کرمان رصد
اختصاص 80 میلیارد تومان برای دوبانده‌سازی جاده زرند - یزدانشهر
جمعه 1 فروردين 1404 - 21:45:26
کرمان رصد - به گزارش می‌متالز، به گفته «عبدالحسین همتی» این اعتبار از سوی ایمیدرو و بر اساس ماده 14 قانون معادن، تبصره 5، تأمین شده است که به صنایع اجازه می‌دهد در زیرساخت‌های شهری سرمایه‌گذاری کنند.
وی با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: این جاده یکی از مسیر‌های پررفت‌وآمد و حادثه‌خیز منطقه است و زرند با داشتن معادن و صنایع متعدد، ظرفیت بالایی در تحقق حقوق دولتی دارد، اما تاکنون توجه کافی به این موضوع نشده است.
به نقل از روابط‌ عمومی دفتر نماینده مجلس همتی تأکید کرد: تخصیص اعتبار جهت دوبانده‌سازی جاده زرند به یزانشهر از محل حقوق دولتی سال 1403 انجام می‌شود و این روند در سال‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

http://www.kerman-online.ir/fa/News/708094/اختصاص-80-میلیارد-تومان-برای-دوبانده‌سازی-جاده-زرند---یزدانشهر
بستن   چاپ