کرمان رصد
طرز تهیه کیک پن‌کیک | عمرا پنکیک با این بافت درست کرده باشی +ویدئو
سه شنبه 4 دي 1403 - 21:18:40
کرمان رصد - پنکیک تپلی یکی از گزینه‌های عالی برای صبحانه یا عصرانه است که بافتی نرم و طعمی خوشمزه دارد. این دستور پخت ساده، با مواد اولیه‌ای که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود، به‌راحتی قابل تهیه است.
مواد لازم تخم‌مرغ: 3 عدد شکر: نصف پیمانه شیر: 2/3 پیمانه کره ذوب‌شده: 100 گرم وانیل: 1 قاشق چای‌خوری آرد: یک و نیم پیمانه نشاسته ذرت: نصف پیمانه بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری طرز تهیه پنکیک تپلی: ترکیب تخم‌مرغ و شکر:
تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
با همزن برقی یا دستی خوب بزنید تا مخلوط حجیم و کرمی شود.
اضافه کردن مواد مایع:
شیر ولرم و کره ذوب‌شده را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی آرام هم بزنید.
اضافه کردن مواد خشک:
آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را با همزن دستی به‌آرامی مخلوط کنید تا خمیری یکدست و بدون گلوله به دست آید.
پخت پنکیک:
تابه نچسب کوچکی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. نیازی به چرب کردن تابه نیست. مقداری از مایه پنکیک را با ملاقه در مرکز تابه بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید پنکیک پف کند و سطح آن خشک شود. وقتی قسمت زیرین طلایی شد، پنکیک را برگردانید و سمت دیگر را هم طلایی کنید.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/687243/طرز-تهیه-کیک-پن‌کیک-|-عمرا-پنکیک-با-این-بافت-درست-کرده-باشی--ویدئو
بستن   چاپ