کرمان رصد
روش تهیه خورشت ناردونی مجلسی
پنجشنبه 20 دي 1403 - 00:03:29
کرمان رصد - این غذای خوشمزه که در میهمانی ها و مجالس هم پخته می‌شود، طعم ترشی دارد و در فصل پاییز و زمستان که انار تازه در بازار پیدا می‌شود بیشتر طبخ می‌شود. اگر دوست دارید روش پخت این غذای محلی را یاد بگیرید، مطلب زیر را از دست ندهید.
مواد لازم: ران و سینه مرغ: 4تکه
پیاز: 3عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
رب انار ملس: یک قاشق غذاخوری
آب انار: یک لیوان
دانه انار: یک لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه و روغن: به میزان لازم
آماده‌سازی‌: 20 دقیقه
پخت: 60 دقیقه
تعداد: 4 نفر
طرز تهیه: 1.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مزه‌دارکنید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
2. یک پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مقداری زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.
3. رب گوجه‌فرنگی و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ‌ مواد باز و طعم خامی‌اش گرفته شود.
4. تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. سپس آب انار و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته و آب آن غلیظ شود.
5. 2 پیاز دیگر را شسته و پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیازها را به همراه انار دانه شده در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک، زردچوبه و کمی رب انار به آن اضافه کنید.
6. ترکیب پیاز و انار را به مرغ پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند.
نکته: اگر رنگ غذا روشن بود می‌توانید به سلیقه و دلخواه خودتان مقدار رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.
کد خبر 912842 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها آشپزی توصیه‌ها و آداب خبر مهم آشپزی - دستور پخت

http://www.kerman-online.ir/fa/News/691925/روش-تهیه-خورشت-ناردونی-مجلسی
بستن   چاپ