آشنایی با روش تهیه سالاد زیتون سبز و انار + فوت و فن
پنجشنبه 29 آذر 1403 - 14:27:09
|
|
کرمان رصد - فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد زیتون سبز و انار را ارائه کرده است، با ما همراه باشید. آماده سازی: 20 دقیقه پخت: 15 دقیقه تعداد: 2 نفر مواد لازم: زیتون سبز: 20 عدد گردو: یک فنجان انار: یک عدد جعفری: 100 گرم پیازچه: 8 عدد برگ نعناع تازه : 8 شاخه رب انار: 4 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: 1. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان زیتونها را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید تا نمک اضافی و تاجدودی تلخی آن گرفته شود. بعد آنها را خرد کنید. 2. گردوها را نیز به قعات درشت خرد کرده و انار را نیز دانه کنید. 3. جعفری، پیازچه و برگهای نعنا را نیز کاملا ریز خرد کرده و بعد به همراه مواد دیگر داخل یک کاسه بریزید. 4. حالا در یک ظرف دیگر آب لیمو را داخل رب انار ریخته و با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم به آنها بیفزایید و خوب هم بزنید تا سس یک دست حاصل شود. 5. در نهایت سس را داخل مواد ریخته و سالاد را در یخچال بگذارید. نکته: در صورت تمایل از برگ اسفناج تازه، ریحان، شلغم خام یا چغندر خرد شده در این سالاد استفاده کنید و لذت ببرید. کد خبر 909776 منبع: روزنامه همشهری برچسبها خواص مواد غذایی شب یلدا مواد غذایی آشپزی توصیهها و آداب رژیم غذایی آشپزی - دستور پخت
http://www.kerman-online.ir/fa/News/685076/آشنایی-با-روش-تهیه-سالاد-زیتون-سبز-و-انار---فوت-و-فن
|