آشنایی با روش تهیه انار پلو با پرک بادام+فوت و فن
شنبه 10 آذر 1403 - 19:47:58
|
|
کرمان رصد - فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی روش تهیه انارپلو با پرک بادام را ارائه کرده اس تا با درست کردن این غذای خوشمزی طعمی متفاوت تجربه کنید. مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: یک ساعت تعداد نفرات: برای 2 نفر مواد لازم: برنج: 250 گرم دانه انار: 120 گرم پرک بادام: 50 گرم عصاره سبزیجات: 500 میلی لیتر زیره آسیاب شده: یک قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده: 2 قاشق غذاخوری تخم گشنیزآسیاب شده: یک قاشق چای خوری زعفران: به میزان لازم روش تهیه: 1: در ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمهای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان 2: بعد از بجوش آمدن عصاره، برنج را به آن بیفزایید تا بپزد. هنگامی که به میزان لازم پخته شد، آن را آبکش کنید و دم بگذارید. 3: در این حین انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و پرک بادام مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. بعد مقداری زعفران به آن بیفزایید و اجازه دهید تا عطر و رنگ زعفران به خورد مواد برود. 4: در انتها و هنگام سرو برنج را به صورت لایه لایه داخل ظرف مورد نظر ریخته و ترکیب مواد را لابهلای برنج بریزید. نکته: در تهیه این غذا به جای عصاره سبزیجات میتوانید از سبزیجات تازه معطر تازه یا خشک شده به صورت دلخواه استفاده کنید. کد خبر 904835 منبع: روزنامه همشهری برچسبها خواص مواد غذایی مواد غذایی پاییز آشپزی توصیهها و آداب رژیم غذایی آشپزی - دستور پخت
http://www.kerman-online.ir/fa/News/678939/آشنایی-با-روش-تهیه-انار-پلو-با-پرک-بادام-فوت-و-فن
|