کرمان رصد
دستور پخت خورشت انار و آلو
جمعه 16 آذر 1403 - 17:54:18
کرمان رصد - به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه همشهری؛ برای پخت این خورشت لذیذ فقط به یک ساعت زمان نیاز دارید و در نهایت سفره ای خوشرنگ خواهید داشت که اشتهایتان را برای خوردن غذا چند برابر می کند.
خورشت انار آلو یک ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد: 3 نفر
مواد لازم: سینه و ران مرغ: ‌ 3 عدد
پیاز: یک عدد
رب انار: ‌یک قاشق غذا خوری
رب گوجه‌فرنگی: ‌یک قاشق غذا خوری
آلو ترش جنگلی: 5 عدد
انار دان شده: یک دوم پیمانه
شکر: به میزان لازم
زعفران: ‌ به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
1: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سپس مرغ‌ها را درون پیاز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
2: زردچوبه، فلفل سیاه و زعفران را به مرغ افزوده و تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی و رب انار را با یکدیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب و انار از بین برود.
3: آب جوش را به محتویات مرغ اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت، دانه‌های انار را به آلو جنگلی خیس خورده اضافه کنید.
4: بعد از غلیظ شدن خورشت آن را داخل ظرف سرو کشیده و با کته نوش جان کنید.
نکته: ‌اگر آلو جنگلی نداشتید، ‌می توانید از آلو بخارا استفاده کنید.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/680414/دستور-پخت-خورشت-انار-و-آلو
بستن   چاپ