دستور تهیه ژله فالوده و انار، دسر محبوب زمستانی
پنجشنبه 6 دي 1403 - 12:55:33
|
|
کرمان رصد - ترکیب طعم شیرین فالوده با مزه ترش انار، یک دسر متفاوت برای مهمانیهای زمستانی ایجاد خواهد کرد.دست به کار شوید و این دسر را در خانه آماده کنید. نام غذا: ژله فالوده و انار آمادهسازی : 30 دقیقه پخت: 2 ساعت تعداد : 4 نفر مواد لازم: انار دانه شده: 2لیوان فالوده شیرازی: 2لیوان ژله آلوئهورا: یک بسته طرز تهیه: 1. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان انارها را دانه کنید. قالب ژله را آماده کرده و به اندازه 2 سانتیمتر از ارتفاع هر خانه از قالب را، یکی درمیان با انار و فالوده پر کنید. 2. ژله آلوئهورا را در یک لیوان آب جوش بریزید و به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید. 3. بعد از خنک شدن ژله، بخشی از آن را روی فالودهها و دانههای انار بریزید. 4. قالب را در یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد و سفت شود سپس از یخچال بیرون بیاورید و این بار برعکس مرحله اول، در خانهای از قالب که انار ریخته بودید فالوده بریزید و در خانهای که فالوده دارد، انار بگذارید. 5. بقیه ژله آلوئهورا را روی انار و فالوده بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید. 6. قالب را بعد از 2 ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی در ظرف سرو برگردانید. نکته: اگر دوست دارید دسر رنگارنگ داشته باشید، میتوانید به جای ژله آلوئهورا از طعمهای دیگر ژله هم استفاده کنید. منبع خبر: همشـهری آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/687654/دستور-تهیه-ژله-فالوده-و-انار،-دسر-محبوب-زمستانی
|