کرمان رصد
در دیدار استاندار با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:
تامین 200 میلیارد ریال اعتبار جهت طرح جمع‌آوری و نگهداری معتادان متجاهر
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 15:25:20
کرمان رصد - استاندار کرمان از دستور پرداخت 20 میلیارد تومان اعتبار برای تامین هزینه‌های طرح جمع‌آوری و نگهداری معتادان متجاهر در کمپ‌های ماده 16 استان از سوی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی در سفر کاری دوشنبه 27 اسفند ماه به پایتخت با سردار حسین ذوالفقاری، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر دیدار کرد.
استاندار کرمان در تشریح مباحث مطرح شده در این دیدار گفت: در این دیدار در خصوص تکمیل دهکده سلامت کرمان، تجهیز ایست و بازرسی‌ها و تامین اعتبار پروژه‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر استان بحث و تبادل نظر شد.
طالبی افزود: درخواست‌های استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز مطرح شد و سردار ذوالفقاری دستورهای لازم را برای کمک به این پروژه‌ها صادر کردند.
استاندار کرمان همچنین از دستور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برای پرداخت مبلغ 200 میلیارد ریال جهت تامین هزینه‌های جمع‌آوری و نگهداری معتادان متجاهر در کمپ‌های ماده 16 استان خبر داد.
وی تصریح کرد: مابقی درخواست‌های استان نیز در اعتبارات سال آتی ستاد دیده و مساعدت می‌شود.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/707444/تامین-200-میلیارد-ریال-اعتبار-جهت-طرح-جمع‌آوری-و-نگهداری-معتادان-متجاهر
بستن   چاپ