کرمان رصد
جمع‌آوری بیش از یک تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در جنوب کرمان
شنبه 25 اسفند 1403 - 22:47:23
کرمان رصد - فارس / سرپرست اداره‌کل دامپزشکی جنوب کرمان از جمع‌آوری بیش از یک تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در نیمه اول اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی خبر داد.
حمید توسلی‌پور، سرپرست اداره‌کل دامپزشکی جنوب کرمان اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و به‌ منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقای بهداشت عمومی روزانه 41 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در سطح 8 شهرستان منطقه ساماندهی شده که با حضور بازرسین بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت دارند.
بازار
وی افزود: تا نیمه طرح تعداد 1875 مورد بازدید صورت گرفته که در این بازدیدها تعداد 152 مورد غیر بهداشتی مشاهده و بیش از یک تن انواع فرآورده‌های خام دامی (گوشت مرغ، آلایش خوراکی، تخم مرغ و...) ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.
توسلی‌پور با تشکر از اقدامات دستگاه قضایی گفت: متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و با جدیت با عرضه کنندگان محصولات غیرمجاز برخورد می‌شود.
سرپرست اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان خاطر نشان کرد: شهروندان بایستی مواد غذایی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی خریداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید، تاریخ انقضا و بسته‌بندی محصول توجه کنند.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/706464/جمع‌آوری-بیش-از-یک-تن-فرآورده-خام-دامی-غیربهداشتی-در-جنوب-کرمان
بستن   چاپ