کرمان رصد
راهبردهای اقتصادی استان کرمان از زبان استاندار
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 13:15:06
کرمان رصد - ایسنا / استاندار کرمان گفت: تکمیل زنجیره ارزش و زنجیره تولید در بخش معدن، توسعه زیرساخت‌های صنایع کوچک و متوسط، توجه به فرآوری و صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و ... از راهبردهای ما در حوزه اقتصادی استان کرمان است. 
محمدعلی طالبی، استاندار کرمان در جلسه شورای اداری استان کرمان با اشاره به تغییر دو معاون استانداری اظهار کرد: معاونان سابق برخوردار از توانمندی و ویژگی‌های خاصی بودند و ویژگی مشترک این دو نفر، ظرفیت بسیار بالاست که پیگیر بودند جانشینان‌شان زودتر مشخص شود.
وی ادامه داد: این روحیه باید در همه ما باشد که به راحتی و با فراغ بال از مسئولیت جدا شویم و فرصت سازنده‌ای برای کمک به سیستم ایجاد کنیم.
طالبی بیان کرد: کارهای بزرگی در حوزه معاونت اقتصادی توسط امیر حسن زاده صورت گرفته و ارتباط خوب و تعامل نزدیک بین مجموعه دولت، بخش خصوصی و مردم و دولت و نمایندگان مجلس ایجاد کرده است.
استاندار کرمان گفت: همچنین علی بیگ زاده در معاونت توسعه مدیریت و منابع، ارتباط خوبی با مدیران استان و نیروهای موثر در مدیریت استان برقرار کرده بود.
وی در ادامه سخنانش تصریح کرد: تکمیل زنجیره ارزش و زنجیره تولید در بخش معدن، توسعه زیرساخت‌های صنایع کوچک و متوسط، توجه به فرآوری و صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و ... از راهبردهای ما در حوزه اقتصادی استان کرمان است.
طالبی بیان کرد: نقطه ضعف استان کرمان موضوع تورم است که معاون اقتصادی جدید با توجه به اشراف در مسائل بازار، در کنترل و کاهش تورم موثر خواهد بود.
وی با اشاره به انتصاب یک زن در معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری گفت: مشارکت زنان در مدیریت استان کرمان ورای توصیه‌های وزارت کشور است و از ظرفیت خانم مهدوی در معاونت توسعه استفاده خواهیم کرد.
استاندار کرمان در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اینکه بنای ما بر تغییر همه مدیران نیست، تصریح کرد: استان کرمان برخوردار از مدیران توانمند و پابه کاری است که در این مدت با نوع عملکرد و فعالیت آنها آشنا شدم و بنای ما این است که برخی در مسئولیت‌ها تثبیت شوند و تغییر در بخش دیگر مدیریت‌ها لازم است.
وی افزود: همه اقدامات در تثبیت و تغییر مدیران، در جهت تحرک بیشتر در استان و ایجاد فرصت‌های جدید برای کار و خدمت به مردم است چراکه مردم استان کرمان شایسته خدمت بیشتر هستند.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/703335/راهبردهای-اقتصادی-استان-کرمان-از-زبان-استاندار
بستن   چاپ