روش تهیه خورشت ناردونی مجلسی
پنجشنبه 20 دي 1403 - 00:03:29
|
|
کرمان رصد - این غذای خوشمزه که در میهمانی ها و مجالس هم پخته میشود، طعم ترشی دارد و در فصل پاییز و زمستان که انار تازه در بازار پیدا میشود بیشتر طبخ میشود. اگر دوست دارید روش پخت این غذای محلی را یاد بگیرید، مطلب زیر را از دست ندهید. مواد لازم: ران و سینه مرغ: 4تکه پیاز: 3عدد رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری رب انار ملس: یک قاشق غذاخوری آب انار: یک لیوان دانه انار: یک لیوان نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه و روغن: به میزان لازم آمادهسازی: 20 دقیقه پخت: 60 دقیقه تعداد: 4 نفر طرز تهیه: 1. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان تکههای مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مزهدارکنید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. 2. یک پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مقداری زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کرده و کمی تفت دهید. 3. رب گوجهفرنگی و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ مواد باز و طعم خامیاش گرفته شود. 4. تکههای مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغها تغییر کند. سپس آب انار و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته و آب آن غلیظ شود. 5. 2 پیاز دیگر را شسته و پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیازها را به همراه انار دانه شده در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک، زردچوبه و کمی رب انار به آن اضافه کنید. 6. ترکیب پیاز و انار را به مرغ پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند. نکته: اگر رنگ غذا روشن بود میتوانید به سلیقه و دلخواه خودتان مقدار رب گوجهفرنگی اضافه کنید. کد خبر 912842 منبع: روزنامه همشهری برچسبها آشپزی توصیهها و آداب خبر مهم آشپزی - دستور پخت
http://www.kerman-online.ir/fa/News/691925/روش-تهیه-خورشت-ناردونی-مجلسی
|