کرمان رصد
روش تهیه دسر روکر با انار و بیسکوییت
شنبه 10 آذر 1403 - 19:48:41
کرمان رصد - : ترکیب انار و بیسکوییت، پایه اصلی تهیه روکر انار، دسر ساده‌ای است که مواد اولیه آن در دسترس هستند.
نام: روکر انار آماده‌سازی : 120 دقیقه
تعداد : 4 نفر
مواد لازم :
دانه انار: یک لیوان
ژله انار: یک بسته
شیر: 3 لیوان
بیسکوئیت پتی‌پور: یک بسته
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 100 گرم
شکر: نصف لیوان
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
روش تهیه:
1- یک لایه دانه انار کف قالب بریزید و چند قاشق از ژله‌ای که در آب جوش حل کرده‌اید روی آن قرار دهید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وقتی ژله بست بقیه ژله را اضافه کنید.
2- آرد گندم، شکر و نشاسته ذرت را با شیر ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به غلظت برسد.
3- ژلاتین را در آب سرد بریزید تا باز شود. بعد آن را با وانیل و خامه به مخلوط شیری اضافه کنید. صبر کنید تا مواد از حرارت بیفتد.
4- بیسکوئیت‌ها را در ظرف کرم دسر خرد کنید. مایه کرمی را روی لایه ژله‌ای بریزید و ظرف را در یخچال بگذارید تا روکر آماده شود.
نکته: به جای بیسکوئیت پتی‌پور می‌توانید از هر نوع بیسکوئیت ساده وانیلی یا کاکائویی بدون کرم استفاده کنید.

کرمان رصد

کد خبر 904673 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها آشپزی - دستور پخت دسر شیرینی‌جات

http://www.kerman-online.ir/fa/News/678953/روش-تهیه-دسر-روکر-با-انار-و-بیسکوییت
بستن   چاپ