفتاب-هشتم-فرهنگیان-استان-کرمان-است
بستن   چاپ