کرمان رصد
اسکان 1938 نفر در ستادهای اسکان فرهنگیان استان کرمان
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 1:09:00 PM
کرمان رصد - سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان از اسکان 1938 نفر در ستادهای اسکان فرهنگیان این استان خبر داد و گفت: حفظ شأن و منزلت فرهنگیان اصلی‌ترین اولویت این ستادها است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا فرحبخش، سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان صبح امروز در حاشیه بازدید از ستادهای اسکان نوروزی شهر کرمان، اظهار داشت: در روز 28 اسفندماه، تعداد 478 خانوار شامل یک هزار و 938 نفر در مراکز اسکان فرهنگیان استان پذیرش شدند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده برای میزبانی از مسافران نوروزی، گفت: علاوه بر مراکز اقامتی فرهنگیان، مانند خانه‌های معلم که در سراسر استان فعال هستند، تعداد 2 هزار و 315 کلاس درس در 260 مدرسه استان تجهیز شده و آماده ارائه خدمات به مهمانان نوروزی است.
اسکان نوروزی؛ خدمتی برای همه خانوارها
سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان با تاکید بر اینکه حفظ شأن و منزلت فرهنگیان، اصلی‌ترین اولویت این ستادها است، افزود: خدمات اسکان نوروزی تنها مختص فرهنگیان نیست، بلکه تمام خانوارها می‌توانند از این امکانات بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات باکیفیت به مسافران نوروزی، خاطرنشان کرد: در این ایام، خدمت‌رسانی باید با بهترین کیفیت و نگاهی ویژه انجام شود تا رضایت حداکثری مهمانان حاصل شود.
فرحبخش با بیان اینکه ستاد اسکان فرهنگیان استان کرمان بیش از دو دهه سابقه فعالیت دارد، گفت: این ستاد از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده و هر سال با بهبود فرآیندها، خدمات مطلوب‌تری را به فرهنگیان و خانواده‌های آنان ارائه داده است؛ امسال نیز باید با روحیه جهادی و تلاش خالصانه، بهترین خدمات را به مهمانان نوروزی ارائه دهیم.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان ستادهای اسکان نوروزی افزود: کار در این ستادها، به‌ویژه در حوزه اسکان، بسیار دشوار و نیازمند تلاش بی‌وقفه است؛ این فعالیت‌ها باید فارغ از چارچوب‌های اداری و با نگاه جهادی انجام شود تا خدماتی شایسته به مسافران نوروزی، خصوصاً خانواده‌های فرهنگی، ارائه کرد.
بازدید از روند اسکان در مدارس کرمان
سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان همچنین از روند پذیرش و خدمت‌رسانی به مهمانان نوروزی در هنرستان مدرس، دبیرستان فرزانگان و دبیرستان فاطمیه آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان بازدید کرد و بر لزوم ارائه خدمات درخور به فرهنگیان و دیگر مسافران تأکید کرد.
فرحبخش در پایان اظهار امیدواری کرد که امسال بتوانند بدون هیچ حاشیه‌ای، خدمات مطلوبی را به خانواده‌های فرهنگی ارائه دهند و نوروزی آرام، با برکت و خاطره‌انگیز برای همه مسافران رقم بزنند.
انتهای پیام/511/

http://www.kerman-online.ir/fa/News/707621/اسکان-1938-نفر-در-ستادهای-اسکان-فرهنگیان-استان-کرمان
بستن   چاپ