دستورپخت کیک شکلاتی نرم کافهها لو رفت | کیک شکلاتی خانگی با سادهترین روش در خانه | راز کیک شکلاتی پنبهای + ویدئو
پنجشنبه 20 دي 1403 - 14:08:17
|
|
کرمان رصد - راز کیک شکلاتی پنبهای را کشف کنید! آیا از بافت خشک کیکهای شکلاتیتان خسته شدهاید؟ با این دستور پخت، کیکی با بافتی فوقالعاده نرم و لطیف خواهید داشت که در دهان آب میشود. کیک شکلاتی پنبهای یکی از محبوبترین دسرهاست که با بافت نرم و پفکی و طعم دلنشینش، هر کسی را شیفته خود میکند. با این دستورالعمل ساده و گامبهگام، شما هم میتوانید این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. برای مایع کیک: آرد: 1 لیوان شیر: 4 قاشق غذاخوری وانیل: ½ قاشق چایخوری شکر: 1 لیوان تخم مرغ: 4 عدد پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: 1 پاکت برای خیس کردن کیک: طرز تهیه مربا هویج | مربای هویجتو این بار با این رسپی درست کن که عطر و طعم و شفافیتش حرف نداره +ویدئو شیر یا شیر کاکائو: 1 لیوان برای روی کیک: خامه فرم گرفته: 300 گرم برای گاناش: خامه قنادی: 100 گرم شکلات: 50 گرم
http://www.kerman-online.ir/fa/News/692050/دستورپخت-کیک-شکلاتی-نرم-کافهها-لو-رفت-|-کیک-شکلاتی-خانگی-با-سادهترین-روش-در-خانه-|-راز-کیک-شکلاتی-پنبهای---ویدئو
|