چرا نباید تخم مرغ آب پز را در مایکروویو گرم کرد؟
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 17:24:03
|
|
کرمان رصد - به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از فاکس نیوز، مایکروویو برای گرم کردن غذاهای باقیمانده وسوسه انگیز است، کارشناسان مواد غذایی میگویند که این ممکن است بهترین حرکت نباشد. طبق گفته دانشگاه ایالتی میشیگان، اجاقهای مایکروویو میتوانند غذا را بهطور یکنواخت بپزند و «لکههای سرد» به جا بگذارند و باکتریهای مضر در طول فرآیند گرم کردن مجدد زنده بمانند. محققان تغذیه این دانشگاه به فاکس نیوز و مخاطبانش گفتند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها به طور کلی ممنوع است و میتواند عواقبی از جمله مسمومیت های غذایی داشته باشد: 1. تخم مرغ آب پز تخم مرغ آب پز که به عنوان نیروگاه پروتئین شناخته میشود، یک میان وعده هوشمند و قابل حمل است. با این حال، متخصصان مواد غذایی به جای استفاده از مایکروویو خوردن آنها را سرد توصیه میکنند. آماندا هولتزر، متخصص تغذیه در ناتلی، نیوجرسی، می گوید: «هرگز تخم مرغ آب پز را در مایکروویو نپزید. انجام این کار باعث ایجاد بخار و فشار در سفیده تخممرغ میشود و بافت آن را تخریب و مواد غذایی را از بین ببرد. 2. غذاهای غنی از ویتامین C هولتزر گفت: از آنجایی که ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است که به گرما بسیار حساس است، از استفاده از مایکروویو برای غذاهایی که سرشار از این ویتامین هستند خودداری کنید. وی گفت: غذاهای دارای این ویتامین مثل کلم بروکلی، انواع توتها و سبزیجات برگ دار وقتی در معرض گرما قرار می گیرد، ویتامین C تجزیه شده و از بین میرود. 3. مرغ زمانی که مرغ پس از پخت در یخچال نگهداری میشود، چربی های موجود در گوشت اکسیده میشوند که می تواند ساختار شیمیایی مرغ و در نتیجه طعم آن را تغییر دهد. سپس، هنگامی که دوباره گرم می شود، هر رطوبتی که در مرغ بود تبخیر میشود، در نتیجه مرغی را که هم طعم و هم بافت بدی دارد، باقی میماند. 4. غذاهای دریایی گرم کردن مجدد غذاهای دریایی چیز خوبی نیست. گرمای زیاد مایکروویو میتواند باعث تبخیر سریع رطوبت ماهی شود که میتواند باعث ایجاد بافت بسیار خشک و لاستیکی شود.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/698800/چرا-نباید-تخم-مرغ-آب-پز-را-در-مایکروویو-گرم-کرد؟
|