طرز تهیه یه ترشی انار خوشمزه و بسیار خوش آب ورنگ
شنبه 1 دي 1403 - 21:33:27
|
|
کرمان رصد - به گزارش منیبان به نقل ازفالچی، ترشی انار که طعم و رنگ بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها هم مناسب است مواد لازم برای ترشی انار لبو پخته و رنده شده :500 گرم دانه انار:1 کیلوگرم آب انار:1 لیتر سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور :1 لیوان پودر گلپر :1 قاشق غذاخوری پودر گشنیز :2 قاشق غذاخوری سیاه دانه:2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز :1 قاشق چای خوری نمک:به مقدار لازم طرز تهیه ترشی انار: ابتدا لبو ها را بهخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید. در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید برای دو الی سه دقیقه بجوشد. دانه های انار مزه دار شده و لبوی پخته و رنده شده را داخل سرکه در حال جوش بریزید و برای دو دقیقه اجازه دهید قل بخورد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک گردد. بعد از اینکه مخلوط بالا کاملا خنک شد پودر گشنیز ، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را افزوده و خوب مخلوط نمایید. ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا برسد و جا بیفتد.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/685860/طرز-تهیه-یه-ترشی-انار-خوشمزه-و-بسیار-خوش-آب-ورنگ
|