کرمان رصد
باید رویه‌های دست‌ و پا گیر سرمایه گذاری در شهرداری کرمان حذف شود
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 21:11:16
کرمان رصد - به گزارش ؛ محسن تویسرکانی شهردار کرمان با حضور در سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری کرمان، شهرداری را یکی از ظرفیت‌های وصف‌ناپذیر در حوزه سرمایه‌گذاری دانست که منشاء خیر در شهر و استان است و افزود: امسال نیز، که رهبر معظم انقلاب، آن را «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری کرده‌اند، مانند سال گذشته بر تسهیل فرایندهای سرمایه‌گذاری، تأکید داریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی، با اشاره به اتفاقات خوبی که در سال گذشته در حوزۀ سرمایه‌گذاری رقم خورد، از مدیران و نیروهای سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری کرمان، قدردانی و خاطرنشان کرد: تحقق بودجه سال گذشته شهردار کرمان، با پیگیری معاونت مالی و اقتصادی شهردار و تلاش دیگر نیروهای توانمند شهرداری، نشان از پویایی و اقتدار این مجموعه دارد، که به‌رغم سنگ‌اندازی‌ها، می‌تواند به اهداف خود برسد.
تویسرکانی، تأکید کرد: در سال جدید، سرعت اجرای پروژه‌ها بیشتر می‌شود و قدم‌های بلندتری برداشته خواهد شد.
وی، با تأکید بر لزوم فاصله‌گرفتن از روش‌های سنتی به‌ویژه برای جذب سرمایه‌گذار، یادآور شد: ضرورت دارد با ارزیابی‌های کارشناسانه، از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در ابعاد مختلف، شاخت چندجانبه پیدا کنیم؛ باید کارگروه‌های سرمایه‌گذاری تشکیل شود که ضمن حفظ منافع شهرداری و شهر، سرمایه‌گذاران نیز، دلسرد نشوند.
تویسرکانی، با اشاره به ارتباط تنگاتنگ حوزه سرمایه‌گذاری با حوزه املاک و لزوم تقویت این ارتباط، خاطرنشان کرد: با توجه به نام‌گذاری سال جدید به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید»، باید پروژه‌های سرمایه‌گذاری معطل‌مانده را از بن‌بست خارج کنیم.
7 همت پروژه
سپس مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری کرمان نیز در این نشست، اتفاقات حوزۀ سرمایه‌گذاری را در سال 1403، نسبت به سال‌های گذشته بی‌سابقه دانست و گفت: سال گذشته، بیش از 7000میلیارد تومان پروژۀ سرمایه‌گذاری جذب شد که بیش از 1000میلیارد تومان آن، آوردۀ شهرداری است.
قاسم بابایی، خاطرنشان کرد: موفقیت سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری وابسته به سایر سازمان‌ها، مناطق و واحدهای شهرداری است و ما برای پویایی و موفقیت بیشتر، به همراهی سایر بخش‌های شهرداری نیاز داریم.
وی، گفت: نخستین فراخوان سرمایه‌گذاری شهرداری در سال جدید، شامل تولید قطعات بتنی، اخیرا منتشر شد.
اهمیت سرمایه‌گذاری
در ادامه معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان نیز، با قدردانی از زحمات و پیگیری‌های سازمان سرمایه‌گذاری در سال گذشته، بیان کرد: امسال و سالیان آینده، همه شهر و شهروندان کرمان، از سرمایه‌گذاری بیش از 7000میلیارد تومان در سال 1403، منتفع خواهند شد.
رامین امیرمداح، خاطرنشان کرد: روند فعلی سرمایه‌گذاری بسیار زمان‌بر است و لازم است کارگروه سرمایه‌گذاری استان با محوریت شهرداری و با هدف تسهیل فرایند سرمایه‌گذاری تشکیل شود.
وی، افزود: سال گذشته تأکید بر جذب سرمایه‌گذاران خُرد بود و تأثیر آن را هم دیدیم؛ امسال هم علاوه بر تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران کلان، این موضوع باید دنبال شود.
گفتمان سرمایه‌گذاری
سپس دبیر ستاد توسعه سرمایه‌گذاری سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری کرمان هم، با تأکید بر ضرورت جاافتادن گفتمان سرمایه‌گذاری و جدی گرفتن این موضوع در مجموعۀ شهرداری، خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی به‌عمل‌آمده، امسال ابتدای هر ماه یک فراخوان سرمایه‌گذاری منتشر می‌شود.
سلمان متحدین، حمایت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای جذب سرمایه‌گذار به شهر کرمان را ضروری برشمرد و افزود: جذب سرمایه‌گذار کلان برای شهر کرمان، تنها از عهدۀ سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری کرمان خارج است و نیاز به حمایت دارد.
وی، فعالیت در حوزۀ جذب سرمایه‌گذارهای خرد را مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیده‌ایم.
کد خبر 2042041

http://www.kerman-online.ir/fa/News/709101/باید-رویه‌های-دست‌-و-پا-گیر-سرمایه-گذاری-در-شهرداری-کرمان-حذف-شود
بستن   چاپ