کرمان رصد
دستور تهیه ژله فالوده و انار، دسر محبوب زمستانی
پنجشنبه 6 دي 1403 - 12:55:33
کرمان رصد - ترکیب طعم شیرین فالوده با مزه ترش انار، یک دسر متفاوت برای مهمانی‌های زمستانی ایجاد خواهد کرد.دست به کار شوید و این دسر را در خانه آماده کنید.
نام غذا: ژله فالوده و انار آماده‌سازی‌ : 30 دقیقه
پخت: 2 ساعت
تعداد : 4 نفر
مواد لازم:
انار دانه شده: 2لیوان
فالوده شیرازی: 2لیوان
ژله آلوئه‌ورا: یک بسته
طرز تهیه:
1.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
انارها را دانه کنید. قالب ژله را آماده کرده و به اندازه 2 سانتی‌متر از ارتفاع هر خانه از قالب را، یکی درمیان با انار و فالوده پر کنید.
2. ژله آلوئه‌ورا را در یک لیوان آب جوش بریزید و به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید.
3. بعد از خنک شدن ژله، بخشی از آن را روی فالوده‌ها و دانه‌های انار بریزید.
4. قالب را در یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد و سفت شود سپس از یخچال بیرون بیاورید و این بار برعکس مرحله اول، در خانه‌ای از قالب که انار ریخته بودید فالوده بریزید و در خانه‌ای که فالوده دارد، انار بگذارید.
5. بقیه ژله آلوئه‌ورا را روی انار و فالوده بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید.
6. قالب را بعد از 2 ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی در ظرف سرو برگردانید.
نکته: اگر دوست دارید دسر رنگارنگ داشته باشید، می‌توانید به جای ژله آلوئه‌ورا از طعم‌های دیگر ژله هم استفاده کنید.
منبع خبر: همشـهری
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/687654/دستور-تهیه-ژله-فالوده-و-انار،-دسر-محبوب-زمستانی
بستن   چاپ