کرمان رصد
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با سس مخصوص
پنجشنبه 11 بهمن 1403 - 00:22:49
کرمان رصد - به گزارش ، سالاد اسفناج و انار بسیار آسان تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج و گردو استفاده میشود که حتی در غالب یک میان وعده میتواند نیاز بدن به ویتامین ها را تا حدودی تامین کند.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و انار
مواد لازم مقدار
بیبی اسفناج نیم کیلو
انار 1 عدد
گردو 150 گرم
رب انار 3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پنیر ف
تا 100 گرم
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با گردو
مرحله اول :
در ابتدا بیبی اسفناج ها را پاک کرده و در چند مرتبه با آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پس از کشیده شدن آب اسفناج ها آن ها را درون ظرف مناسبی برای ترکیب سالاد بریزید. 
مرحله دوم :
گردوها را درون یک ظرف مناسب ریخته و اندکی آب درون آن بریزید تا نرم شود سپس گردوها را با کمک چاقو خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه کنید. اندازه گردوها بسته به سلیقه شما میتواند ریزتر یا درشت تر باشد.
مرحله سوم :
یک عدد انار را به طور کامل دانه کرده، به مواد سالا اضافه و هم بزنید.
مرحله چهارم :
در یک ظرف دیگر سس سالاد انار و اسفناج را تهیه کنید؛ برای این کار ابتدا رب انار را در ظرف ریخته و کمی هم بزنید تا کاملا باز شود. 
مرحله پنجم :
روغن زیتون و سرکه را نیز به رب انار اضافه کرده و مجدد به خوبی هم بزنید. 
مرحله ششم :
نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید؛ شما می توانید از ادویه های دیگری همچون پودر سیر نیز در این سالاد استفاده کنید. سس شما آماده است می توانید آن را هم جدا سرو کنید و هم روی سالا بریزید. 
مرحله هفتم :
پنیر را به صورت مربع های ریز ریز خرد کنید و روی سالاد بریزید.
نکات تهیه سالاد اسفناج
برای تهیه سالاد اسفناج و انار و پرتقال می توانید کمی پرتقال به این سالاد اضافه کنید. 
استفاده از پنیر فتا ذائقه ای می باشد و در صورت تمایل میتوانید از مواد لازم این سالاد، حذف کنید.
گلپر هم طعم خوبی به این سالاد می دهد.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/697462/طرز-تهیه-سالاد-اسفناج-و-انار-با-سس-مخصوص
بستن   چاپ