کرمان رصد
دزد مسجد کرمان توبه کرد / او از مرگ ترسید
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 11:38:21
کرمان رصد - به گزارش آفتاب نو، متهمی که از کارت بانکی گمشده مختلف سوء استفاده کرده بود به جهت تأثیر ناشی از دیدن برنامه «زندگی پس از زندگی»، کارت و پول‌های استفاده شده را پس آورد.
این سارق جوان در بازجویی اولیه گفت: حوالی یکی از مساجد شهر کرمان سکونت دارم، پس از اتمام نماز کارت بانکی پیدا کردم و رمز کارت شخصی خود را وارد کردم که در کمال ناباوری موجودی کارت را نشان داد و بلافاصله مبلغ چهار میلیون و هشتصد هزار تومان از آن کارت را جهت خرید لباس و همچنین خرید‌ های دیگر هزینه کردم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: پس از انجام سرقت ، از آنجا که هر روز برنامه «زندگی پس از زندگی» را از شبکه چهارم سیما می‌بینم گرفتار عذاب وجدان شده واعتراف کردم و به دلیل گناهی که از حق‌الناس به گردنم می‌دانستم با بازگرداندن اموال مسروقه به مال‌باخته، در نامه‌ای از کار خود ابزار پشیمانی کردم که امیدوارم من را ببخشد.
شایان ذکر است پرونده مذکور در شعبه معاونت فضای مجازی دادسرای کرمان تشکیل و با توجه به رضایت شاکی، مختومه شد.
+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

http://www.kerman-online.ir/fa/News/709187/دزد-مسجد-کرمان-توبه-کرد---او-از-مرگ-ترسید
بستن   چاپ