دستور پخت خورشت انار و آلو
جمعه 16 آذر 1403 - 17:54:18
|
|
کرمان رصد - به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه همشهری؛ برای پخت این خورشت لذیذ فقط به یک ساعت زمان نیاز دارید و در نهایت سفره ای خوشرنگ خواهید داشت که اشتهایتان را برای خوردن غذا چند برابر می کند. خورشت انار آلو یک ساعت پخت: یک ساعت تعداد: 3 نفر مواد لازم: سینه و ران مرغ: 3 عدد پیاز: یک عدد رب انار: یک قاشق غذا خوری رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذا خوری آلو ترش جنگلی: 5 عدد انار دان شده: یک دوم پیمانه شکر: به میزان لازم زعفران: به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه 1: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان سپس مرغها را درون پیاز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. 2: زردچوبه، فلفل سیاه و زعفران را به مرغ افزوده و تفت دهید. رب گوجهفرنگی و رب انار را با یکدیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب و انار از بین برود. 3: آب جوش را به محتویات مرغ اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت، دانههای انار را به آلو جنگلی خیس خورده اضافه کنید. 4: بعد از غلیظ شدن خورشت آن را داخل ظرف سرو کشیده و با کته نوش جان کنید. نکته: اگر آلو جنگلی نداشتید، می توانید از آلو بخارا استفاده کنید.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/680414/دستور-پخت-خورشت-انار-و-آلو
|