کرمان رصد - به شب یلدا نزدیک شدهاید و قصد تهیه غذاها یا انواع سالاد سبک را دارید؟ میتوانید برای طولانیترین شب سال سالاد لبو را تهیه کنید. برای تهیه این سالاد خوشرنگ و خوشطعم به کمتر از نیمساعت زمان نیاز دارید. مواد اولیه آن نیز ساده است. سالاد لبو را میتوان پیش از انار پلو یا در کنار سایر خوراکیهای شب یلدا سرو کرد.
برای آن که سالاد شما خوشمزهتر و متنوعتر شود میتوانید در تهیه آن از انار، گردو یا کلم استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه سالاد لبو و مواد اولیه و مورد نیاز آن، در این مقاله از 55آنلاین همراه ما باشید.
شب یلدا حتما فسنجون درست کن | طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی به روش رستورانی و دستور سرآشپز معروف رستوران سالاد لبو و انار اگر هستههای اناری که برای شب یلدا تدارک دیدهاید نرم هستند میتوانید در کنار انواع دسر شب یلدا از آنها در تهیه سالاد لبو و انار شب یلدا استفاده کنید. شما میتوانید بجز انار و لبو سایر مواد مانند خیار یا سس مایونز را از مواد اولیه خود حذف کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو و انار
عنوان | مقدار |
کاهو | 3 برگ |
خیار | 2 عدد |
انار | 1 عدد |
لبو متوسط | 1 عدد |
هویج | 2 عدد |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو، نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سالاد لبو و انار لبو را با مقدار کمی آب و روی حرارت متوسط بپزید. پس از پخته شدن لبو، پوست آن را بگیرید. کاهو را بشویید. آن را خرد کنید و در ظرفی بزرگ بریزید. خیارها را حلقهای برش دهید، هویج را رنده کنید و مواد را به کاهو اضافه کنید. دانههای انار را روی مواد بریزید. سس مایونز، ماست، آبلیو، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. مواد را 1 ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را سرو کنید. نوش جان! سالاد لبو و گردو سالاد لبو و گردو را میتوانید با پنیر فتا و موسیر سرو کنید. درست کردن این سالاد به حداکثر یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد. این سالاد 149 کالری دارد و جزو خوراکیهای رژیمی است.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو و گردو
عنوان | مقدار |
چغندر متوسط | 1 عدد |
موسیر خرد شده | یکچهارم پیمانه |
جعفری تازه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر فتا خرد شده | یکچهارم پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گردو | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سالاد لبو و گردو فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. چغندرها را در فویل آلومینیومی بپیچید و درون سینی فر قرار دهید. چغندرها را در فر گرم شده قرار دهید. پس از 45 دقیقه میپزند. پوست آنها را جدا کنید و نگینی خرد کنید. موسیر، جعفری، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید. چفندرها را در ظرفی بریزید. سس را به آن اضافه کنید. گردو و پنیر فتا را به چغندرها اضافه کرده و آن را سرو کنید. نوش جان! سالاد لبو و کلم سالاد لبو و کلم را میتوانید با کلم بنفش یا کلم سفید تهیه کنید. برای تهیه این سالاد کافی است پس از تهیه مواد اولیه، طبق دستور آنها را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو و کلم
عنوان | مقدار |
لبو | 4 عدد |
هویج | 2 عدد |
کلم بنفش خرد شده | 2 پیمانه |
پیازچه | 5 عدد |
شوید | 1 دسته کوچک |
ذرت پخته شده | 1 پیمانه |
ماست پرچرب | 1.5 پیمانه |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
آب انار | 3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
نعنا خشک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
مراحل تهیه سالاد لبو و کلم کلم را خرد کنید و در تابهای بدون روغن تفت دهید. هویج را با قسمت درشت رنده کنید، آن را به کلم اضافه کنید و تفت دهید. کمی نمک روی مواد بپاشید. لبو را با مقداری آب درون قابلمهای بگذارید تا بپزد. پس از پخت، آن را نگینی خرد کنید. در ظرفی، هویج، لبو، ذرت، گردو، شوید و پیازچه را بریزید. ماست پرچرب، سس مایونز، آب انار، آبلیمو، نمک، نعنا خشک و فلفل سیاه را با یکدیگر ترکیب کنید. سس به دست آمده را روی مواد سالاد بریزید. سالاد را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه سس کاملا به خورد کلم و لبو برود. سپس آن را سرو کنید. نوش جان! سخن آخر؛ اگر برای شب یلدا قصد تهیه سالاد یا پیشغذای کمکالری را دارید میتوانید انواع سالاد لبو را تهیه کنید. این سالاد کم کالری است و در کمتر از یکساعت و نیم آماده میشود. برای خوشمزهتر شدن سالاد لبوی خود میتوانید از دانههای انار، سس مایونز، گردو و شوید خشک شده استفاده کنید. نوش جان.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/684751/این-سالاد-مخصوص-شب-یلداست-حتما-درستش-کن-|-طرز-تهیه-انواع-سالاد-لبو-ویژه-شب-یلدا