کرمان رصد
رینگ گردشگری شوشتر ساخته می شود / طرح بازآفرینی شهری و بافت تاریخی شوشتر بررسی شد
جمعه 8 فروردين 1404 - 13:03:29
کرمان رصد - تین نیوز |
عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در بازدید از پروژه های بازآفرینی شهری شوشتر، روند اجرایی طرح های توسعه معابر، بهسازی بافت تاریخی و پروژه رینگ گردشگری را مورد ارزیابی قرار داده و برای پیشرفت کار تصمیمات اجرایی را اتخاذ کردند.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد جامع، معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به بازدید معاون وزیر راه از بافت تاریخی شوشتر اظهار داشت: در این بازدید که حجت الاسلام سادات ابراهیمی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، آرش قنبری سرپرست فرمانداری و جمعی دیگر از مسئولان مرتبط معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران را همراهی می کردند از محدوده های هدف بازآفرینی شهری شامل بند میزان، سازه های آبی، رینگ گردشگری و بافت تاریخی شهر بازدید به عمل آمد.
وی افزود: در این بازدید، روند اجرایی پروژه خیابان شیخ جعفر شوشتری(ره) و تملک 44 ملک باقی مانده برای تکمیل این طرح مورد بررسی قرار گرفت.
جامع ادامه داد: برنامه ریزی برای توسعه و بهسازی معابر اصلی شهر با اولویت حفظ اصالت بافت تاریخی مورد تأکید واقع شد.
معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان تصریح کرد: بررسی طرح رینگ گردشگری در محدوده بند میزان و آسیاب های آبی از دیگر موارد مورد توجه در این بازدید بود که در این زمینه، همکاری دستگاه های اجرایی برای پیشبرد این پروژه مورد تأکید قرار گرفت.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/709442/رینگ-گردشگری-شوشتر-ساخته-می-شود---طرح-بازآفرینی-شهری-و-بافت-تاریخی-شوشتر-بررسی-شد
بستن   چاپ