طرز تهیه املت انار | مطمئنم تاحالا امتحانش نکردی! +ویدئو
سه شنبه 25 دي 1403 - 11:39:06
|
|
کرمان رصد - طرز تهیه املت انار املت انار یکی از خوشمزه ترین صبحانهها مخصوصا در مناطق شمالی ایران است. در این روش، طعم ترش و شیرین انار با طعم ملایم تخممرغ و پیاز تفتداده شده، ترکیب بینظیری را ایجاد میکند. تهیه املت انار * پیاز متوسط: 1 عدد (خرد شده) * دانه انار: 1 پیمانه * روغن زیتون: به مقدار لازم * تخم مرغ: 2 عدد * نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه * زردچوبه (اختیاری): برای رنگ و طعم بهتر یک املت خوشمزه که در زمان کمی درست میشه | طرز تهیه املت مدیترانه ای طرز تهیه: * تفت دادن پیاز: پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. * اضافه کردن انار: دانههای انار را به پیاز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا آب انار کمی تبخیر شود. * افزودن ادویهها: نمک، فلفل سیاه و در صورت دلخواه زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. * شکستن تخممرغها: تخممرغها را یکی یکی روی مواد شکسته و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. * پخت املت: اجازه دهید املت از هر دو طرف طلایی شود. * سرو: املت آماده را در ظرف سرو ریخته و با نان یا برنج میل کنید. نکات مهم: * برای طعم بهتر، میتوانید از رب انار نیز استفاده کنید. * برای تزیین املت میتوانید از نعناع تازه، پیازچه خرد شده یا کشک استفاده کنید. * املت انار را میتوانید با انواع نانهای محلی مانند نان باگت یا نان تست سرو کنید.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/693091/طرز-تهیه-املت-انار-|-مطمئنم-تاحالا-امتحانش-نکردی!--ویدئو
|