طرز تهیه اناربیج غذای مشهور شمالی
يکشنبه 23 دي 1403 - 13:49:45
|
|
کرمان رصد - به گزارش پارسینه به نقل از فرارو غذاهای سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقهای هستند. خطه شمال ایران با نعمتهای فراوان دارای متنوعترین و بیشترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر طرفدار و مقوی هستند. در این میان غذاهای گیلانی گل سرسبد غذاهای شمالی است و دارای تنوع بسیار در طعم، مزه و رنگ و لعاب است. همین چند سال پیش بود که نام شهر رشت با عنوان شهر خلاق غذا ثبت جهانی شد. گیلانیها خورشتهای بسیار متنوعی دارند که معمولا با گردو، رب انار، بادمجان و سبزیهای معطر و جذاب شمالی تهیه میشوند. اناربیج نوعی غذای محلی شمالی خوشمزه و مشهور است که از ترکیب کوفته قلقلی با سسی از انار و گردو و سبزیجات معطر تهیه میشود و طعم شگفتانگیزی دارد. اگر به دنبال درست کردن غذاهای محلی و خوشمزه برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با آموزش اناربیج خوشمزه همراه ما باشید. مواد لازم گوشت چرخ کرده: 500 گرم گردوی خرد شده: 200 گرم ترکیب سبزیجات معطر شامل تره، جعفری و نعناع: 300 گرم آب انار ترش: 1 لیوان رب انار: 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط: 2 عدد نمک و فلفل و گلپر: به میزان لازم طرز تهیه اناربیج برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا سبزیها را خرد کنید. 2 عدد پیاز را رنده و همراه با نیمی از سبزیهای خرد شده به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و روی گوشت کمی نمک، فلفل و به دلخواه کمی گلپر بریزید. گوشت و پیاز را حسابی ورز بدهید، سپس کوفتههای درشت به اندازه گردو درست کنید و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و کوفتهها را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد کوفتههای سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید. حالا بقیه سبزی را داخل همان ماهی تابه و روغن گوشت بریزید و 5 دقیقه سبزی را تفت بدهید، سپس پودر گردو را اضافه کنید و چند دقیقه با سبزی تفت بدهید. رب انار را هم به این ترکیب اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بریزید و در آخر آب انار را اضافه کنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مواد کم کم بجوشد و غلیظ شود. وقتی مواد به غلظت رسید و به روغن افتاد، کوفتههای سرخ شده را داخل مواد بچینید و دوباره درب ماهی تابه را ببندید. 20 دقیقه بعد اناربیج خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با کته خوشمزه سرو کنید، نوش جان.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/692692/طرز-تهیه-اناربیج-غذای-مشهور-شمالی
|