روش تهیه تنقلات با یک میوه بهشتی
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 22:18:55
|
|
کرمان رصد - به گزارش ، ما در اینجا به شما روش تهیه چند میانوعده و خوراکی ترش و خوشمزه را آموزش میدهیم. * نام: لواشک انار مدت زمان آمادهسازی: 60دقیقه تعداد نفرات: 4نفر مواد لازم: انار متوسط: 5 عدد شکر: به میزان دلخواه (اختیاری) آبلیمو: یک قاشق غذاخوری (اختیاری) نمک: یکچهارم قاشق چایخوری (اختیاری) روش تهیه 1-ابتدا انار را بشویید و دان کنید و بگذارید آب دانهها گرفته شود. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان دقت کنید که هیچ پوست و غلافی همراه دانهها نباشد چون وجود هسته یا پوست انار در لواشک میتواند باعث تلخی آن شود. 2-انار را داخل یک ظرف بریزید و خوب له و پوره کنید. پوره بهدست آمده را از صافی رد کنید تا دانههای ریز و احتمالی پوست انار جدا شود. برای اینکه لواشک شفافتر و صافتری داشته باشید، میتوانید از یک تکه پارچه نازک یا گاز استریل استفاده کنید. 3-آب صاف شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید به آرامی بجوشد و غلظت پیدا کند. در این مرحله، میتوانید شکر، آبلیمو و نمک را به میزان دلخواه اضافه کنید. 4- تهسینی را سلفون بکشید و مایه آماده از پوره انار را روی آن بریزید و صاف و یکدست کنید. در انتها سینی را زیر نور آفتاب بگذارید تا لواشک شما خشک شود. 5-میتوانید برای تهیه لواشک فوری، سینی را در فر با دمای بسیار کم (حدود 50 درجه سانتیگراد) قرار دهید و در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت اضافی خارج شود. زمان خشکشدن لواشک به ضخامت لایه و رطوبت محیط بستگی دارد. معمولا بین 8 تا 12 ساعت زمان نیاز است. همچنین بخوانید نحوه درست کردن لواشک خانگی نکته: به جای شکر میتوانید از نبات یا عسل برای شیرینترکردن لواشک خود استفاده کنید.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/682526/روش-تهیه-تنقلات-با-یک-میوه-بهشتی
|