کرمان رصد
روش تهیه تنقلات با یک میوه بهشتی
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 22:18:55
کرمان رصد - به گزارش ، ما در اینجا به شما روش تهیه چند میان‌وعده و خوراکی ترش و خوشمزه را آموزش می‌دهیم.
* نام: لواشک انار
مدت زمان آماده‌سازی‌: 60دقیقه
تعداد نفرات: 4نفر
مواد لازم:
انار متوسط: 5 عدد
شکر: به میزان دلخواه (اختیاری)
آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری (اختیاری)
روش تهیه
1-ابتدا انار را بشویید و دان کنید و بگذارید آب دانه‌ها گرفته شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دقت کنید که هیچ پوست و غلافی همراه دانه‌ها نباشد چون وجود هسته یا پوست انار در لواشک می‌تواند باعث تلخی آن شود.
2-انار را داخل یک ظرف بریزید و خوب له و پوره کنید. پوره به‌دست آمده را از صافی رد کنید تا دانه‌های ریز و احتمالی پوست انار جدا شود. برای اینکه لواشک شفاف‌تر و صاف‌تری داشته باشید، می‌توانید از یک تکه پارچه نازک یا گاز استریل استفاده کنید.
3-آب صاف شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید به آرامی بجوشد و غلظت پیدا کند. در این مرحله، می‌توانید شکر، آب‌لیمو و نمک را به میزان دلخواه اضافه کنید.
4- ته‌سینی را سلفون بکشید و مایه آماده از پوره انار را روی آن بریزید و صاف و یک‌دست کنید. در انتها سینی را زیر نور آفتاب بگذارید تا لواشک شما خشک شود.
5-می‌توانید برای تهیه لواشک فوری، سینی را در فر با دمای بسیار کم (حدود 50 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید و در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت اضافی خارج شود. زمان خشک‌شدن لواشک به ضخامت لایه و رطوبت محیط بستگی دارد. معمولا بین 8 تا 12 ساعت زمان نیاز است.
همچنین بخوانید نحوه درست کردن لواشک خانگی
نکته: به جای شکر می‌توانید از نبات یا عسل برای شیرین‌ترکردن لواشک خود استفاده کنید.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/682526/روش-تهیه-تنقلات-با-یک-میوه-بهشتی
بستن   چاپ