کرمان رصد
اعلام برنامه‌های روز قدس؛ راهپیمایی در بیش از 100 نقطه کرمان
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 11:55:24
کرمان رصد - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان با اعلام برنامه‌های روز قدس در کرمان از برگزاری راهپیمایی این روز در بیش از 100 نقطه استان خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حسین انجم‌شعاع، صبح امروز در نشست خبری اعلام برنامه‌های روز جهانی قدس در استان کرمان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی (ع)، اظهار داشت: از خداوند می‌خواهیم ما را مشمول عنایت و آمرزش گناهان در ماه رمضان قرار بدهد.
وی با بیان اینکه نوروز در پیش است و امیدواریم سال جدید برای همه مردم ایران سالی پر از خیر و برکت باشد و با گرامیداشت روز قدس، عنوان کرد: روز قدس روز حمایت از مردم مظلوم فلسطین و آرمان فلسطین است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان، با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) سال 1342 فریاد حمایت از فلسطین و مبارزه با اسرائیل را سر دادند، افزود: بعد از انقلاب یکی از آرمان‌های مهم انقلاب اسلامی حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه بوده است و امام خمینی (ره) جمعه آخر ماه رمضان را روز جهانی قدس نامیدند.
وی با بیان اینکه مسئله قدس و فلسطین نباید فراموش شود و به همین دلیل امام راحل روز قدس را تعیین کردند، گفت: استکبار و اسرائیل به‌دنبال فراموشی فلسطین هستند تا هر روز به غصب خود در این سرزمین ادامه بدهند.
انجم‌شعاع با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) با این اقدام ظرفیت جهان اسلام را پای کار آورد تا در جمعه آخر ماه رمضان همه دنیا از مردم فلسطین حمایت و پشتیبانی کنند، بیان کرد: امروزه در روز جهانی قدس در اکثر کشورهای اسلامی و حتی برخی کشورهای غیر اسلامی راهپیمایی روز قدس برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه اگر حکام کشورهای اسلامی از فلسطین حمایت می‌کردند خیلی زودتر از این فلسطین و قدس آزاد می‌شد اما متاسفانه برخی از آنها سرسپرده استکبار بوده و از خود اختیاری ندارند، گفت: ایران بزرگ‌ترین حامی آرمان فلسطین و قدس در جهان است و مقام معظم رهبری بارها این حمایت را در سخنرانی‌های خود اعلام کردند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان، با اشاره به اینکه مسئله قدس مسئله همه جهان اسلام است و بر همه مسلمانان دنیا واجب است که از آن حمایت و پشتیبانی کنند، افزود: مسئله فلسطین یک مسئله انسانی است و وقتی انسان می‌بیند که به عده‌ای از مردم ظلم و ستم می‌شود بر هر انسانی واجب است که از مظلوم دفاع کند و ساکت ننشیند.
وی با بیان اینکه نقشه اسرائیل حاکمیت از نیل تا فرات است که به فلسطین ختم نمی‌شود و برای همین همه کشورهای منطقه باید مقابل رژیم غاصب صهیونی بایستند و مقاومت و مبارزه کنند، گفت: وجود اسرائیل برای امنیت منطقه خطرناک است و اگر حاج قاسم جبهه مقاومت را راه‌اندازی کرد تا در مقابل اسرائیل بایستد برای امنیت جهان، منطقه و ایران بود.
انجم‌شعاع، با اشاره به اینکه روز جهانی قدس امسال با توجه به جنایاتی که اسرائیل در یکسال گذشته در فلسطین انجام داده است اهمیت زیادی دارد، افزود: راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر استان و شهر کرمان باشکوه بهتری برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه روز قدس فرصتی است برای نمایش وحدت و ایستادگی در مقابل ظلم و جنایت و استکبار، عنوان کرد: مردم ایران در روز قدس امسال همراه و همگام با همه ملت‌های جهان حمایت خود را از مردم فلسطین انجام خواهند داد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان، با اشاره به اینکه یکی از آثار مهم عملیات طوفان الاقصی شناساندن چهره واقعی رژیم صهیونیستی به جهان بود، گفت: در این روزها شاهد بودیم که تقریبا در همه کشورهای دنیا مردم به خیابان‌ها آمدند و علیه اسرائیل شعار دادند؛ حتی در آمریکا در دانشگاه‌ها دانشجویان جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
وی با بیان اینکه راهپیمایی روز قدس امسال در هشتم فروردین در بیش از 100 نقطه از استان کرمان برگزار می‌شود، افزود: این راهپیمایی در مرکز استان از ساعت ده صبح از میدان بسیج تا مصلی بزرگ امام علی (ع) شهر کرمان برگزار می‌شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان، ادامه داد: پویش دانش‌آموزی به مناسبت روز جهانی قدس در چند رشته هنری در استان کرمان برگزار می‌شود که توسط اداره کل آموزش و پرورش در شبکه شاد راه‌اندازی می‌شود.
وی با بیان اینکه دعای کمیل و ندبه ویژه روز قدس در هفتم و هشتم فروردین‌ماه برگزار می‌شود، افزود: مسابقه ساخت آدمک استکبار در استان کرمان برگزار می‌شود که نتیجه آن در راهپیمایی روز قدس اعلام و به برگزیدگان هدایایی تقدیم می‌شود.
انتهای پیام/511/

http://www.kerman-online.ir/fa/News/706652/اعلام-برنامه‌های-روز-قدس؛-راهپیمایی-در-بیش-از-100-نقطه-کرمان
بستن   چاپ