کرمان رصد
مگر قحط‌الرجال است که تاج بازهم رییس شود؟
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 19:18:58
کرمان رصد - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روزبه دلاور| انتخاب مجدد مهدی تاج به ریاست فدراسیون فوتبال ایران، برای بسیاری از دلسوزان این ورزش نگران‌کننده بود. درحالی که فوتبال ایران در عرصه‌های بین‌المللی، چه در سطح ملی و چه باشگاهی، در سال‌های اخیر شاهد ناکامی‌های پی‌درپی و سقوط جایگاه بوده و فساد (به عنوان نمونه پرونده کرمان) و کمبود امکانات به معضلات لاینحل تبدیل شده‌اند، بازگشت چهره‌ای که پیش‌تر نیز مسوولیت این وضعیت را برعهده داشته، جای سوالات جدی را باقی می‌گذارد که بیشتر پاسخ آن را باید اعضای مجمع و نهادهای ناظر بدهند! این انتخابات در شرایطی رقم خورد که برای خروج فوتبال ایران از این بن‌بست، نیازمند تغییرات بنیادین در ساختار مدیریتی، مبارزه جدی با فساد، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و استفاده از دانش و تخصص افراد شایسته و دلسوز هستیم. بازگشت به عقب و انتخاب چهره‌های تکراری، نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد، بلکه وضعیت بحرانی فوتبال ایران را وخیم‌تر خواهد کرد. به نظر می‌رسد که فرصت طلایی دیگری برای اصلاح و تحول فوتبال ایران از دست رفته است اما گویا تلاش‌هایی از سوی دولت در حال انجام است که شاید ورق برگردد. مصطفی هاشمی‌طبا چهره سیاسی و ورزشی نام‌آشنای کشورمان در نامه به وزارت ورزش خواستار ابطال انتخابات صورت گرفته شد. در ادامه گفت‌وگوی اختصاصی «اعتماد» با هاشمی‌طبا را بخوانید تا بیشتر از جزییات مطلع شوید.
درباره انتخاب مجدد تاج انتقاداتی به روند انتخابات و شبهاتی مبنی بر مهندسی شدن آن مطرح است. نظر شما درباره شفافیت و سلامت این انتخابات چیست؟
این انتخاب و انتخاب قبلی هر دو غیرقانونی است! برای اینکه اساسنامه طبق قانون باید به تصویب هیات‌وزیران برسد که نرسیده بنابراین، انتخاباتی که برمبنای اساسنامه به تصویب نرسیده، انجام شده باشد طبیعتا غیرقانونی است. من برای آقای دنیامالی نامه نوشتم و ذکر کردم که کلا انتخابات غیرقانونی است و باید ابتدا اساسنامه به تصویب هیات وزیران برسد بعد انتخابات بگذارند پس مسائل دیگر قابل توجه و ذکر نیست وقتی اصل انتخابات غیرقانونی است بررسی حواشی آن که فایده‌ای ندارد.
حالا وزیر ورزش باید چه تصمیمی بگیرد؟
باید اساسنامه را به هیات دولت ببرد و هیات دولت این اساسنامه را تصویب کند. طبق قانون اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی باید به تصویب هیات وزیران برسد که اساسنامه فدراسیون در آنجا تصویب نشده بنابراین قانونی نیست و از خودشان‌ نوشتند و می‌گویند فیفا تایید کرده اما اساسنامه طبق قانون مصوب مجلس باید به تصویب هیات وزیران برسد و مجدد انتخابات بگذارند.
واقعا برگزاری انتخابات مجدد ممکن است؟
همیشه همین بوده و ما هم بودیم اساسنامه را هیات دولت تصویب می‌کردند. قانون می‌گوید ما که شوخی نداریم! دولت هم عنادی ندارد و تصویب می‌کند.
این سطح از انتقادات و شبهات به جایگاه فوتبال ما در سطح بین‌المللی آسیب نمی‌رساند؟
البته که ضربه می‌زند اما راه‌حل دارد. این شبهه نیست و کار غیرقانونی است. اگر به قانون معتقدیم که کار قانونی انجام دهیم اما اگر هردمبیلی است که باشد!
درباره ساز و کار انتخابات صحبتی دارید؟
آنکه یک بحث دیگر است و انتخابات می‌شود و مجمع رای می‌دهد که مشکلی نیست. انتخابات همین است عده‌ای می‌آیند رای می‌دهند. حرف من این است که اساسنامه باید در هیات دولت تصویب ‌شود و نظر می‌دهند کجای آن خوب یا بد است و تصویب می‌کند. قانون این را می‌گوید و حرف من این نیست. زمان ما هم آقای مهرعلیزاده می‌خواست تغییر دهد اساسنامه را به هیات دولت آورد و تصویب کرد. حالا کی به کی رای داده یا نداده یک بحث جداگانه‌ای است.
نظر شما به عنوان ریاست دوباره تاج در فدراسیون چیست؟
من با ایشان مخالفم حالا شده یا نشده رای‌دهندگان می‌دانند من با اقداماتی که ایشان کرده مخالفم و خوشحال نیستم ضمن اینکه انتخاب ایشان غیرقانونی است.
غیرقانونی بودن آنکه گفتید پیگیری می‌شود
در کل این انتخابات را طراحی شده می‌دانید؟
من که از نزدیک شاهد نیستم و نمی‌توانم گناهش را بشویم و یک گوشه نشسته روزنامه و مجله می‌خوانم و با آدم‌های خوبی مثل شما سر کار داریم.
افراد شایسته‌تر از تاج داریم که خانه‌نشین نباشند و بتوانند به فوتبال کمک کنند؟
قحط‌الرجال نیست و مملکت آدم‌های شایسته فراوانی دارد‌. آقای همتی را از کار برکنار کردند و یکی دیگر آمد و قرار نیست همه چی متوقف شود. آدم‌های شایسته در مملکت ما هستند.
بازار

http://www.kerman-online.ir/fa/News/704538/مگر-قحط‌الرجال-است-که-تاج-بازهم-رییس-شود؟
بستن   چاپ